2021-ben meglehetősen nehezen viselte Bayer az a sajtóértesülést, miszerint Ferenc pápa a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszuson nem kívánt találkozni sem Orbán Viktor miniszterelnökkel, sem Áder Jánossal az akkori köztársasági elnökkel.

Bayer demens vénembernek nevezte, Bencsik szerint súlyos kárt okoz a keresztény világnak a pápa – Magyarországra látogat Ferenc pápa
Fotó: Handout / VATICAN MEDIA / AFP

Bayer Zsolt akkor levezette, hogy ha a pápa sem a Vatikán államfőjeként, sem a katolikus egyház fejeként nem akar találkozni a magyar vezérkarral, akkor tulajdonképpen nem teljesíti a munkaköri kötelességét.

Egyébként Bayer Zsolt 3 éve éppen azért tért át a katolikus hitre, mert annyira felhúzta magát azon, hogy egy evangélikus lelkész a húsvéti prédikációjában elítélte a más vallásúak és bőrszínűek ellen uszító propagandát, az összefogásra képtelen ellenzéket és a nem szavazókat.

A pápa vagy egy demens vénember, aki teljességgel alkalmatlan a pápai poszt betöltésére, vagy egy gazember.

- mondta Jézus Krisztus földi helytartójáról.

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője pedig oda jutott, hogy

Ferenc pápa ezzel a gesztusával, hogy kinyilvánította, hogy nem hajlandó a »vétkes« – mert hogy a migránsok ellen fellépő – magyar politikai vezetőkkel találkozni, és hogy nyilvánvalóvá tegye, hogy meg akarja alázni Magyarországot, ezért csak három órára jön ide, majd átmegy Szlovákiába, az ősi Szlovákiába, az ősi szlovák koronázó városba, és ott eltölt három és fél napot, ezzel meg akart minket alázni, e percben Ferenc pápa keresztényellenes magatartást tanúsít, amivel rendkívül súlyos kárt okoz a keresztény világnak.

Ezzel szemben most a hivatalos kormányzati Facebook oldal jelentette be, hogy Ferenc pápa tavasszal hazánkba érkezik.

Simicskó István, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetője már megerősítette a sajtóértesüléseket, miszerint Ferenc pápa Magyarországra jön, a hivatalos bejelentés a mai napig váratott magára a Vatikán részéről.

Magyarországra látogat Ferenc pápa. A szentatya a tervek szerint április 28-án érkezik Budapestre

– jelentette be a Vatikán.

A Szentszéki Sajtóiroda igazgatója, Matteo Bruni hétfőn közleményben bejelentette:

Elfogadva a polgári és egyházi méltóságok meghívását, Őszentsége Ferenc pápa 2023. április 28–30. között Magyarországra utazik, és ellátogat Budapestre.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Majd változtatnak a szövegen! Ebben komoly gyakorlatra tettek szert az elmúlt évtizedekben! Különösen a lovagelvtárs! Csak a stílusuk veri a kocsmai diskurzust!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Maccska
Szabad véleménynyilvánítás.
Magyarországon nincs liberálfasiszta véleményterror,se cenzúra.
Nessy
Majd változtatnak a szövegen! Ebben komoly gyakorlatra tettek szert az elmúlt évtizedekben! Különösen a lovagelvtárs! Csak a stílusuk veri a kocsmai diskurzust!
NKF
Azért nem ártana ha vtsszakapcsolnának, kettesbe! Az sem ártana ha gondolkodnának mielőtt
kinyitják a szájukat!
drrotf
Most majd az "urak" leírják, hogy hogyan is kell érteni azt amit akkor írtak, ha elismerik egyáltalán hogy az az ő írásuk!Az is lehet hogy Ők nem írtak semmit, vagy amit írtak az egy óda volt a pápához, hogy Orbánt is meglátogatja!Ekkor a felmerülő demencia eltűnik az írásokból, fogadjunk!Az egyelő lesz az éles elméjűséggel, a tudósi gondolkodással, és az országban a legnagyobb tisztelői lesznek a pápának!Már ha egyáltalán írnak majd erről a látogatásról félvén ,hogy beletörik a tolluk az írásukba!Az erkölcsi magatartás hiánya az ami zavarja itt a "főkeresztény fijúkat!"
Pálinkás Pál
hát, ez tényleg egy vén marha,..bojkottálnia kéne orbánt, a fidesz papokat meg kidobni az egyházból..
Péter2
Még jó , hogy a pápa nem pár aljas , állkeresztény , embernek is , alig nevezhető söpredékek eleresztett gyűlöletkeltő mantrájuk után, ítéli meg az ország keresztény vallású embereit !
gina
Remélem a pápa tisztában van ezekkel az alja csöcselékekkel és véleményükkel--- aljas kétszinü [email protected] keresztények
gina
Bayer Zsotika majd az elsö sorban fog kezet csókolni a pápának, ez a riherongy pojáca!!!
gina
@NKF: Mivel gondolkoznának, ha nincs mivel,,,,
csak úgy....
nyugi,meglesz az utolsó kenet! latinul jól beszél a pápa, azt mond majd amit gondol... :)
nezelodo
Az előző látogatáskor nagy hibát követett el a pápa, nem ő csókolt kezet Orbánnak, hanem mégis a mi illemtan professzorunk csókolta meg a gyűrűje helyett nyálasan a kezét, mint az indiai politikus hölgyét! Mégiscsak hiányzik a most már hivalkodva magáénak vallott keresztényi alapozás a gyerekkorából, amit Lenin et. családi követöi nem adhattak meg neki!
Toller Béla
Nem értem, mit keresne itt a pápa ! Tudja, hogy minden hamis errefelé, az ima is, a kóved is. Én nem jönnék ide !
namihami
És ilyenkor, vállt vállnak vetve, nem mennek kádéenpés fajtestvéreik a Bayer vagy a Bencsik (és a többiek) ellen?
NERkatolikusok---FEGYVERBE!!!
Sámannus
Kemény csávó ám a pápa, nem mit ezek a puhapöcsök.
Terminátor
@Toller Béla: Egyetértek, de más okból!
Horn Gyula csak részben egyezett meg az egyház apanázsáról. O1G a masik részt, kéres nélkül biztosította többszörösen.
Ha minden sínen van, akkor minek jön?
Megköszönni?
ómió
Na, azért, mostanra, mintha már sokat józanodott volna!
Németh István
@ómió: igazságod vagyon!!! hát ami azt illeti a kényszer rávitte a Ferenc pápa papit, "katolikus" eredendően zsidó főpap részére, hogy nem fogadhat el minden zsidó érdekeltségű utasítást a globalista soros gazembertől!
Meghasonlott a pajtika! meg bizony > sok lett neki a migránsok pusztulás, és belátta, hogy a háború az usa és az oroszok között egy idegen nép írtásában realizálódik > idegen földrészen idegen állami usa vezetés részéről egy teljesen idegen (az ukrán) néptörzs legyilkoltatása esetében!! >> csak mert az orosz néphatalmat ízeikre akarják egyszerű nyerészkedés végett szeni! Na ez nem fog menni!
Na ezért is az usa-nató armada takarodjon Európából, az Eu.vezetése a börtönbe! - akasztásilag!
evacica
És ezt szó nélkül hagyta a enyvesfazékká vált Orbán és a képmutató KDNP?! Na és a magyar katolikus püspöki kar ezt miért nem kéri ki! Szemét egy képmutató banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.