Már a MOL benzinkútjainál is több helyen hiánycikk az üzemanyag. A fővárosban és vidéken is találniolyan kutakat, ahol nem volt 95-ös benzin vagy dízel – derül ki az RTL riportjából.

Hatalomra került a "dollárbaloldal"? Már a Mol-kutakon is üzemanyaghiány van
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Mivel a Fidesz mai közleményében azt hangoztatta, hogy nincs üzemanyaghiány, és ilyen csúfság csak akkor esne meg, ha a "dollárbaloldal" hatalomra kerülne, joggal feltételezhetjük, hogy

kormányváltás történt.

Hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett, várjuk a fejleményeket.

A Fidesz közleményét az iparági szakértők és a Magyar Ásványolaj Szövetség főtikára sem támasztja alá. A magyar kormány az ATV-nek azt nyilatkozta, az ársapkát csak két feltétel teljesülése esetén hagyják meg januárban.

Forrás: rtl.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Németh István: ...várj, tippelek: Te elmebeteg vagy?
Eltaláltam, ugye, te kotorék buta balfasz?

Csak, hogy mindenki lássa ki is ez az elmebeteg korcs:

hu-hu.facebook.com/public/Istv%C3%A1n-Gyula-N%C3%A9meth
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Istenakinincsen
Nincs még hiány...csak annyiért már nem adják. Mi köze van ehhez a baloldalnak??? Jaaa ha ők lennének hatalmon akkor mi lenne? A fideSS maffia kormányoz már elég régen és még mindig Soros, Gyurcsány stb a hibás...Unalmas már ez a politika.
Baker
- Elvtársak, bevezettük az ársapkát.
- Hurráá...éljen Orbán Viktor!
- Öö..de nincsen hatósági áras 95-ös!
- Szemét Gyurcsány, Brüsszel és dollárbaloldal!!!
Dr. Proktor
Ha választani lehet, hogy dollárbaloldal vagy rubeljobboldal, én inkább az előbbit választom...
Nem csak az árfolyam miatt!
Sámannus
Ha az események elszabadulnak baloldalaznak, érsd az anyaországi magyarokat ezen, mi anyaországi magyarok úgy vagyunk ellenségeik, hogy eltartjuk, hatalomban tarjuk őket. Valóban mi vagyunk felelősek ezért, mert sok honfitársunk úgy érzi, hogy a fidesz mellettük van, pedig á dehogy! Mindannyiunkat a földbe ver, tégedet is kedves fidesz szavazó.
Lassan már az itt harcoló orosz kémeknek is jobban érdeke a putyinpárti orbán megbuktatása, mint az ellenzék támadása. Putyin, és orbán emberiség elleni bűnt követnek el, amikor egy értelmetlen háborút folytatnak egy ország és az unióval szemben. ezt a két őrültet a rubel köti szorosan egymáshoz, piszkos mocskos üzleteken keresztül, elárulva ezzel nemzetünket, és szövetségeseinket.
ESCOBAR
Benzinkutanként 1 pisztolyra van ez kiírva! A másik 5-7 használható! Megint hatásvadász a média!!!
Qqberci
@ESCOBAR: Egyre ki van írva, a többinél meg észreveszed magadtól...
simmering73
Szerintem a rubeljobboldal most eljátsza a hattyúk halálát. Mivel a kormány intézkedését megtámadta az FBSZ Strassbourgban, ezért lassan kihátrál az ársipka mögül (belengetve január 1), hogy rá lehessen fogni a "dollárbaloldalra".
Aki Én
@ESCOBAR: Nem! Több kutat láttam magam is, ahol nem volt benzin.
pacal
"Az üzemanyagpiacon súlyos helyzet alakult ki, és szakértők szerint a hiányért határozottan az ársapka a felelős, leginkább azért, mert az megszüntette a termékimportot, hiszen senkinek nem éri meg a piaci ár alatt Magyarországra benzint vagy dízelt hozni, így pedig a teljes magyar ellátátás a Molra hárult. A Telex által megkérdezett szakértők szerint ráadásul a közeljövőben a szankciók több szempontból is ronthatnak a helyzeten.
...
Harmadrészt – és ez a fő probléma -, a magyar kormány „önsorsrontó szabályozása”, azaz a hatósági ár „kitiltotta” az országból az importőröket. Korábban volt halovány remény, hogy legalább a piaci áron vásárlókra majd csak jönnek importőrök, de mivel ezek nem tudják megtenni, hogy csak a drága benzint vásárlóknak adjanak el, a Molon kívül alig importál valaki üzemanyagot, így mára a magyar piac izolált és anyaghiányos."

