Egy 2007-es videót osztott meg közösségi felületein Hadházy Ákos független országgyűlési képvselő.

A tévéfelvételen az akkor épp ellenzékben politizáló Orbán Viktor arról beszél, hogy véleménye szerint miért nem szabad az oroszokkal seftelgetni, és miért kell az EU-val együttműködni – foglalja össze Hadházy.

Szerintem Magyarországnak egy közös európai energiapolitikára van szüksége. Ez a mi nemzeti érdekünk. És nem szabad, hogy ehelyett az oroszokkal kétoldalú kiskapukat keresgélő megállapodást kössünk. Az oroszokkal jó viszonyra kell törekedni, de nem fordulhatunk szembe, nem fordulhatunk el a közös energiapol… Európai energiapolitikának az irányvonalától. Én azt javaslom, hogy a magyarkormányok hosszabb távon is egy közös energiapolitika keretén belül próbálják megoldani Magyarország problémáit

- mondja Orbán Viktor a 2007-es felvételen.

No, és akkor gondolkozzunk el, mennyit fordult vele a világ azóta.

Forrás: https://www.facebook.com/hadhazyakos

84 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegény hazám
@Al X: Egész élete önmaga cáfolatáról szól. Már a Nagy Imre újratemetésén elmondott beszédén (amelyet Pozsgai Imre lektorált, javított) érezhető volt flexibilis gerince.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Al X
Ez a csúti cipolla (lásd: Thomas Mann Mario és a varázsló) mindig "örök érvényű" kinyilatkoztatást ad a népének, amit senki, még ő maga sem tud megcáfolni - vagy talán mégis?
szegény hazám
@Al X: Egész élete önmaga cáfolatáról szól. Már a Nagy Imre újratemetésén elmondott beszédén (amelyet Pozsgai Imre lektorált, javított) érezhető volt flexibilis gerince.
neverland
75 éves Németh Miklós, aki lezsírozta a szovjet kivonulást Gorbacsovval

24.hu/belfold/2023/01/24/75-eves-nemeth-miklos-aki-lezsirozta-a-szovjet-kivonulast-gorbacsovval/

Vágod, te fideszes fasz?! Semmi köze nem volt az akkor nyikhaj, mára már Orbánovicsnak az oroszok kivonulásához!
Orbánovics (Szijjártóval karöltve) éppen hazát árul el az oroszoknak - EU és NATO titkokat árul el az oroszoknak.
Orbánovics, A HAZA - és EURÓPAÁRULÓ ítélete, halál!

Miért váltják le a hadsereg eddigi vezetőit?
Oroszbarát kormány oroszbarát hadsereget akar - nyugati pénzből, egy zsidó náci (akinek Mammon az istene) vezetésével.
Erre varrjál gombot!
Juhász István
Az utcánkban az egyik ház tetején még MEGMARADT egy SZÉLKAKAS... Néha megállok, és nézem, hogy milyen gyakorisággal FORDITJA AZ IRÁNYÁT. Nos, eltörpül a doktorminiszterelnökúr forgásaihoz képest. Különbség az annyi, hogy a dr. min. eln. úr forgásai KISSÉ komolyabb KÖVETKEZMÉNYEKKEL JÁRNAK-- egy egész országra nézve.
dr. prédikátor
TE FÉREG LÓKUPEC CIGÁNY !!! ÁLLJ A TÜKÖR ELÉ ÉS KÖPKÖDD SZEMBE MAGAD!!! TE EGY HAZUG NEMZETVESZTŐ HAZAÁRULÓ MOCSOK VAGY!!!
sgl
Minima 20 éve írogatom mindenfelé: tessék a geczit - és a fideszt ami valójában a geczi folytatása, spermatóban,- folyamatosan szembesíteni saját magával, lopásait gazemberségeit feltárni, kiteregetni, nem beszarni.
94- óta 3x volt lehetősége az ellenzéknek elszámoltatni és nem tették meg sőt, az terjedt el a NOL BEZÁRÁSA UTÁN, ---HA OCSMÁNY VIGYORT TÁMADJÁK BEZÁRJÁK A MARADÉK ELLENZÉKI MÉDIÁT.
...Tessék megnézni, már minden média feleületen a kommentelők a valaha legerősebb ellenzéki médiában nyíltan leírják: 444,Hvg, Népszava,.. is naponta tesz be fidesz seggnyaló cikket, többször kitíltják a radikálisabb ellenzéki kommentelőket . KR-ről volt hogy engem is tíltottak, már visszaengedtek de köpök rájuk, amíg Bolgárok és egyéb faszfejek dícsérhetik naponta a fidesz és zsenizhetik a magyar történelem legnagyobb gazemberét addig leszarom ezt a fosadékot.
Az egész ellenzék egy rohad NAGY SZARHALOM!

