Orbán Viktortól egy újságíró megkérdezte, hogy mit tenne, ha egy napra "az unió diktátora" lenne, mint ahogy Jean-Claude Juncker nevezte őt. Orbán erre a kérdésre úgy felelt: azt tenném, amit Juncker úr is szívesen tett: "berúgnék". 

Orbán bevallotta, berúgna, ha egy napra "az unió diktátora" lehetne

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a magyarországi szabad pálinkafőzés 10. évfordulóján szervezett ünnepségen a Zala megyei Becsehelyen 2020. szeptember 27-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Magyarországot háborúba akarják kényszeríteni, és nem válogatnak az eszközökben

– mondta a Weltwoche című svájci hetilapnak Orbán Viktor miniszterelnök, hangsúlyozva, hogy "Magyarország politikai vezetése elég erős ahhoz, hogy hazánkat távol tartsa a háborútól".

Újságírói felvetésre, hogy mit tenne a magyar miniszterelnök, ha egy napra "az unió diktátora" lenne, mint ahogy az Európai Bizottság volt elnöke, Jean-Claude Juncker nevezte őt, Orbán Viktor úgy felelt:

azt tenném, amit Juncker úr is szívesen tett: berúgnék.

Szerencsére nincs ilyen lehetőség

Majd úgy folytatta, hogy létezik egy Edmund Stoiber volt bajor miniszterelnök által jegyzett jó kézikönyv, amiben Stoiber leírja, miként lehetne az EU-t újjászervezni a szubszidiaritás alapján.

"Nem a tudás hiányzik, hanem a szándék" – mondta Orbán Viktor, és annak szükségessége mellet érvelt, hogy "minden olyan hatáskört, amit az EU a tagállamok felhatalmazása nélkül magának tulajdonított, vissza kell adni a tagállamoknak".

Forrás: MTI

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Iszol te így is eleget, bár enélkül is egy pszichopta , kretén vagy. Egy hülye százat csinál. „Magyarország jól teljesít” amint láthatod. Egy önkényúr, roncs, ez "vezeti" napjaink Magyarországát. Ennyi! Sörre egy feles ez jár nekem, a gyóccerre'!
pbs.twimg.com/media/EoY1TG-WMAASua2?format=jpg&name=900x900
Már fiatalkorában sugárzott a tehetsége.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/315890365_835734674336337_8768579998315522330_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=97TxEf4ql78AX_3KHpL&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfD030w61daYec8JvLRMs-p0JF3obWGdPyyfatDQ6a7bBQ&oe=64059D58
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Toller Béla
Jobb nem jutott az eszébe, csak a sértegetés ! Messze van már attól, hogy valami szerepet kapjon Európa ügyeinek intézésében. Sajnos, ezt a romhalmaz országot is magával rántja, ez a tekintélytisztelő nyáj Moldova elátkozott hivatalnokaihoz hasonlóan áll a víz alatt is, tizenkét éve már, mert senki sem mondta nekik hogy leülhetnek ...vagy felkelhetnek ...
Nessy
Akkor az ünió csak pénzt küldjön, sokat, de bele ne szóljon mire költik a "népnemzetitagállamok"! A csak jogok, kötelezettség, felelősség vállalás nélkül, itthon remekül működik a fidesznél, de nem hiszem hogy Európa sok állama vevő lenne az ötletre.
Béla333
A maffiózók egy nap alatt képesek lennének romba dönteni az Uniót.
Szárazra lopnák aztán beengednék az orosz csapatokat...
Csak hogy másnap már ne legyen kinek visszaadni a hatalmat...
Mert ők már csak ilyenek!
kereső
Az a fene nagy igazság, hogy lesz rá lehetősége jövőre- 2024.julius 1-től ugyanis Magyarország látja el a soros elnökséget az eu-ban. Ezek szerint orbán egy fél évig tajt részeg lesz. Mert teljesen mindegy, hogy hogyan fogják hivni- orbán ott is diktátor lesz.Egy fasiszta diktátor fogja vezetni az Eu-t. Ha ezt Khol kancellár megérhette volna. És Merkel, vajh mit szól hozzá?
Nyírfa
@kereső: 11.04

Elég sok időt adsz még Orbánnak. Szerintem lesz új kormányunk. Normális.
e örö e bódottá
Juncker egyértelmű jelzést küldött az ellenzéknek, amikor pofonvágta a diktátort, 'Here comes the dictator' beköszönéssel.

