A közmédia a hitelesség, a tényszerűség bázisa a magyar hírpiacon, hitvallása a folyamatos innováció, a fejlődés – jelentette ki Papp Dániel, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatója Brüsszelben, az MTVA képviseleti irodájának megnyitóján kedden.

A hírhamisító Papp Dániel elmagyarázta mi a hitelesség és a tényszerűség a közmédia új brüsszeli bázisán, mert már ilyen is van

Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója beszédet mond a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) brüsszeli képviseleti irodájának ünnepélyes megnyitásán 2023. március 21-én. MTI/Balogh Zoltán

A hírhamisítással befutott Papp Dániel azt mondta, hogy a magyar közmédia elemi kötelessége, hogy minden Magyarországot érintő eseményről tudósítson, felületein megszólaltassa az érintetteket. Arról nem beszélt, miért megy a köztévé híradójában, hogy Gyurcsány szerelmes Putyinba.

Papp hangsúlyozta: „világunk jövőjét meghatározó események” zajlanak ebben az évtizedben. Béke vagy háború, szankciós politika vagy tárgyalásos megállapodás, konfliktuskeresés vagy racionális kompromisszumkötés, központi állam vagy nemzetek Európája. Ezek azok a kérdések, amelyeket jelenleg az európai országok és az unió irányítói vitatnak meg egymással, köztük Magyarország vezetői is.

Kiemelte: az elmúlt évtizedben Magyarország az egyik legaktívabb állammá vált a regionális, az uniós az európai és a globális politika terén. Ennek az aktív politizálásának Brüsszel az egyik központja.

Itt zajlanak az előbb említett viták, az egyeztetések és itt születnek a gyermekeink jövőjét befolyásoló döntések

– fogalmazott.

A magyar közmédia elemi kötelessége, hogy minden Magyarországot érintő eseményről tudósítson, felületein megszólaltassa az érintetteket. Hitvallása a folyamatos innováció, a fejlődés. Ezért kreatív erőfeszítéseket kell tennie, hogy a magyar társadalom első kézből, a leggyorsabb, legpontosabb tájékoztatást kapja az őket érintő eseményekről – mondta.

Ezért is döntöttünk úgy, hogy médiaközpontot hozunk létre Brüsszelben, mely a hírügynökségi, a rádiós, televíziós és internetes felületeinket hírekkel kiszolgáló stáb bázisa lesz

– fogalmazott.

Az iroda létrehozása szimbolikus lépés is egyben, megmutatja, ahogyan hazánk is kiemelten fontos európai ország, úgy a magyar közmédia is megkerülhetetlen, immáron nemcsak Magyarországon, hanem Európában is – mondta az MTVA vezérigazgatója.

Magyarország tölti be másfél év múlva az Európai Unió Tanácsának elnöki tisztét, ezért nyit irodát Brüsszelben az MTVA.

Forrás: 444.hu, MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt Nick
Aki tudja, csinálja.
Aki nem tudja, tanítja.
Aki meg tanítani se tudja, abból lesznek a Pappdánielek, Bohárdánielek, Bayerzsófik, stb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: dade, ez a cigányos vendégszeretet,erre tanított apád az öreg teknövájó?
gumikacsa
@Shikari: Vén geci vagy, aki már régen meghülyült. Milyen Matyóországban tök hülyekéknt élni? Mesélj, köcsög, milyen sok köcsögöt gyártani kürtőskalácsízű néphímzéssel némi haszonért - és még képed is van róla?

www.youtube.com/watch?v=o1QP7xerTYY
Nessy
És ez a jótét lélek et is hiszi, amit itt előadott??? Vagy csak jó pénzért mond dajkamesét a híveknek!
ómió
@Aki Én: A minden hullámhosszon hazudozó tetvesbolsi aljasságotokat meg "elfelejtette kimondani", bolsiék elmebetege!? Biztos rátört az "efftársi feledékenység"!
ómió
@Törölt Nick: Nektek a nonstop bolsi hazudozásról már nem győznék a "bírósági papirok" kiállítását! Valószínűleg ezért "mellőzik is"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.