KÉTSZEMÉLYES HADSEREG MARADT: Hadházy és Szabó Tímea a legtökösebb csaj.
Dr. Proktor
Akkor még mástól kapta a pénzt...
balos
Sajnos ez a dupla nulla képes úgy forogni,hogy a feje mozdulatlan marad,hogy mindig az ügyeletes valaggal szembesüljön!Nagyon örülök,hogy majd a neres gyermekek isszák meg a levét a "munkájuknak"!A pénz kilapátolásn kívűl,mindenhez értenek ami mélyíti az "árkot" a nem velük együtt lopókkal!
Aki Én
Hát mi az, aminek még nem mondta vagy tette az ellenkezőjét ez az elmebeteg hazaáruló?
A teljesség igénye nélkül:

youtu.be/RVOvGyGYc-Y
Galway
@dr. prédikátor: Egyetlen becsületes tyúktolvaj cigány se érdemli meg, hogy leorbánozzák!
Aki Én
...nincs még egy ilyen elvtelen, gátlástalan, hazug alak.
Ezt, hogy nem látja még mindenki?
icegygenabro
Hazug gennyláda...mint az egész gecidesz!
Qqberci
@szegény hazám: Ami nincs, az nem lehet flexibilis...
Horizont
Arra lennék kíváncsi vajon megmutatják-e neki ezeket a régi videóit?
Megnézi -e régi önmagát?
És amikor senki nem látja milyen pofát vág saját magára?
És egy varázspálcával úgy "belenéznék", de lehet nagyon elszörnyednék.
Ez az ember mára egy szörnyszülött lett. Hazáját, népét és önmagát is elárulta.
Jozefina
A mai Orbán ennek pontosan az ellenkezője!!! Ellenzi az EU közös energiapolitikáját, ragaszkodik a nemzetállam szintü megoldásokban és a gáz- olaj beszerzést az oroszoktól veszi, annak ellenére is, hogy sokkal többe kerül Magyarországnak.
Elárulja Önmagát, elárulja Magyrországot. Kétkulacsos, megbízhatatlan, szavahihetetlen, gőgös emberré vált!!!
Horizont
@simmering73: Ilyenkor nem lihegnek itt, nem kaptak iránymutatást a központtól, saját véleményük meg nincs a csótányoknak.
Maccska
Azóta Orbán egy rakás energia csatlakozást létrehozott a szomszédos országokkal.
Gáz és elektromos összeköttetéseket adott át az utóbbi években.
archive
Ajánlom az elpuhult ellenzéknek: Az ilyen, és ehhez hasonló vidaókkal és írásokkal kellene elárasztani a mádiákat!!!
sgl
Még 2015-ben is az orosz leválásról, beszerzés divergenciájáról beszélt a geczi.
Ezt a kijelentését pár hónapja szintén Hadházy bányászta elő.
Az ellenzék ezek után sem gyűrte vissza ezt a szart, szinte 1x sem említette, a geczi maga ellen megy.
Szarhalom ez nem ellenzék!
Eladott Ország
@Maccska: ma, 07:44 ♦ Felejtsd el! Melyik az a sok(k)! A román bűnöző cigányod hiába nyalja a ruszkik seggét, nálunk legdrágább az energia ( földgáz, üzemanyag, elektromos energia) , Európában. Ezt az összeköttetést [email protected], Paks 2-vel együtt!
Sámannus
Biztosan a kecskebaszós videó miatt zsarolja putyin a kis kurvapecért. Hoty a matyaroknak jót tegyen az ki van zárva. Szuperlatos víszhelyzetben csak a sármegyék képesek megvédeni a zországot ám! Ahány sármegye annyi akadály hogy innen kimennyenek a zoroszok, ha begyüttek. Hozni kell egyébként őket, mert a kis félénk putyinkák nem bíznak ám akárkiben.
