A miniszter nem hajlandó találkozni a PEGA-bizottsággal.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A gazságügyi minisztert nem lehet felelősségre vonni, mert a gazságügyi programjukat hajtják végre. Hát persze ez az igazi bohózat amit itt művelnek. Mindennek a karikatúrája, akár egy Rejtő könyvben.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Menekülőre vette a liba, az uniós pénz meg ugrik...
Peller Anikó
@KisTehén: Nacsok, leesett? A pénz ugrott, Navra jöhet haza, szóljatok Lázárnak is.

A színjátékot meg ti művelitek, élen a gazminiszerasszonny nyal.
kereső
@Maccska: Milyen cég is az OMV? Rémlik valami, hogy osztrák. A magyar miniszterelnöknek mi köze egy osztrák cég döntéseihez? Nem mellesleg mi köze ennek az ügyletnek a pegasus ügyhöz.
De, ha már- orbán visszavásárolta 500 milliárdért ezt a MOL részvényt- a manyup pénzből, majd nagylelkúen a corvinus alapitvány kuratóriumának adományozta- kétszer kifosztva ezzel a magyar embereket. Na, de mi köze van mindennek a pegazus lehallgató szoftverhez??- amellyel a magyar kormány tiltott módon olyan embereket hallgatott le, akik nem vádolhatók terrorizmussal- mer ugye alapvetően ezért vette a kormány.Na, mi köze a mol részvénynek, gyurcsánynak a pegazushoz???
amortizáltok
@KisTehen: bociika szomorú mert csak marhaságot ir és olvas nem a valóságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.