Az uniónak púp vagyunk a hátán, mert nem gondolták, hogy egy ilyen rendszer, mint Orbáné, kinő Európa közepén – mondta Kovács Zoltán az Élet és Irodalom főszerkesztője a Klikk TV Mélyvíz című műsorában arról, hogy nem elég az uniónak megküzdeni a háború, a bevándorlás nehézségeivel, még arra is koncentrálni kell, hogy odaadják-e a pénzt, amit Orbánék akarnak. A főszerkesztő arról is beszélt, hogy Varga Judit igazságügyi miniszternek illene válaszolni, elmondani, hogy mi a véleménye a Völner-Schadl ügyről, de érdemben még nem szólalt meg és „talán nem véletlen.”

"Nem gondolta az unió, hogy egy ilyen rendszer, mint Orbáné, kinő Európa közepén" – Az ÉS főszerkesztője Varga Juditnak is keményen nekiment

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Az uniónak púp vagyunk a hátán, mert nem gondolták, hogy egy ilyen rendszer, mint Orbáné, kinő Európa közepén. Ha valaki ezt mondja 2003-ban, ezt nem hiszi el senki – mondta Kovács Zoltán arról, hogy az ilyen és hasonló cselekedeteket már az Európai Unió sem tudja értékelni.

Most annyi baja van az uniónak, itt van anyakán a háború, a bevándorlás, a magyar ügy is nagyon fontos, de az Európai Unió szempontjából inkább túllépnek ezen és meggondolják, hogy odaadják-e a pénzt, amit Orbánék akarnak. Én is úgy látom, hogy ez most nehezebben fog menni.

Ilyen könnyedén lerázni a felelősséget egy vezetőről, hogy Varga Judit kapta Völner Pált, azaz megörökölte az elődjétől, elég bizarr – tért át a főszerkesztő arra, hogy az egyik legnagyobb korrupciós ügyben, amely érinti az Igazságügyi Minisztériumot, a tárca vezetője meg sem szólal. „Varga Juditnak illene válaszolni, elmondani, hogy mi erről a véleménye, de érdemben még nem szólalt meg és talán nem véletlen” – fogalmazott a Völner-Schadl ügyről, amellyel kapcsolatban a hanganyagok szivárogtatásáról is beszélt. 

„A személyi állomány nagy része tudott arról, mi folyt ott, erre mondta Gulyás Gergely, hogyha tudtak róla, miért nem tettek följelentést. Kik tettek volna? Az államtitkár beosztottjai? Ebben a rendszerben, ebben a politikai kultúrában, ha valaki feljelenti a felettesét, az megüti a bokáját. Nincs a minisztériumban belső ellenőr? Ott történhet bármi? Az egész ország beszélt arról, hogy össze-vissza nevezik ki a végrehajtókat, a bírókat és érdekes módon csak a minisztériumban nem tudtak róla.”

Kovács Zoltán beszélt arról, hogy mekkora sunyiság az, hogy kivonták az egyetemi kuratóriumi tagokat és elnököket, mert az alapítványok maradnak, az átláthatóságuk továbbá sem megoldott, és nem változtat azon, hogy a pénzek hogyan folynak, legfeljebb nem politikusok felügyelik az egészet.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@Horizont: Minketó. Sót 3 mert agyhallott is. +lágyult. Ja akkor 4.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
@Horizont: Minketó. Sót 3 mert agyhallott is. +lágyult. Ja akkor 4.
Maxipocak
@KisTehen: a bolsevik fideszpatkányokkal. Amilyen te is vagy.
Dr. Proktor
@Horizont: Nem elmeroggyant csak kihagyta második keresztnevét! Kis Tehen Lepeny...
jáger laszló
Az Unió nevelte és most szégyenli!!!???
Nevelje tovább!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@KisTehen: vergödsz tehen, ebbü kényszervágás lesz! téged már 0rbán istened sem ment meg...
csak úgy....
pénzcsapok zárva , 0rbán félékre fölösleges költeni!
dr. prédikátor
@KisTehen: de nagy MARHA vagy!!! sanyarú bocikorod lehetett!!!
polgarb
@Horizont: 9:19 Ez a barom csak egy skizofrén Grazból!
Peller Anikó
@Horizont: 9:38, Mivel mindig azonnal rányom magára egy lajkot (talán mert többet nem tud), így lehet a lajkokért is fizetnek. Ezek ebből élnek, könnyű munka, elég hülyének lenni.
csak úgy....
@Horizont: ezeket azért fizetik ,hogy bosszantsanak benneteket és nem az eszükért!
csak úgy....
@Peller Anikó: 0rbánéknak ezekkel a seggfejekkel az a céljuk,hogy minél nagyobb legyen a zürzavar és az ellentét az országban! ki kell cikizni öket és szarni a véleményükre!
csak úgy....
@Horizont: ezt mondom én is, ki kell cikizni de nem komolyan venni!
Aki Én
@Horizont: biztos, hogy a tehén, aki egyébként férfi, elmebeteg.
Egyszerűen nincs magyarázat arra, amit itt csinál.
Ráadásul buta mint a segg.
Szegény orbánnak már csak ilyenek maradtak.
Aki Én
@Shikari: Dehogy hungarofób. A magyarokkal semmi baja. A magadfajta korcsokkal, meg a román-cigány gazdáddal van baja. Ahogy a magyarok többségének is.
Dr. Proktor
Fiam seggén is kinőtt egy pattanás - de az legalább cinkoxidos kenőccsel hamar tovatünt...
Ez tartósnak igétkezik!
Clavigo
Magasra dobta a szennyvíz ,,ezt a csutkai Sz@rdarabot .. Mit szólsz hozzá ,,@Shikari: ,,?? Te kis tölcsérszájú- seggű puztzfrau- hermafrodita..?
Clavigo
@Shikari: Azért a szajjer josefint nem utasítanád vissza,,,,ha meg akarna rakni téged,,mint egy roman szeneskályhát... Vajaznád magadat ,rohadtúl ..alul- felül .
jesz
ahogy itt a kocsmában beszélik, senki nem gondolta volna, hogy a parlamentjükben van a legtöbb tolvaj, sőr az az ursula visz mindent...őt kellene picsán rúgni, aztán rövid láncon, kenyéren és vizen egy sötét kóterbe dugni...
Méghogy Magyarország? És a belgák?. Vagy a többi, még mindig gyarmatokat tartó igen becsületes ország? Azokkal mi van?
Béla333
Hülyemagyar maffiahívőkkel van tele az ország, akinek meg egy csepp esze és lehetősége volt, már elment ebből az élhetetlen országból.
Az elmúlt 32 évben sikerült az akkori régió vezető államából saját akaratunk szerint az Unió utolsó állama pozícióba lezülleszteni az országot.
Most én mondom, hogy ebben mindenkinek van felelőssége, csak annak a mértékében van különbség. Például a politikusi "elit" felelőssége el nem vitatható, pártállástól függetlenül.
Pálinkás Pál
ehhez kell 1 millió krumplis cigány..2 millió agyhalott nyugger, meg a külhoni csöcselék..no meg az impotens ellenzék,aki hagyta idáig fajulni a dolgokat...
ómió
Proli internácizmusban nemzeti identitás!? Asztaaaa!
Lepényleső
Mindig így van,ha az erőszakos kisebbség revolverezi a jóakaratú többséget,
azok meg mint a birkák a vágóhídra tartva; néha - néha bégetnek egyet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.