Aki Én
@Maccska: Milyen kórság gyötör, hogy mindig te vagy az első önjelölt védő, az ilyen ügyeknél?
Hogyan lehetséges, hogy ilyen egyértelmű témákat sem értesz meg?
Ez tényleg annyira valószínűtlen. Te ezért kapod a fizetésed, hogy hülye legyél?
Mert nehéz elhinni, hogy valaki tényleg és önként ennyire buta.
Aki Én
@Maccska: ...az meg már csak hab a tortán, hogy a ,,sok jótéteménye" mellé soha nem teszitek oda a bűneit.
Mondjuk azt tényleg nehezebb lenne felsorolni...
Maccska
@Eladott Ország: nézz utána de lehet hogy segítek.
Németh István
@Jozefina: te barom nem drágbban veszi, hanem jóval olcsóbban - még a logikád is hiányzik >> te barom; miért ágál ezzel szemben az Eu.? fingagyú, ezt akarja meggátolni! Te főbarom! A hülyék csoportja a > @szegény hazám: @Eladott Ország: @archive: kivéve most az @sgl: -es megjegyzéssel egyetértve ácsingózik a kérdésem?? Moslékok!> szerintetek ma hol lennénk ha nem az Orbán Viktor és a kormánya vezetné az országot? Gondolkozni nem tudók aljas szövet-sége ti, igen ti > csak indúljatik ki önmagatokból moslékok >> nem-e minden nap alkalmazkodtok a folyamatos és a minden nap előmászó új, és újabb történésekhez! nem próbáltok alkalmaz-kodni? Dehogy nem >> azért vagytok még és éltek egyáltalán, mert alkalmazkodtok. A moslék dumátok a nemzetet és vezetőit lejárató megnyilvánulásaitok kifejezetten demagóg elvtársias-ságon nyugszik >> a hülye agytalan megnyilvánulásaitok a trágyadombba való letapadásotokat bizonyítja!
De azért bízzatok a jövőbe >> az usa-nató eltakarodik Európából, az Eu. aljas korrupt, háborús bűnös, buzi vezetői meg mennek a börtönbe > azt sem kétlem, akasztásra a sok elhalálozott és az Eu. nemzetek tönkretétele okán!
Aki Én
@Németh István: ...már megint te vagy a barom, te elmebeteg.

,,Mostanra teljesen egyértelművé vált, hogy nemzetközi összevetésben is kifejezetten drágán érkezik Magyarországra az orosz gáz. A kedvezőtlen árakat néhány hónapig még lehetett a szerződéses különbségekkel magyarázni, mostanra azonban kiderült, hogy hosszútávon is mi fizetjük a legtöbbet. Nem segít az sem, hogy miközben az uniós országok többsége az év második felében, magasabb árakon már kevesebbet vásárolt, itthon nem ez volt a helyzet.
A piaci ár jó kétszeresén.
Novemberben némileg csökkent ugyan az orosz importgáz átlagára Magyarországon, így sem sokkal maradt azonban el az egy hónappal korábbi történelmi csúcstól. Az Eurostat külkereskedelmi statisztikái szerint egy köbméter átlagosan közel két és fél euróért, akkori árfolyamon 965 forintért érkezett az országba. Ezzel szemben ugyanebben a hónapban a piaci ár már már jóval alacsonyabb volt: az átlagos tőzsdei jegyzés nem érte el az egy eurót."

