Erről Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője tájékoztatta az MTI-t.

Valami készülhet? Orbán Viktor kormányülést hívott össze szombatraOrbán Viktor/Facebook

A miniszterek gazdasági és energiabiztonsági ügyekről tárgyalnak. Néhány napja életbe lépett a brüsszeli olajszankció, amely egész Európában, így Magyarországon is érezteti hatását, egész Európában szankciós energia- és benzinárak vannak.

A brüsszeli döntéshozók ahelyett, hogy változtatnának a súlyos károkat okozó politikájukon, újabb szankciókat akarnak bevezetni, tovább növelve az európai gazdaságra nehezedő terheket

– fogalmaz a közleményben a sajtófőnök.

Hozzátette: a kormányülésen foglalkoznak a Magyarországot megillető uniós források kérdésével is. A magyar kormány és a parlament minden vállalást teljesített, amiben megállapodott az Európai Bizottsággal. A brüsszeli bürokraták újabb feltételeket támasztanak, mert Magyarországra akarják erőltetni az akaratukat a bevándorlás, a szankciók és a gender kérdésében is. Magyarország teljesíti a vállalásait, de ezekben az ügyekben a kormány nem Brüsszel, hanem a magyar emberek érdekeit képviseli – közölte Havasi Bertalan.

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nem unják még ezt a szankciós szöveget? Mindegyiket megszavazta O.V. mindegyik alól mentességet kaptunk! Vehetik drágábban az orosz gázt, olajat, majd adhatják itthon többszörös áron + 27 % ÁFA. A profitot meg pl. a MOL befizeti a feneketlen költségvetésbe!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Kész átverés show újabb része készül.
Ha az Unió a "nekünk járó pénzek" ügyében nem enged - nincs miről tárgyalni.
Ha a bevándorlás, a szankciók és a gender kérdésében Magyarország nem enged - nincs miről tárgyalni.
Munka látszatát kelteni meg felesleges.
Nessy
Nem unják még ezt a szankciós szöveget? Mindegyiket megszavazta O.V. mindegyik alól mentességet kaptunk! Vehetik drágábban az orosz gázt, olajat, majd adhatják itthon többszörös áron + 27 % ÁFA. A profitot meg pl. a MOL befizeti a feneketlen költségvetésbe!
Giovanni Alba
@justhpeter: ma, 11:08
A "gender" nem kérdés, az egy társadalomtudományi szakkifejezés, a mindenkori társadalmak elvárásait jelenti a születési nem alapján. A fiúk játsszanak katonásdit, a lányok meg babázzanak, viszont a világ változik, és változnak az elvárások is. Már nem Kövér elvtárs középkori elképzelései az irányadók, ma már lehet egy nő is akár egyetemi tanár, vállalatigazgató vagy harci pilóta, netán űrhajós is, mint ahogy nem szégyen az sem, ha a férfi vezeti a háztartást.
Egyes politikusok csináltak ebből is politikai kérdést. Az egybiteseknek elég bedobni ezt a varázsszót, és máris lehet terelgetni őket.
orsos vendel
orsos ???!!! van pelankad, mert ha nincs kuldök !!!
Havanagi
Szerintem a költségvetést fabrikálja az ellenzék kizárárával.Meghozta az éjszaka a rendeletet:

mfor.hu/cikkek/makro/mar-a-koltsegvetes-ugyeben-is-zarojelbe-teszi-az-orszaggyulest-orban-viktor.html
Eddig is köztudott volt,hogy mindenben a DON dönt,de most hivatalos lett.Mit szól ehhez az ellenzék?És mit szól az istenadta nép?Azt hiszem már nemis a csúszdán vagyunk,hanem a lefolyóban nagy sodrással.Kampec!!
Jozefina
Ezekből a rendkívüli micsodákból mér értelmes dolog nem született!!! De miért nem éjaszaka történik??
"Néhány napja életbe lépett a brüsszeli olajszankció, amely egész Európában, így Magyarországon is érezteti hatását, egész Európában szankciós energia- és benzinárak vannak." Már ez egy rakás hazugság, hiszen Magyarország mentesítve van mindenféle olajszankciótól!!! De jól hangzik a birkák felé!!!
Orbánt már az egész eorópai politikai elit is talán nem normálisnak tartja a folytonos hazugságaiért!!!??
Clavigo
Ezt a majmot nem véletlenül rugdosta a faterja,,annak idején...( nem eleget...)
lampa laz
@KisTehen: (11:52) marhaboci, úgy teszel mintha nem tudnád, h a mol qva sok pénzt azaz nyereséget csinál az olcsó orosz olajból amit brent áron értékesít. Az ársapka sem viselte meg annyira mint ahogy azt állították, mert amíg itthon hiány volt az üzemanyag, addig az exportja működött. A külföldi kútjai piaci áron értékesítettek. Molzsolti fuldoklik a pénzbe, luxus irodaház, külföldi terjeszkedés, magánvagyon gyarapítás stb.
Ha ennek az ellenkezőjét fújod, akkor hülye vagy.
gina
Ha ezt az agyi nyomorékot látom, akkor csak egy jut eszembe, hogy miért ülésezik??, csak hogy ebböl a kevés pénzünkböl mit és hogy lehet még lopni, te szemét patkány
Aki Én
@Nessy: ők unják, de a szektájuk ezt imádja.
Aki Én
A magyar döntéshozók ahelyett, hogy változtatnának a súlyos károkat okozó politikájukon, újabb szankciókat akarnak bevezetni, tovább növelve a magyar családokra és gazdaságra nehezedő terheket.
Ez tisztán látszik, mert egyedül nálunk ekkora a gond minden téren.
rokker33
@Dr. Proktor: ha lemondana Orbán, akkor menne csődbe Magyarország!Az árnykamukormány venné át a helyet,szerintem fél év alatt csődöt mondanánk :(
orsos vendel
orsos, visszaadja az ellopott euro milliardokat...
Alfa
szarban van a szarházi korrupt kamukeresztény fidesz-ner szekta és a guru
human
@KisTehen: A benzinkutak álltákk a benzin ársapka költségeit és nem a MOL.
Tunes1106
Na ma mit fog a nyakunkba zúdítani ez az elmebeteg?
Lepényleső
Kormányülés,- a bán talán nem ért egyet azzal amit gondol,ezért azt megvitatja magával,
addig a statiszták meg ellesznek vele egy légtérben,- garmadával?
bence
Ha mindezt tudja orbán akkor miért szavazta meg mindegyiket ?! Ha meg megszavazta , akkor azt tudatosan tette mert tisztában volt és van vele , hogy egy szó nem igaz a Brüsszeli hazugságaiból , amiről már mindenki tudja , hogy kizárólag ő és nem Brüsszel a felelős !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.