telex.hu/gazdasag/2022/11/29/uzemanyag-benzin-dizel-hiany-benzinkut-keszlethiany-mol-omv-shell-toltoallomas
kulabombaafityiszre
@ESCOBAR: ma, 06:58
95-ős 480 ft-os ársapkás nincs,helyette korlátozottan vehetsz 700 forint körül 98-ast,ha van.
Viszont akkor csak azért van ez sipka,hogy a fidernyák rubel jobboldali politikus bemegy a szócső tv-be
és elmondja mennyire megvédik a lakosságot ezekkel a sipkákkal.Ami így egy nagy hazugság.
Na ez a hazudozás sipka nélkül is van.
Németh István
Azt onnan lehet megtudni, hogy ki, kik a magyar nemzet elleni szócsövek és azok hulladékai, hogy ha valami, de bármi, adott esetben nem úgy alakul, ahogy a szemét és a mocskos nemzetellenes csőcselék megálmodja - hangsúlyozom álmodja a szart, a nem jót, mert a valósságot nem meri akarja, tudja elviselni - akkor köpköd és azon aljaskodik hogy micsoda károkozás, balhé, baj, a népnek hátrányos helyzet, stb. képződött és ez csak nőni fog, stb. Tehát ezek a szaros seggtörlő papírt nyalogató tetvek ugyanis a normális embernek a seggéhez sem férhetnek a fertőző nyelveikkel! Ezek az un. nemzet és nép ellenségek! Ezeket kell szó szerint mondom k-i-í-r-t-a-n-i! Tetszenek érteni?? mert egy un. balos is lehetne nemzetérdekű, de nem azok, hanem nemzet ellenségek! tehát >> irtásra fel!!! Kezdésnek határozottan megfelel >>> @kulabombaafityiszre: @pacal: @Aki Én: @simmering73: @Qqberci: @ESCOBAR > aztán jöhetnek a felbujtók ; ujházi, dobrev cseh, szabó t. arató, gyurcsány, márki barom, szépen sorba!
NKF
A balosok nem ellenzékiek,hanem a nemzet ellenségei!
Aki Én
@Németh István: ...várj, tippelek: Te elmebeteg vagy?
Eltaláltam, ugye, te kotorék buta balfasz?

Csak, hogy mindenki lássa ki is ez az elmebeteg korcs:

hu-hu.facebook.com/public/Istv%C3%A1n-Gyula-N%C3%A9meth
Aki Én
@NKF: Amikor balosról beszélsz, kikre gondolsz?
Az ifjú kommunista orbánra, a liberális internacionálé alelnök orbánra, valamelyik ex-komcsi csicskájára, vagy azok besúgó szüleire...?
Segíthetnél megérteni, hogy aki nem nyalja úgy a naponta megdőlő propagandát mint te, aki kritizálja a hazaárulásokat, korrupciót... az miért balos, libsi...?
Mert szerintem ti vagytok elvtelen, ostoba, uszító hazaárulók, akik önként védenek minden aljasságot.
Sokan még csak nem is pénzért, hanem pusztán mérhetetlen ostobaságból. Szerintem te ilyen vagy.
csipetke
Sajnos most a rubel-jobboldal van hatalmon, ezért omlik szépen lassan össze az ország. Lásd:-- egészségügy, oktatás, és most újabban a szociális szférából is kivonult az állam,azaz orbán, merthogy ő maga az állam.Nincs ezen mit szépíteni,erre telt orbán tehetségéből 12 év alatt, hogy az országot a béka segge alá vitte. Egy politikai-gazdasági szakértő mondta mostanában,hogy Bulgária már nem áll mindig mögöttünk,többnyire fej-fej mellett haladunk, sőt Bulgária időnként beelőz. És valamelyik seggarc a kormányból olyan kijelentést tett, hogy Magyarország az egész világ számára példaértékű, ahogy a válságot kezelte. Aki ezt mondta, az egy lesötétített buborékban él,ahonnan nem lát ki. Bár a fidesznyikek még a válságon is nyerészkedtek, nekik mindent IS szabad
Törölt Nick
Megszüntetik az ársapkát, és ráfogják Brüsszelre, Gyurcsányra, Sorosra, vagy a kisnyúlra.
Dr. Proktor
@csipetke: Nem kell nekik lesötétített buborék!
Default sötétek...
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 08:47
Hiány van a 95-ös benzinből?-Igen.
Elismerte a mol?-Igen
Van sipka nélküli korlátozott mennyiségben kiadható 700 ft-os benzin?Nem mindenhol,de igen.
Megszopatják a sipkájukkal az embereket?-Igen
Akkor mi a túróról(a túrónak is felment az ára) pofázol.
ESCOBAR
@kulabombaafityiszre: 98-as??? Nem 100-as? de az opcionális. Minden számozott helyen 1-8 van 4 pisztoly, abból 2 diesel, 2 benzinüzemű autókhoz!
Lukoil kúton tankoltam ma, minden rendben volt!
Németh István
@Aki Én: @csipetke: A baloldali szemetek és a rokonaik törzskönyvezve vannak >> ennek megfelelően ti is!!! ti csak dupla áron tankolhattok annyi kárt okoztok az országnak a nemzet gazdaságnak, hogy a nyugdíjatok is vissza lesz minősítve 20 %-al kártérítés címen! @Törölt Nick: @kulabombaafityiszre: @Dr. Proktor: nem kell a lesötétített buborék? igazad van minek is! Különben ha nincs rezsisapi, üzemanyag ársapi mindannyitokat a nyavalya törné ki! De frankó a törzskönyvezés > örüljetek a korrekt, érdem szerinti értékelésnek!
Németh István
Na most hogy tisztán lássunk!! > a baloldal a nemzet ellenes oldal ! ezek a milliomos egyének és a milliárdosok söpredékei ezeknek van pénzük a sapi nélküli üzemanyagra, meg a rezsi költségekre ezek tehát >> a többség, a nép, a nemzet polgárainak ellenségei! Mint ilyeneknek mi jár a pofájukon kívül!? na, mi? az, hogy el takarodjanak a büdös rohadt kurva szüleikhez akiknek a nyugdíjából még élősködnek is! Kik is ezek, majd elfeledtem felsorolni, de még időben szóltak, amelyet csak köszönni tudok; tehát > a moslékok>>>@kulabombaafityiszre: @Dr. Proktor: @Törölt Nick: @csipetke: @Aki Én: meg a többi!
kereső
@ESCOBAR: MOL, mondom-és a cikk is irja MOL kutakon sem...Na, kinek van országos hálózata? Na, melyik társaság látja el a kutak többségét üzemanyaggal?
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 17:49
Milliárdos söpredék a gazdád a dagadt törpe,meg a barátja a fogyatékos mészaros,a fatolvaj vő a tiborcz,meg a garancsi,meg a szíj,és a többi lófasz jóska.Te meg egy hülyék közül való vagy,akinek tetszik hogy lopják a közpénzt.Na ezért kell nálunk sipka mindenre.Apád faszára sajnos nem jutott amikor betette a mamádnak.Leglább akkor nem lennél,egy barommal kevesebb lenne
kulabombaafityiszre
@ESCOBAR: ma, 14:44
Igen ebben igazad van az új szabvány szerint 100_as.
Nem azt írták hogy sehol nincs hanem azt,sok helyen nincs.
Városban ez megoldható ,mert közel vannak a kutak,de egy faluban egy falu egy kút.
Aki Én
@Németh István: Takarodj a retkes faszba, te ostoba, aljas, seggtúró retkes korcs!
Buta vagy mint segg.
ESCOBAR
@kulabombaafityiszre: OK. Még az is jó, ha falun van kút!!! Cserkeszőlő?!
Dr. Proktor
@Aki Én: Ejnye, ejnye, nem beszélünk így egy beteg emberrel...
Dr. Proktor
@ESCOBAR: Gyere már le vidékre, hol van nyolc kút? Általában kettő, de max 4...
... és mindegyikre ki van írva, nálunk pl az, hogy 5 litert lehet csak tankolni!
simmering73
@Németh István: Anyád lenyelt volna, mindenki jobban járt volna.
ESCOBAR
@Dr. Proktor: Nem 8 kút, hanem 8 beállóhely!
Most is vidéken vagyok! Tankoltam...
Dr. Proktor
@ESCOBAR: Vidék Debrecen és Szeged vagy Pécs, de vidék Marcali, Pirtó vagy Kaposmérő is - nem egyenlőek!
ESCOBAR
@Dr. Proktor: Budapesten kívül - minden az!
Dr. Proktor
@ESCOBAR: Igaz, de nem egyformák a lehetőségek! Ne tegyünk egyenlőségjelet közéjük...
Szóval, hol van üzemanyag, hol nincs, pár helyen már Budapesten sincs!
Alfa
éljen a kamukeresztény korrupció :-)
ESCOBAR
@Dr. Proktor: Akkor Budapest is vidék!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.