g7.hu/penz/20230125/mas-orszagoknal-is-sokkal-dragabban-kapja-az-orosz-gazt-magyarorszag/
Maccska
hvg.hu/gazdasag/20160914_Vegtelen_tortenet_avagy_mikor_lesz_itt_roman_gaz

2016 hvg
Az évtized vége előtt aligha érkezik Magyarországra Romániából vagy Horvátországból földgáz, pedig Brüsszel ezt már 2013 végére szerette volna elérni. A probléma kivételesen nem a magyarokkal van,
Maccska
@Maccska: . A miniszterelnök azt mondta az unió állam- és kormányfői tanácskozásán, hogy hamarosan "új nap kel majd fel a magyar energiagazdálkodás történetében", mert még ebben a hónapban átadják a Szlovákiát Magyarországgal összekötő földgázvezetéket. A próbaüzem után pedig, 2015. január 1-től százszázalékosan üzemelni kezdhet az új infrastruktúra, amivel Orbán szerint lehetővé válik Magyarország számára, hogy összeköttetést létesítsen a csehországi földgázvezetékekig. A miniszterelnök elmondta, hogy az interkonnektor segítségével hazánk már nem orosz, hanem más forrásból származó, főleg északi-tengeri gázmezők földgázához is hozzájuthat.
Maccska
nyek
Előfizetés

Kiválthatjuk mással az orosz gázt? Mutatjuk a magyar gázhelyzetet!
2022. május 2. 7:50

Írta: Kohán Mátyás
Az Orbán-kormány elment a falig, ami az orosz gáztól való függetlenedést illeti: összefoglalónk arról, hogy 12 év alatt hogyan épített ki minden lehetséges irányba kapcsolódásokat – az, hogy több felől nem tud még érkezni gáz hazánkba, nem Magyarországon múlik.
Amióta a Gazprom leállította a gázszállítást Lengyelországba és Bulgáriába, újra felmerül az orosz gáztól való függetlenedésről szóló kérdés: ha Lengyelországnak és Bulgáriának ment, nekünk vajon miért nem sikerülhet?

Cikkünkben

vázoljuk a magyar gázellátás fizikai és földrajzi realitásait
– amelyre a legcsekélyebb mértékben sincs hatással semmiféle ideológiai megfontolás.

Mindenekelőtt tisztázzuk, hogy pontosan miről is vált le Lengyelország és Bulgária az orosz gázóriás szállításainak leállásával: nem az orosz gázról, hanem a Gazpromról, amely a lengyelekkel és a bolgárokkal kötött szerződésében foglalt gázmennyiséget egészen addig nem szállítja, amíg a lengyelek és a bolgárok el nem kezdenek „rubelben” fizetni.

A kialakult helyzetet egyelőre mind a Gazprom, mind Lengyelország és Bulgária szerződésszegésnek tekinti, és mindegyiküknek részigazsága van. Lengyelország és Bulgária szerint az elszámolási pénznem egyoldalú megváltoztatásával a Gazprom rúgta fel a szerződést; és szerződésszegés az is, hogy nem szállítanak – csakhogy valójában nem az elszámolási pénznem változott meg, hanem a továbbra is euróban zajló utalások címzettje.

Korábban a Gazprom Exportnak kellett közvetlenül eurót utalni, most azonban az oroszok az eurót a Gazprombankba kérik, amely aztán átváltja azt rubelbe, és továbbítja a Gazprom Exportnak.