A béna szarputtony ellenzék ebből sem értett... vagy nem akart érteni.
Gyurcsány (is) egy geci, de nem lehet mindent ráfogni.
Ha az ellenzék nem tudja "legyőzni" Gyurcsányt, akkor hogy akarja legyőzni Orbánt?
kereső
@Nyírfa: Ahogy elnézem az ország mentális és intellektuális állapotát,- az ellenzéki pártok "nem teszünk semmit, nehogy összegyurcsányozzanak bennünket, - mit szól orbán , ha teszünk valamit- én nem látok semmiféle pozitiv változásra jelet sem.
kereső
@e örö e bódottá: Legyőzte . És? Mire ment vele? Az a nagy csoda , hogy a nagy legyőzés eredményeként nem lett már 2022-ben 4/5-e orbánnak. Még működött valamennyire,hogy szavazni demokratikus kötelesség!!! Legyőzte gyurcsányt, és ezzel együtt leváltotta az ellenzéki szavazót . Szóval megérte??,Meg. Hiszen lehet továbbra is "gyurcsányozni". És ez az "ellenzék" szó nélkül tudomásul veszi a "dollárbalodalazást"- holott nagy részük nem is baloldali, és mint a titkosszolgálati iratokból kiderült , nem is részesültek az MZP-s dollárokból. MZP-t meg aki baloldalinak mondja, vagy gondolja- az egy tudatlan, buta primitiv hülye.
e örö e bódottá
@kereső: Jól összefoglaltad a hiányomat, de kifoglalja jól össze, a te hiányodat? Mert még mindig nem kerek ez a történet.
amortizáltok
mámorosabb vagy normál állapotban csak tul liheged a valóságot. kocsmatöltelék
Nyírfa
@kereső: 11.21

De a feszültséget érzékeled, s tudod, hogy a kisülés elkerülhetetlen.
dr. prédikátor
TE MOCSOK LÓKUPEC CIGÁNY, ÍGY IS HÜLYE VAGY HÁT HA MÉG BE IS RÚGNÁL!!!
nemkati
Azt a szubszidiaritást, amit az únió döntéseitől elvár, itthon esze ágában sincs alkalmazni. Na, ehhez pofa kell. Neki meg aztán van, jó nagy.
simmering73
Csak rád kell nézni, more. Sose lehet tudni hogy mikor vagy józan, mikor mákonyos és mikor másnapos.
Pálinkás Pál
én meg akkor rúgnék be, hányásig,ha felfordulnál,puhos...pedig nem iszom...
simmering73
@KisTehen: @Maccska: Minden harmadik fotón pálinkáspohár van a kezében. Nektek ez nem tűnt fel? Vagy úgy gondoljátok hogy tejcsit szürcsöl belőle?
Segítek nektek amnéziások. Google írjátok be "orbán pálinka". Meg fogtok lepődni.
kereső
@e örö e bódottá: Nem is lehet kerek, mindaddig, amig társadalmi igény nem lesz arra- "mit kiván a magyar nemzet az ellenzéktől"- mert ami mostanság van, azt te le szoktad irni, meg @sgl.
Clavigo
Tek..: meghoztuk Orbán elvtársat,,oszt hova támasszuk ???
drrotf
Nem kellene megadni Neki ezt a lehetőséget!Ha nem iszik , "józanul "is sok marhaságot, idétlenséget beszél, sokszor azt sem tudja hogy mit mondott egy félórával ez előtt, ha berúgna azt mondja diktátor akarna lenni az unióban.Most hogy állítólag józan csak Magyarországon diktátorkodik, és azt már ismerjük hogy milyen!Viktor !Inkább maradj csak a "fiatal demokraták " elnöke!
csak úgy....
lófaxt rúgna be,keresne egy erös kapaszkodót és arra tapadna,hogy 6 fidesz ökörrel sem lehetne többé kivontatni!
gina
Elmebeteg hitler utánzat, sosem fogod megtudni te mocskos tolvaj,,, hiába epekedsz, látszik mekkora emberi szemét vagy !!!
namihami
Érdekes, a szövege és megjelenése alapján olyan, mintha állandóan részeg lenne! Józanon ilyen? Akkor tényleg jobb lenne mindenkinek, ha inkább részeg lenne!
Eladott Ország
Iszol te így is eleget, bár enélkül is egy pszichopta , kretén vagy. Egy hülye százat csinál. „Magyarország jól teljesít” amint láthatod. Egy önkényúr, roncs, ez "vezeti" napjaink Magyarországát. Ennyi! Sörre egy feles ez jár nekem, a gyóccerre'!
pbs.twimg.com/media/EoY1TG-WMAASua2?format=jpg&name=900x900
Már fiatalkorában sugárzott a tehetsége.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/315890365_835734674336337_8768579998315522330_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=97TxEf4ql78AX_3KHpL&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfD030w61daYec8JvLRMs-p0JF3obWGdPyyfatDQ6a7bBQ&oe=64059D58
balos
@gina: Már olyan dagadt,hogy mussolini is megirigyelné!
bence
Csakhogy Junckerrel ellentétben te be is vagy rúgva minden nap ! Ha józan lennél , nem hagynál magad után ennyi szennyet amit te itt szétterítettél ! Ha józan lennél , már saját magadat ástad volna el a szégyentől két méter alá !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.