A tárca azt nyilatkozta, hogy mivel a köznevelési konzultációt a belügyminiszter hívta össze, így természetes, hogy ő is jelen lesz, olvasható az ATV.hu oldalán

Sokáig nem volt egyértelmű, hogy Pintér Sándor elmegy-e a Nemzeti Közszolgálati Egyetemre szervezett konzultációra vagy sem, de csütörtökön a tárca tisztázta és megerősítette, a belügyminiszter jelen lesz az eseményen.

Szerdán Rétvári Bence azt mondta, négyszáz iskolaigazgató és tanár lesz majd jelen az NKE-s rendezvényen, ahol több tucat pedagógus felszólalhat majd.

Az egyeztetésre érkező tanárokat rendőrökkel és egy kamerás mikrobusszal várják.

A konzultáció a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen vette kezdetét délelőtt tíz órakor. A 444.hu helyszíni tudósításának képeit ITT nézhetik meg. Pintér Sándor is ott van a köznevelési konzultáción, rendőrökkel és egy kamerás mikrobusszal várják a tanárokat

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Forrás: atv.hu, 444.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Egy német juhászt nem vittek? Annak magasabb iskolája lehet!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Ez a kretén összekeveri a tanárokat az agresszív, székházgyujtogató, primitív barmokkal. Ilyen csürhéje csak a fidesznek van.
sokanvagyunk
@vacsi: ...hogy olajozottan menjenek a dolgok.
justhpeter
Ez csak egy cirkusz második felvonása. Ebben a felvonásban a színen csak egy végtelenül ostoba kormányzat és egy végtelenül gyenge szakszervezet van jelen. Kettőjükön kívül odacsődítve több száz tanár díszletnek. A darab rendezője pedig csak az időt szeretné kitölteni.
A tragikomédia szerzője azonban a darab írásakor is tudta, hogy az alapproblémát nem a mai előadás szereplői fogják megoldani.
Juhász István
Nemzeti Konzultáció... Én VISSZAKÜLDTEM. Nem x- eltem be semmit, hanem átlósan a papirlapon fekete filccel / hogy látható legyen... / beirtam a köbóvetkezőt : A Magyar Kormány nevében OV minden eddigi SZANKCIÓT aláirt, hiszen enélkül nem is léphetett volna életbe...tehát a SZANKCIÓK egy közös döntés eredményei. Akkor most MEGTÁMADJUK az egészet ? Esetleg nem kellett volna ALÁIRNI valamennyit...igaz, akkor életbe sem léphettek volna, hiszen mind a 27 tagország EGYBEHANGZÓ döntése lett valamennyi SZANKCIÓ...Akkor meg ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.