Így az európaiak a szerződéssel összeegyeztethető módon, euróban fizetnek, a Gazprom pedig rubelt kap
– voltaképpen mindenki megkapja, amit akart, csak közben a gázeladásból származó bevétel mesterségesen megtámasztja a rubel árfolyamát. A lengyelek és a...
Maccska
Romániából 2014, Horvátországból 2019, Szerbiából 2021 óta tudunk behozni is gázt,
Balassagyarmat és Felsőzellő között pedig 2014-re épült ki egy – szintén kétirányú – szlovák-magyar gázkapcsolat.
csak úgy....
0rbán egy gerinctelen,törtetö,pénzéhes,fantaszta senkiházi!
Maccska
Az elmúlt napokban például érkezett gáz az FGSZ rendszerébe Ukrajnán, Ausztrián, Szerbián, Románián, Horvátországon keresztül, továbbá a hazai kereskedelmi és a biztonsági tárolóból, és volt mellette hazai termelés is. Még soha nem volt ilyen sok forrású a magyarországi ellátás. Ez azt is jelenti, hogy az ország ellátásbiztonsága sem volt soha ilyen magas, hiszen bármely forrás kiesését könnyűszerrel pótolni lehetne a többiből.
Maccska
@csak úgy...: Te meg egy tipikus liberálfasiszta vagy.
Érvelés az nulla.
Sámannus
Ez a hatalmas változás csak egy megbomló elmeállapottal magyarázható. A társadalom ennek büntetlenségével minden terhét kénytelen elviselni.
ómió
Benne van, efftársak: "ez a mi nemzeti érdekünk"! Akkor ez volt! De az is képes "dialektikusan változni"! Arra, ami ma az! Hullaházy efftárs "nem vágja"?!
csak úgy....
@Maccska: te egy ritka buta és elvakult pötsch,na meg a k. anyád a liberálfasiszta!
neked diliházban a helyed!
drrotf
Csak az csodálkozik és képed el aki nem ismerte Orbán Viktor ifjú kommunista korától, amikor még ő is a kommunista , illetve nálunk a szocialista párt reménybeli utánpótlása volt!Aki innentől végig követve figyelte Orbán megnyilvánulásait , tevékenységét az nem lepődik mg az ilyen színe-változásán ennek az embernek!Olyan ez mint egy kaméleon, csak nem színben hanem álláspontokban változik, attól függően hogy honnan reméli a nap sütését!Ebben nem az az érdekes hogy az álláspontját és nézeteit állandóan változtatja, hanem az,hogy sok ember még mindig azt gondolja hogy ez egy megfontolt ,szikla szilárd álláspontú ember,olyan mint az Alaptörvényünk, amelynek volt olyan rendelkezése amely csak hónapokig élt ,közbe meg már évtizedek óta a legjobb magyar pávatáncos! A fejétől bűzlik a hal!-Mondja a magyar közmondás , és most az látszik hogy ez a mondás milyen igaz!Amilyen az ország mostani teljhatalmú ura olyanok a törvényeink, olyanok az álláspontjaink , a kijelentéseink, a magatartásunk, perc emberek országa vagyunk, mert amit mondanak , állítanak ezek a vezetők, csak percekig érvényes csak! Orbánnál , a marxizmus -leninizmus megtanulása után ez a dialektika , semmi sem állandó, főleg az eszmeisége , az álláspontja a dolgokról, minden változik, de ezt már a görögök is megmondták, úgy hogy ezt nem ő találta ki!
Aki Én
@ómió: Milyen könnyen túllépsz az elvtelen hazudozáson, te suttyó csicska.
Hogy te mennyire buta vagy. Ez már paródia.
Eladott Ország
