Reagálás a 2023. február 25-i Kormányinfón elhangzottakra címmel adott ki közleményt a Magyar Orvosi Kamara.

Cáfolja az MOK Gulyás Gergely szavait, szerintük nem igaz, amit a miniszter mondott
Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2023. február 25-én. MTI/Kovács Tamás

Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter azt mondta ma a kormányinfón, hogy elvtelen és elfogadhatatlan a Magyar Orvosi Kamara véleménye, és veszélyezteti az ellátást.

Elvtelen, tűrhetetlen és elfogadhatatlan. Visszaélnek a hatalmukkal, amikor orvosokat fenyegetnek

– mondta Gulyás Gergely azzal kapcsolatban, a kamara etikai eljárást indított egy háziorvos ellen, aki tájékoztatót tartott az új ügyeleti rendszerről. Gulyás bocsánatkérést vár a Magyar Orvosi Kamarától, akik szerinte politikai szerepet visznek.

Az orvosi kamara közleményét változtatások nélkül közöljük:

- A magyar orvosok nyomásgyakorló akciójában minden kolléga önkéntesen vesz részt.

- A Kormányinfón elhangzottakkal ellentétben a Magyar Orvosi Kamara egyetlen háziorvos ellen sem indított és nem indít etikai eljárást azért, mert aláírja az ügyeleti szerződést.

- A Magyar Orvosi Kamara elnöksége etikai panasszal élt azzal a megyei kollegiális vezető háziorvossal szemben, aki fenyegetéssel, súlyos értékítélettel, félrevezető információkkal igyekezett rávenni háziorvos kollégákat a szerződések aláírására.

- A Magyar Orvosi Kamara támogatja az új ügyeleti rendszer bevezetésének elvi alapjait.

- Az ügyeleti szerződések aláírásának elutasítása a magyar orvosok nyomásgyakorló akciójának eszköze az orvostársadalom korábban közzétett követeléseinek elfogadására, melyek célja egy betegközpontú, fejlett, biztonságos ellátórendszer kialakítása.

Forrás: MTI-OS

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Ezek a fideszes megmondóemberek , azonnal ellenmondásba keverednek . Hogy miért ? Mert hazudnak , kell a híveknek a mantra , hogy kiket kell utálni , ki a hibás . Erre van egy őrök érvényű magyar közmondás " hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát " Megint ez az eset bizonyosodott be !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Ezek a fideszes megmondóemberek , azonnal ellenmondásba keverednek . Hogy miért ? Mert hazudnak , kell a híveknek a mantra , hogy kiket kell utálni , ki a hibás . Erre van egy őrök érvényű magyar közmondás " hazug embert előbb utolérik, mint a sánta kutyát " Megint ez az eset bizonyosodott be !
namihami
Ezt kár volt cáfolni, tudjuk--ha megszólal, hazudni fog! Eddig is, eztán is!
justhpeter
Kár volt a MOK-nak megszólalnia. A kormány, a fideSS-kdnp és a NER tagjai egyetlen szót sem értenek a kiadott közleményből.
gina
Ez beszél ez a meleg szemét. elzavarta az orvosokat és tönkre vágták az egészségügyet ilyen mocskos fidesz banda nincs a világon, mindig másra tolnak mindent, undoritó egy aljas patkányok
surdilloFUJT
@Philip Marlowe: @Philip Marlowe: @Philip Marlowe: JÓ ILYEN NAGYON HÜLYE FIDESSNYALONC CSICSKÁNAK LENNI???MEHETSZ ELTOLCSIHOZ A PIROS PÖTTYÉRT A SEGGEDRE,A LEDVAI UTCÁBA MEG A JUDÁSPÉNZÉRT!!!
gina
@Philip Marlowe: Nem veszed észre milyen szemét hazugok a fidesz patkányok,? ahogy nekik éppen megfelel ugy alakitják a szövegüket,, és ez a meleg nem hazudik??? hahahhhahahah kezd OV val a legnagyobb Pinokkió a világon,,, csak nem az orra nö hanem a zsiros hasa, már széle hossza egy !!!
Gazella
Propika! Élvezhetetlenebb lettél.. Ennyi reklám faszságot helyezni egy cikk alá undoritó dolog.
VASTAGBŐR
Már itt sem mondott igazat megszokásból észre sem vette ... amolyan szájhagyomány ez náluk fele ..

---------------------------------- youtu.be/ew87Fos50uM ----------------------------------
VASTAGBŐR
Elvihetett volna az injekció Gergő kisfiam ...
Mármint Téged Életem ..
Pálinkás Pál
@sgl: nem feltétlenül kell az adblock, lehet script szinten is tiltani...
Pálinkás Pál
@sgl: gugli a te barátod...,türelmesebben elmagyarázza mint én...:)
Alfa
gulyás,mint mindíg most is hazudik, de ezen senki nincs meglepődve...mert tudjuk...orbánnak-fidesz-ner-nek ez keresztényi kötelessége...
mint a kecskebaszó híveknek is
verőce21
Cáfolja? Nem baj, a FIDESZ törzsgárda elhiszi. A szavazóbázis egyben marad, ez a lényeg...!
Pálinkás Pál
@sgl:/ adblock tampermonkey/.---csak előtte telepítsd a tampermonkey bővítményt, scriptekkel dolgozik...van olyan script is,ami becsapja az oldalak adblock ellenőrzését...
ómió
Szóval, akkor az összes, a MOK-ra terhelően nyilatkozó orvos hazudik, csak a MOK-os efftársak a "patyolat"!? És a Lenin szobor még nem szakadt rájuk!?
jesz
ha lenne egy tökös mok, akkor lenne egészségügy is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.