Ennek az egyik feltétele, hogy meg kell szüntetni a korrupciót, a másik, hogy csatlakozni kell az Európai Ügyészséghez.

A Demokratikus Koalícó (DK) "pontosan tudja", hogyan hozza haza a Magyarországnak járó európai uniós támogatásokat – jelentette ki a párt árnyékkormányának szóvivője szombaton online sajtótájékoztatóján az MTI híre szerint.

Kálmán Olga szerint a DK "pontosan tudja", hogy hogyan hozzák haza az uniós támogatásokat

Fotó: Facebook/Demokratikus Koalíció/videórészlet

Kálmán Olga kifejtette: meg kell szüntetni a 12 éven át tartó korrupciót, csatlakozni kell az európai ügyészséghez, függetleníteni kell a bíróságokat, helyre kell állítani a jogállamiságot és a sajtószabadságot.

A szóvivő kiemelte, hogy az idei évre tervezett autópálya-építésekről kiderült, hogy uniós pénzek hiányában egy kilométert sem fognak átadni belőlük idén.

"Lassan eltelik egy hónap az évből, és hiába ígérgették felváltva a kormány tagjai, hogy hazahozzák a Magyarországnak járó uniós támogatásokat, egy cent sem érkezett még meg a milliós összegből" – mondta.

Hozzátette: már most biztos, hogy 2023-ban egy kilométernyi autópályát sem fognak átadni.

Az árnyékkormány Magyarország egyetlen reménye arra, hogy hazahozza az uniós pénzeket – szögezte le Kálmán Olga.

Forrás: mti.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisTehen
a dk maradjon ki , mint jászberényben és akkor biztos a siker

HAHAHA
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@jáger laszló: A mai világban a "Baloldali" és a "Jobboldali" út elnevezés teljesen hamis és csak az emberek összezavarására jó. Az az út vezet előre, amelyen haladva az emberiség nem háborúkban és nem pöcegödrökben köt ki! Az ilyen szilárd, egyenes utakon kell haladni, amelyek nincsenek tele csapdákkal, hamis címkézések nélkül.
jáger laszló
Őrnagy úr maga 1 politikusi alkat
mindig tudja hogy merről fúj a szél és mit kell válaszolni ,hogy ne válaszoljon egyenesen!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
Bizony! Az "efftársi recept" a csontig benyalás a korrupt brüsszeli efftársaknak! Ahogy korábban a moszkvaiaknak!
Németh István
@Horizont: @jáger laszló: Ti sajnos leragadtatok az un. politikai mellé-hablatyolás a semmitmondás és valószínűsíthetően a diktatórikus nemzet rablás talaján! A mindenáron uralkodni vágyás a szocialista összeköttetések, a koorupció (mert, hogy tévedés ne essék KORRUPCIÓRÓL van szó, erre építettetek fel egy társadalmat!) tehát ennek s szintjén való érvényesülés a célotok a nép a polgárok vastag leszarrásával! > azt mivel magyarázzátok, hogy a moslék szdsz-mszp paktum legatyásította az országot, a pénzek eltüntek a vezetők meggazda-godtak a polgárok az adósságaikat szenvedték a bankok ás általatok, méga szerencsétlen libá-sokat is lenyúltátok, a tűzoltók, rendőrük, a tanárok, az Eü. dolgozói pénzéről ne is beszéljünk!!
NINCS jobb és baloldal > a haza, a nép, a nemzet érdeke van! Ezért nem párt-demagógiában sütkérező és akorrupcós folyamatok alapján érvényesülő szemetek kellenek az ország vezetésébe, hanem szakemberek - amely ma egyre jobban érvénysül! Le a kalappal a kormány valóban hozzáértő, kiválló előrelátással országépítésbe kezdett tevékenysége előtt! Van koncepciójuk, tudásuk arra, hogy mit hogyan tegyenek a nemzetérdekében! Ilyen ha normálisan gondolkoznátok, rájönnétek, hogy - talán még a tervgazdálkodás időszakában fordúlt elő! A közbeeső időszakban az ország lerablása, kiárusítása történt!
DE tudjátiok ugye >> az usa-nato takarodjon Európából, az Eu. aljas korrupt,háborúsbűnös vezetése mielőbb a sittre!
Őrnagy
@jáger laszló: Én nem vagyok se "baloldali", se "jobboldali", és a normalitást képviselő pártsemleges vagyok és magyar párti. A politikában nincs olyan, hogy csak rossz, vagy csak jó, nincsenek szentek (amúgy meg a mondás szerint is minden szentnek maga felé hajlik a keze). Van viszont egy olyan alja szint, amit már nem szabad eltűrni, akárminek is hazudják magukat. És ha ezek még mélyen magyarellenesek is, akkor azoknak máshol kellene politizálniuk, nem a magyar közéletben.
jáger laszló
Sajnálatosan a társadalom nem neutrális ideológia mentes
A vallás és az ideológiák uralják!!
Ezek közül lehet választani,vagy nem választani
Mindenki maga dönt így.vagy úgy!!!
Beáll a sorba vagy nem!!!
Ez nem jó tanács,hanem tapasztalati tény!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.