@Maccska: ma, 09:01 ☻ Közlöd: "Ez azt is jelenti, hogy az ország ellátásbiztonsága sem volt soha ilyen magas." ( Miért Nyugat -Európában megfagynak?!) De milyen áron! A tizenöt évre ötödáron lekötött olcsó gáz szerződéssel mi lett? Felcsökkent a gáz ára?! Ja, meg "háborús infláció" b+... "működőképes alternatívák hiányában Magyarország energiaellátását jelenleg legbiztonságosabban, legkiszámíthatóbban a Gazprommal kötött hosszú távú szerződés keretében lehet garantálni. Az ár jóval kedvezőbb, mint amit a most lejáró, 1995-ben megkötött szerződés alapján fizetett a magyar fél." Jóval kedvezőbb, de sajnos a jó elfogyott, jó nélkül meg már sokkal drágább. Tavaly október elején mászott fel a földgáz árfolyama 100 euró fölé, miközben az amerikai tőzsdén továbbra is 4-5 dollár volt (ez TTF árfolyamon 15-20 euró) Mikor is kezdődtek a szankciók? Hát ugye márciusban, mert február végén támadták meg az oroszok Ukrajnát. Szóval majdnem fél évvel a szankciók előtt már olyan magas volt a földgáz ára, mint amilyen most, mert zuhant egy jó nagyot 300 euróról. A sánta kutya szaggatja le rólatok a hazugság gatyát, b*zmeg! Ide jutott a magyar diplomácia, hogy egy kockafejű futsalas köcsög tudjukkik' és ráadásul ő a külügyminiszter, édesjézusgyerele.
uploads.disquscdn.com/images/4e62cf47f8eeb363b44f2eb67600f4721775b226bca48d7985e72434fd5474a0.gif?w=800&h=294
Kiderült a titok: Orbán hússzoros áron vette a gázt az oroszoktól. Ezért fizetünk ennyit a rezsiért. Kinek mit intézett a kormánya. Ebből a hírből vajon mennyit fognak fel a fideszre szavazók? Kiderült a bődületes hazugsága Orbánnak. Nem számít, bírják az adófizetők fizetni a kormány felelőtlen döntéseinek árát is. Boldogulj, ahogy tudsz.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/323362555_1189276711984208_1242263155503500758_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=Qr8wc9bob84AX9cVePV&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfBvEsfqEqPA6RKw56-0b7FcyGmuHJu_wHwJuia5z_yodw&oe=63D6DD55
jáger laszló
Azóta változott a leányzó fekvése és az ő állásponjtja is!!!
Ma már más szelek fújnak és ehhez alkalmazkodni kell 1 me-nek!!
Nem lehet az elavult kommunista elveket vallani manapság!!!???
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Orbán elveit az éppen aktuális csillagok konstellációja, vagy szélirány határozza meg! Hit és elvek naponta változnak, amit a hívei gondolkodás nélkül követnek.
sunoge
Ez a hitvány sehonnai bitang alak abszolút elvtelen, kizárólag a hataloméhség és az ahhoz szükséges szorosan kötődő vagyon birtoklási vágy, ami vezérli. Sem nem keresztény, sem nem hazafi. Simán egy ravasz opportunista hazug tolvaj. Még a PR-je sem jó, csak túl sok az ostoba fogyasztó. Borzasztó károkat okoz minden téren.
Fenyöfa58
A GRAZI KEZELÉSEK HATÁSÁRÁ MÁR SAJÁT MAGÁT SE ISMERI FEL !!! Ámen!!
sunoge
@jáger laszló: Bocsánat, de ebben a 2007-es nyilatkozatában milyen kommunista elveket vallott, amitkől mára el kellett térnie??? Hm...na de kérlek, butaság amit írsz, barátilag. Arról van szó, hogy akkor azt a szöveget használta a publikum megnyeréséhez, most meg egy másikat. Az elvek meg a sutban, de inkább sohasem léteztek.
Eladott Ország
