Hírek érkeztek az orosz elnök, Putyin egészségügyi állapotáról.

Putyin már többször meghalt, de most már tényleg nagyon rosszul vanMikhail KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP

Hosszú hónapok óta járja a hír a világsajtót, miszerint Vlagyimir Putyin súlyos betegséggel küzd, azonban ezt sem az elnök, sem pedig a hozzá közel állók nem erősítették meg eddig.

Most azonban egy Kreml-közeli forrásra hivatkozva a brit bulvárlapok azt állítják, hogy az orosz elnököt ismét orvosok látogatták meg, miután gyengeségre és fáradtságra panaszkodott.

Sir Richard Deavlove, az MI6 brit hírszerző ügynökség korábbi vezetője nemrég arról beszélt, hogy szerinte Putyin valóban valamilyen betegségben szenved, mivel a elmúlt hónapokban több kilót fogyott – írja az atv.hu.

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, korábban felröppentek olyan pletykák is, hogy az orosz elnök hasnyálmirigyrákban, Parkinson-kórban vagy esetleg mindkettőben szenved.

Az SVR a hétvégén arról írt, hogy Putyin nem érezte jól magát a sztálingrádi ostrom évfordulója alkalmából tartott nyilvános eseményeken, ezért hívtak hozzá orvost.

Mindez pedig táptalajt jelent azoknak a pletykáknak, melyek szerint valami nincs rendben az egészségével. Azt viszont még a britek is elismerik, hogy ezek csak találgatások.

A Kreml továbbra is tagad, szerintük hazugság, hogy Vlagyimir Putyin beteg lenne. 

Forrás: atv.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Változik a mondás!!! Putyin élt, Putyin él, Putyin élni fog!!!???
Terminátor
Szerencsére mindenki meghal! Még a despoták is.
De néha egyeseknél ezt nem kellene kivárni!
rokker33
Putyin már 70 éves! Biztosan vannak különböző betegségek amik megkeserítik a napjait, de valószínűleg még jó sokáig fog élni! A legjobb orvosok veszik körül, ha egyet köhög már 4 orvos veszi kezelésbe!Ezért élnek sokáig a nagy vezetők a kisember meg jobb esetben 60 évesen megdöglik kinlódva... Remélem azért véghez viszi terveit és leszámol az árulókkal!
gina
Remélem megy a föld alá 20 méterre, viheti OV barátját is...
Macskaszem
@rokker33: ..."kisember meg jobb esetben 60 évesen megdöglik kinlódva..." Főleg ha Gecisztánban lakik.
Lehet, hogy a Puttyos rosszul van, de nem eléggé.
csak úgy....
@rokker33: sztalin 65, hitler 56 ,csaucseszku 71 évesen fordult föl, ennyit a diktátorok dokijairól...
látom nem lettél okosabb,te buta borsodi cigánygyerek! :)
jesz
@Maccska: 10.40...ugyanezek állították, Szaddam vegyifegyvert rejteget..
Rockxy
minden reggel egy koporsóból kel fel.
de felkel.
justhpeter
Az orosz nép érdekében remélem, hogy hamar vége lesz ennek a tömeggyilkos háborús bűnösnek.
csipetke
Ó,anyám,nincs ott egy rendes orvos,aki hozzásegítené,hogy odaát háborúzzon az Isten barma.. Igazán megválthatná valaki a szenvedéstől...
csipetke
@Jozefina: 09:48 Nekem Leninnel jobban tetszett. "Putyinnal" akkor tetszene,ha már feldobta volna a talpát ez a zakkant agyú idióta háborúsbűnös
Sámannus
A szarában fetrengve forduljon fel minden diktátor.
Toller Béla
@Shikari: ...oszt ne csodálkozzon, ha még ma eltemetik ! Akár élve is ...
rokker33
@csak úgy...: látom továbbra is egy ostoba dojcslandi csicska vagy és végtelenül végtelenül buta ostoba hülye segg hülye maradtál de ez voltál már születésed pillanatától szóval neked ez nem újdonság ;) Fidel Castro 90 évesen halt meg.Kim Ir Szen 82 évesen Kim Dzsongil 69 évesen Ceaușescu 71 de őt kivégezték.Saddam is 69 éves volt őt is utolérte a sors! A többi diktátor vígan gondtalanul él,de ők is emberek nem istenek,szóval ők is meghaltak egyszer! Csak nem mindegy, hogy betegségben kinlódva vagy orvosok között szépen! Nekik ez jár te meg egy öregeket otthonában bezárva várod a véget!
csak úgy....
@rokker33: te nagyon buta borsodi cigánygyerek, aki még azt sem tudja leírni helyesen,hogy deutschland, az húzzon vissza a cigányai közé borsodba!
gyere el hozzánk ,megmutatom a családi házamat, ami szerinted "öregeket otthon" , és ami neked soha a büdös életben nem lesz, te buta borsodi kunyhólakó! :)
gina
Nem kell többször meghalnia, elég csak egyszer de azt örökre és gyorsan !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.