A független országgyűlési képviselő úgy látja, a gyógyszergyártókra szenteste napján kirótt különadót át fogják hárítani a lakosságra.

Mint ismert, december 23-án éjjel jelent meg a Magyar Közlönyben, hogy a kormány sávos különadót vet ki a gyógyszergyártókra, az erről szóló rendelet pedig még aznap életbe is lépett. 

Hadházy szerint a kormány a nyugdíjemelést szedi vissza a gyógyszergyártók különadójával

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő ennek kapcsán december 25-én este az alábbi szöveget posztolta a Facebook-oldalán:

A kormány ünnepi ajándéka a gyógyszergyárakra kivetett extra adó. Amit persze azok a végén Önökkel fizettetnek ki. Így már a nyugdíjemelést is elkezdték visszaszedni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Plusz kaja, rezsi, benzin és mindenegyéb-árakkal.
Rövidebb a lista, amivel nem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Pálinkás Pál: A fiatalok, agilisek, értelmesek, zömében már nincsenek itthon. Az én korosztályom már sok esetben csak fotel forradalmár, két éve én is. Nézd meg, hogy az itthon tanuló középiskolás diákokat mit szidja, veréssel fenyegeti, a jobboldali keresztény média, és a kommentelői.
Pálinkás Pál
@Nessy: nem őket hibáztatom, hanem az ellenzéki vezetőket.-,ha félnek a nyilt ellenállástól,akkor már rég polgári engedetlenségre kellett volna szólítani a népet...pillanattok alatt lebénulna az ország,a fidesz szavazók../ cigány, nyugger, román../..nem pörgeti a gazdaságot...hallottad ezt bármelyik ellenzékitől?...
Nyírfa
@Nessy: @Pálinkás Pál: Bár a megoldásaitok nem találkoznak, a kommentváltásotokat mégis élmény volt követni. Egy vérbeli, szívet melengető demokrata és egy öntudatos forradalmár: kettőtök erényei egy lánglelkű Petőfiben egyesülve az egész világot lázba tudná hozni. :)
csak úgy....
@vacsi: ha itt valaki bolond, akkor az te vagy, még pedig vastagon!
balos
@Pálinkás Pál: Kun Béla!Már azért is,mert a róla elnevezett téren volt az ALFA mozi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.