„A benzin hatósági ára amit még a háború előtt hónapokkal vezettek be az elhibázott brüsszeli szankciók ellen, tarthatatlanná vált, az olajembergó miatt, amely nem vonatkozik ránk.” ( Orbán) Ez az indoklás teljesen logikus! Vagy nem?! Úgy tűnik kevés volt a csúti daginak a grazi elektrosokkos kezelés. Ilyen hazug, simlis bandát még nem látott ez az ország, a felcsúti a génjeibe hordozza amit Romániából kapott ajándékba az őseitől, a réti négerektől.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/318241668_5804748679586234_4635970810221167178_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=-QFSPhkRaEIAX8uk4wS&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCKOkXgq9kHFQE8afEjQiMXFdNwd1c6ChFIqBjDowaPEw&oe=63D800F2
Hiába, no, hazudni tudni kell. A hazudozást a fidesz tökélyre fejlesztette. A kommunikáció tudományában ez külön tantárgy... Anno a fidesz szerint, a jövedéki adót kell drasztikusan mértékben 20 %-kal csökkenteni vagy a benzin Áfa terhét...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/318641428_6293334400694865_2156006247808375027_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=pkNp0ws_vTgAX8jUOPN&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfCCyR7N2kTCSTpEM6S5bB-kzsvdgX5Zk43pT7nulPt1Jw&oe=63D79B14
Yoda69
Nem az első eset, hogy szemen köpi korábbi önmagát.
jáger laszló
Milyen kommunista elveket!!?
Hát ez nála 1 szófordulat
Olyan mint az hogy ne a szavaimat nézzétek,hanem a tetteimet!!!
Mondhatni dakota közmondás felcsúti módra átértelmezve...
csak ennyi
barátilag
J.L.
m73
@Maccska: nem egy rakás szart akartál írni?
szaboria1
Havasi tesz róla, hogy még véletlenül se nézze meg ezt a videót.
bencemacska
@Horizont: ma, 7:35
Szvsz : nem "ilyen lett", hanem ilyennek született!!!
simmering73
@Maccska: Te rokonságban vagy Kis Tehénnel? Már hogy nem tudod összeszedni a gondolataidat egy kommentbe.
bencemacska
@Jozefina: ma, 07:41
Nem hangoztatná az akkor mondottak ellenkezőjét, ha valaki azt mondta volna neki: "Igazad van, így fogjuk csinálni, te vagy a főnök , mehetsz a pénztárhoz a pénzedért!"
telegdilaci
@szegény hazám:valőszínű hogy a Miniszterelnökünk is az Oroszok kezében van,miért szavazta meg az összes szankciót,lett volna 12éve hogy Függetlenítse Magyarországot az Oroszoktól de nem akarta temérdek pénz özönlött be az EU-ból amiből egy hozzá értő kormány el kezdhette volna a Függetlenedést az Oroszoktól,ehhez viszon nem Stadionok épitésére kellett volna a támogatásokat elszórni hanem az Ország fejlesztésére!
bencemacska
@Eladott Ország: ma, 08:04
Lehet igaza maccskának.
Semmi más nem történt, mint O1G felcsapott a Gazprom üzletkötőjének, nyilván jó pénzért! ( A beruházásokat mi fizettük, a jutalékot ő tette zsebre!)
ómió
@Aki Én: Mert, ugye, efftársak fajkreténje, nálatok a bolsi érdek az soha nem változik!? "Fixálva" van a Lenin összesben!? Árts, ahol tudsz, még önmagadnak is! Így szól, gyagyás!? Mert Brüsszelben ezt gyakoroljátok!
Aki Én
@ómió: Milyen könnyen túllépsz az elvtelen hazudozáson, te suttyó csicska.
Hogy te mennyire buta vagy. Ez már paródia.
gina
Szemét féreg a hatalomért mindent, hazug mocskos hazaáruló már ezért le kellene mondania, olyan mint a nádszál ugy hajladozik ahogy a szél fújja...retkes muzsikus...látszik az átalakulása ,mára már egy zsiros elmebeteg pénz és hataloméhes disznó lett
gina
@ómió: Te elmebeteg [email protected] nem nézed a videót?? ehhez is hülye vagy te kis prosztó féreg
Sámannus
