Elindult a DK saját online tévéje, a DK TV, amiben DK-sok beszélgettek arról, milyen jó a DK és mennyire jó Dobrev Klára. Tapsoló közönség előtt. Szerénytelen DK-propaganda dicsőséges Dobrev Klárával, mindez Heti Hetes és Bayer show-köntösbe bújtatva, csak sajnos az egész jóval kevésbé szórakoztató

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Nehogy már legyen egy nézhető TV műsor...
A maffia TV vagy a DK TV? Na! Jó kis választék...!!!
Jozefina
A DK szerény keretek között, de legalább megpróbálja az ország problémáit a magyarok előtt nyiltan megvitatni!!! A műsor időtartama alatt bárki véleményt írhat a képernyő melletti csetelásben, nem úgy, mint az M1-en, ahol csak élesben tolják a hazugságot az állampolgár szemébe!!?? Aki mindkettőt tudja nézni legalább elgondolkodhat egy kicsit!!! Egyenlőre csak péntekenként este 6-tól.
Béla333
Úgy gondolom, hogy van az ellenzéki érzelmű emberek körében egy folyamatosan bővülő réteg, akik elutasítják a maffia agymosását, médiáját, de nem azért, hogy az ellenzéki oldalról kapjanak egy ugyanolyan kritika nélküli, elfogult propagandát.
Nagyon hiányzik már 32 éve egy olyan újságírói, média réteg, aki nem manipulálni akarja az embereket, hanem tárgyilagosan tájékoztatni. Amíg ez nincs meg, addig az emberek csak egy önálló gondolkodásra képtelen rétegét neveljük fel, aki mindkét oldalon könnyen manipulálható. Nem hiszem el, hogy muszáj hülyének lenni 2022-ben Magyarországon!
Béla333
Mi az elmúlt napok legfontosabb belpolitikai történése? A diákok és a tanárok tüntetései, a szülőkkel egyetemben.
Nem láttam a műsort, de kíváncsi lennék, hogy egy szó elhangzott-e erről a témáról a Dobrev hozsannázása mellett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.