Egy 2007-es videót osztott meg közösségi felületein Hadházy Ákos független országgyűlési képvselő.

A tévéfelvételen az akkor épp ellenzékben politizáló Orbán Viktor arról beszél, hogy véleménye szerint miért nem szabad az oroszokkal seftelgetni, és miért kell az EU-val együttműködni – foglalja össze Hadházy.

Szerintem Magyarországnak egy közös európai energiapolitikára van szüksége. Ez a mi nemzeti érdekünk. És nem szabad, hogy ehelyett az oroszokkal kétoldalú kiskapukat keresgélő megállapodást kössünk. Az oroszokkal jó viszonyra kell törekedni, de nem fordulhatunk szembe, nem fordulhatunk el a közös energiapol… Európai energiapolitikának az irányvonalától. Én azt javaslom, hogy a magyarkormányok hosszabb távon is egy közös energiapolitika keretén belül próbálják megoldani Magyarország problémáit

- mondja Orbán Viktor a 2007-es felvételen.

No, és akkor gondolkozzunk el, mennyit fordult vele a világ azóta.

Forrás: https://www.facebook.com/hadhazyakos

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegény hazám
@Al X: Egész élete önmaga cáfolatáról szól. Már a Nagy Imre újratemetésén elmondott beszédén (amelyet Pozsgai Imre lektorált, javított) érezhető volt flexibilis gerince.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sunoge
@Maccska: "Orbán most is ugyanazt mondja" Kérj már meg valaki nálad értelmesebbet, hogy magyarázza el miről szól a feltöltött orbán video. Egy nagycsoportos óvodás már jó lesz.
Lepényleső
...vélhetően akkor még az egykori KGB vezér Vlagyimir nem szembesítette őt a nyolcvanas évekbeli múltjával,
hiszen pálfordulása egy moszkvai meghívást követően történt,- minden egyéb hatás,befolyás kihagyásával?
ómió
@Aki Én: Veletek, tetübolsikkal kapcsolatban cáfolni, bolsiék vezérgyagyása!? Akkor, nullától 24 óráig másból se állnék ki, mint cáfolásból!
ómió
@bencemacska: Ekkora efftársi "mentálkapacitással" az téged abszolut ne zavarjon, ám, hogy a tetübolsi bandátok sosem volt a többség, mindössze annak hazudta magát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.