Piszkos patkányok uralkodnak az országon.
Libbantölő
@gina: gecigina! Te fasszopó rém! Ezerötszázért bekapod ringyó! Anyád azt mondja, egy fogatlan cigánykurva vagy és agy nélkül születtél. Pudvás!
gina
@Libbantölő: Te mocskos fidesz szemét Anyukáddal irj igy te panelproli
gina
@Libbantölő: Jelentettelek te mocskos szemét, megtudom ki vagy IP cimeden .. az ügyvédemmel fogsz találkozni te kis paraszt ,,az sok pénzedbe fog kerülbi te fidesz alja
m73
@Németh István: tudod hol lennénk te ökör állat? Mi lennénk a kelet Svájca, nem pedig Szlovénia!
surdilloFUJT
@Maccska: seggfej,te csak tudod,kinyaltad belőle a gerinctelenséget!!!
surdilloFUJT
@Libbantölő: ...jól leirtad anyukádat,meg a q.va nénikéd pénzforrását!!!Büszkék lehetnek rád, a szellemi toprongyukra!!!
jáger laszló
youngdemocrat
mákvirág még létezik,vagy már seniordemorat az álnevük!!!???
csak kérdezem??
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
@Aki Én: A világ, benne az érdekek, bolsiék fajkreténje, állandóan változnak! De ezt a normálisakon kívül még a tetvesbolsi "dialektikátok" is így hirdeti! Netán a "Zorbán kedvéért" már azt is "felülírtátok", hogy mára "okosbolsi módra" már "elvtelen hazudozás" lett belőle!? Szerintem meg ténykérdés, hogy inkább te meg az itt posztoló zombibolsi fajtád, inkluzíve@gina: nevű szarkupac efftársnődet is, lett időközben sík-idióta!
Aki Én
@ómió: Most erre fogod az elvtelen, szűnni nem akaró hazudozást?
És mindig a gazdád az, aki jól és helyesen látja a dolgokat? Akkor is, ha ma a tegnapi ellenkezője?
Nyugtatod magad, mint jó elmebeteg.
Húúú, de buta vagy...
Dr. Proktor
@Maccska: Pontosítsd!
Amúgy meg a rezsitámogatásoknak már látszik az árnyékhatása, rohadnak le a közművek, mert elvették a pénzeket a tervszerű megelőző karbantartásoktól...
ómió
@Aki Én: Hazudozásra vágysz, bolsiék elmebetege!? Olvasgasd a saját kommentjeidet meg az efftársaidét! De, gyagyása, ne hazudd azokat másra!
bencemacska
@ómió: tegnap, 14:04
Tudod mit írtál le? Bolsi érdek = a Többség érdeke. ( Szó szerinti fordítás, nem fityisz értelmezés!)
sunoge
Orosszal nem barátozunk csak ha a karórák el vannak zárva, a kishúgunk és a nagymamánk pedig elutazott.
Ezen a hozzáálláson nem egészséges változtatni. Puhoska épp változtat. Nem lesz jó vége.
Aki Én
@ómió: Esetleg néha valamit cáfolhatnál, amit hazugságnak hazudsz, te elmebeteg. Tudod, csak a hitelesség kedvéért :)
sunoge
@Maccska: "Orbán most is ugyanazt mondja" Kérj már meg valaki nálad értelmesebbet, hogy magyarázza el miről szól a feltöltött orbán video. Egy nagycsoportos óvodás már jó lesz.
amortizáltok
NEM MERI MEGNYITNI MERT elhányná magát.
Lepényleső
...vélhetően akkor még az egykori KGB vezér Vlagyimir nem szembesítette őt a nyolcvanas évekbeli múltjával,
hiszen pálfordulása egy moszkvai meghívást követően történt,- minden egyéb hatás,befolyás kihagyásával?
ómió
@Aki Én: Veletek, tetübolsikkal kapcsolatban cáfolni, bolsiék vezérgyagyása!? Akkor, nullától 24 óráig másból se állnék ki, mint cáfolásból!
ómió
@bencemacska: Ekkora efftársi "mentálkapacitással" az téged abszolut ne zavarjon, ám, hogy a tetübolsi bandátok sosem volt a többség, mindössze annak hazudta magát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.