Ma 14.30-tól kormányinfót tart Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Szentkirályi Alexandra kormányszóívó és Navracsics Tibor, Területfejlesztési miniszter.

Ma délben közös sajtótájékoztatót tart három uniós biztos a magyar helyreállítási program, illetve a felzárkóztatási pénzek témájában

– közölte szerda délelőtt az Európai Bizottság sajtószolgálata. Ezt követően érkezett a bejelentés, hogy Gulyás Gergely, Miniszterelnökséget vezető miniszter, Navracsics Tibor, Területfejlesztési miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő 14:30-kor sajtótájékoztatót tart. Tehát kevéssel a Magyarországnak járó uniós pénzekkel kapcsolatos EU-bejelentést követően lesz a mai kormányülést követő Kormányinfó.

Bár konkrétumot nem közöltek, vélhetően a mai brüsszeli döntés lehet az oka, hogy kvázi a kormányüléssel egy időben tartják meg a kormányinfót.

A Világgazdaság emlékeztet, az Európai Bizottság elfogadásra javasolja Magyarország pandémiás kilábalási tervét, ami 5,8 milliárd eurót jelent, részletesen szabályozná azonban, hogyan költhetjük el ezt a pénzt – ha megkapjuk egyáltalán, ezt ugyanis 27 kulcsfontosságú reform végrehajtásához kötik.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Van egy rossz hírem a bigott híveknek! Akik nem haverok, püspökök. sportolók, határon túli jóbarátok, azok is szívni fognak! Aztán jöhet a hozsanna részükről!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
európai ügyészség nélkül ,nektek egy huncut vasat se!
Gazella
Nem lesz pénz. Nincsenek teljesitve a vállalt javaslatok.
Addig nincs pénz amig be nem lép a kormány az EZ ÜGYÉSZSEGBE!
lampa laz
Ezt a kormányinfót már megint a hülyéknek fogják tartani, mert másról sem fog szólni mint Brüsszel, háború, baloldal, újabban dollár baloldal, mert mindenki hibás csak ők nem.
Ahogy @sgl: írta olyan őrülten sok az a pénz amit elloptak, h nincs kiút számukra. Csak az ne legyen a vége, h ezért kivisznek bennünket az únióból.
pacal
Navracsics Tibor, egy lezüllött alkoholista fasz (jobb arcok vannak az utcán, mint Navracsics), aki nem az lett, ami akart, aztán már nem tudta mit akart és lett ez a szánalmas kis össze-vissza hadováló csicska!
Beégtél, Navracsics(ka) !!!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:33
Mi van,csuklasz.Igyál egy kis vizet.bár neked jobb lenne egy kis pálesz,az legalább meglátszana rajtad.
csak úgy....
orbán kénytelen lesz a fociból és a lopott holmiból átcsoportosítani!
köne még egy csomó könnygáz gránát,hogy mindenki sírhasson..
nezelodo
Úgy tesz a dakota vircsaft, mintha ezt nem tudták volna előre. Most aztán képzeletbeli máglyára vetik azokat, akik kimondták, meztelen a tolvajkirály.
gina
@Shikari: Anyéddal tedd te korlátort barom,,
gina
Na majd megmondják, hogy gyöztek Brüsszel ellen, mert OV a nagy vétó cigány-vagány, tolvaj szemét megkapta a választ hahahahahah
drrotf
Arra leszek kíváncsi, hogy ezek után Navracsics megy vagy marad?Mondhatja azt Navracsics ,hogy "Mindent megtettem, de a kormánynak már nincs hitele az EU-ban, senki nem hisz Orbán szavainak, s ezért minden pénz kifizetését nem , csak egy részét függesztik fel, és majd meglátják hogy hogyan teljesítünk!" Orbán meg azt mondhatja, hogy Naracsics nem hozta haza az összes pénzt, ezért nem dicsérhetem meg Őt, visszahívom a megbízatásából!Szerintem egy idő után senki nem fogja jól értékelni azt a munkát amit ez az ember elvégzett, mert az a pénz amit megkapunk , még bizonyos dolgok teljesítéséhez lett kötve, és így ott vagyunk ahol a part szakad!Azt is mondhattam volna hogy az ország egy helyben topog, mert Orbán béklyója megköti az ország lábát!Közbe nem vesszük észre hogy Orbán Viktor irányította hajónkat olyan helyzetbe, amelyből már arcvesztés nélkül nem lehet kijönni!Az a kérdés merül fel bennem hogy ez az állandó harc Brüsszellel megért-e nekünk magyaroknak annyit, hogy nem kapunk pénzt feltételek nélkül, megérte-e az országnak ez az állandó különállás a többi nemzettől annyit,hogy mi csak saját magunkban bízhatunk hogy kikecmergünk abból a szarból ahová ez a kormány már 12 év óta vezeti a kétharmadával.A politika a kompromisszumok művészete, és ezt a művészetet most nem láttuk az Orbán kormánynál, mert mit is csinálhatott Navracsics az utóbbi két -három hónapban, csak elfogadta az EU javaslatait arra nézve,hogy mit és hol kell javítani azért ,hogy ne legyünk már olyan korruptak, hogy az igazságszolgáltatás tényleg úgy működjön, hogy ne csak a kormány által elfogadott törvényeket szolgáltassa a magyaroknak, hanem igazságot is , és az állam az általánosan elfogadott jogelveket betartva tényleg egy jogállamként működjön! Kérdezem megérte ebbe a helyzetbe kerülni?Nem kellene megkérdezni ,hogy ki is sodorta ebbe a helyzetbe az országot, és hogy el kell e szó nélkül tűrni azt, hogy az ország hátrányos megkülönböztetés után , késedelmesen kapja meg azt, amit egy kompromisszumos...
Nessy
Van egy rossz hírem a bigott híveknek! Akik nem haverok, püspökök. sportolók, határon túli jóbarátok, azok is szívni fognak! Aztán jöhet a hozsanna részükről!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 14:07
Nem jön a píz csikari,Nem lesz dzsentád karácsonyra.Kitagad a putri,román cigány.
gina
@Shikari: Látom agyhalott vagy , irtam többször hogy Berlini vagyok, de neked Telaviv Berlinben van , te agyhalott barom, az irásaid ugyanolyan bomlott baromságok mit te is, véresszájú fidesz kutya hahahahah az elsö fára veled barom
gina
@Shikari: Nagy barom vagy, látszik a 10 es IQ d, nem szégyellném ha zsidó lennék, de német vagyok, akihez te csak letérdelhetsz proli román hahahahah
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 15:40
Ha én moszados lennék neked már csak a lélekharang szólna a temetőben.
gina
@Shikari: A te gazdás a zsiros büdös cigány, nekem nincs gazdám te primitiv szektahivö 1 Bites
nezelodo
@Nessy: ma 14:46. Alighanem hiányos a felsoorolásod, az egykori besúgók is helyet kapnak a listádon a dakota vircsaftnál.
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 17:35
Román cigány eregy vissza a putriba a satu marei vályog viskóba.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:56 Satu mare cigányputri.HAHAHA

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.