Még az elején tisztázzuk, nem hiszek abban, hogy bármelyik étel, így a töltött káposzta, csak akkor igazi ha tocsog a zsírban, valamit nem hiszek a konyhaművészet szent teheneiben sem, aminek receptjeihez vétek hozzányúlni. Tévedés ne essék, ez a recept nem forgatja ki “sarkaiból” a töltött káposztát, de egy kicsit még pikánsabbá teszi.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.