Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke gyorsan reagált a hírekre.

Így reagált Orbán Viktor sajtófőnöke a megvágott interjú hírére
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2023. március 10-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a miniszterelnök a Kossuth Rádióban arról beszélt, hogy Ukrajna egy része "ősi magyar föld, ami most Ukrajnához tartozik".  Mint írtuk, Benyó Rita újságíró arra hívta fel a figyelmet, hogy az említett részt kivágták a miniszterelnök hivatalos YouTube-csatornájára feltöltött videóból. A videó a korábbi cikkünk megírásakor már nem volt elérhető.

Benyó Rita most közösségi oldalán arról számolt be, hogy bár nagyon régóta nem kapott választ hivatalos megkeresésekre, most azonban Havasi Bertalan reagált arra a kérdésére, hogy miért tűnt el a miniszterelnöki rádióinterjúból 2 perc. 

Párhuzamosan streamelünk YouTube-on és Facebookon. A jel a Youtube-on pár pillanatra megszakadt, majd magától folytatódott. Ezt mi nem érzékeltük. Így lett egy "ugrás" a YouTube-élőben. (A Facebookon nem.) A felvételt azóta cseréltük és már fent is van a hiányolt rész, újra elérhető

- fogalmazott válaszlevelében Havasi Bertalan.

Forrás: Facebook

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az a fránya "jel", tudta, mikor kell "megszakadni"!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro2
Meghosszabbították Bicskéig , ahúúúúgy illik hozzájuk.
Nessy
Az a fránya "jel", tudta, mikor kell "megszakadni"!
justhpeter
@Néro2: @Nessy: Szerintem a legjobb jel az lenne, ha Orbán és Havasi szakadna meg a sok hazudozástól.
Néro2
@justhpeter: Bár az a régi amiben úgy szeretnek élni a négy ló négyfelé , jobb lenne.
Qqberci
Hazudni csak pontosan, szépen, szófosóhoz illően...
Sakk Matt
Aszitték, nem veszik észre. Mikor mégis, a durcás dagi azt mondta, akkor dafke!
Yeromos
Ebbe az a legszomorúbb, hogy azt hiszi, hogy van olyan idióta aki ezt elhiszi.
kulabombaafityiszre
A jel megszakadt de hála istennek a képen nem látszott semmi nem kockásodott be,csak épp a hang maradt ki.
Lehet hogy aki meg akrja szüntetni a feribókat annál ez elmegy,de aki egy picikét is tisztában van a digitális videóval,annak már csak orbán bilitartójának a kiröhögése marad.
www.tiktok.com/@techworld.hu/video/7181836825726618885
Sakk Matt
@Maccska: Minek? Tudom ki mondja, az bőven elég!
Yeromos
@Maccska: Szerintem fönököd utasítására vették ki nem hiszem van hazugsággyáratokban olyan firkász aki merné cenzúrázni a nagy vezéreteket.
Németh István
A barmok azon élőlények akik nem tudnak gondolkozni! Ezeket oktatni csak szöges ustorral lehet meg vasvellával böködni! Tehát csak arra jók, hogy levágva őket valamire még hasznosíthatók!
De jól tudják, hogy az usa-nató armadának a kurva anyjukban a helye, és hogy az Eu vezetésenek milőbb kilógjon a bele abitófán függve, az usa nagykövete meg élvezkedjen a biden -soros pöcsén!
ómió
Hát, akkor, efftársak, ezt is "jól" meghazudtátok!
Németh István
Sajnos a barmok azon köreit nem szabad kiírtani akik hasznosak a polgárok számára >> de amelyek ugye kártékony állatok és rontják az állományt az bizony ki kell nyírnI! NO erről van szó! Csak olyan emlkeztetőül mondom minima 21 milliárd forint csak a moslék ukrán nem hazafiak hanem moslék csűrhére áldozva megy el az államkasszábból! A további másik 21-26 milliárd a más határszakaszok védelmére és a moslék migrantyúk elleni küzdelemre! NOS MACSKAJAN-CSIK!!! > ez milyen pénzből megy el ??? a te ti adó forintjaitokból amit a nemzet javára lehetne fordítani ! Ez mellet nem kapjuk meg az az EU járrandóságot alapjaiban az aljas belső ellenség végett! >> ÖSSZEGEZVE KIT? KIKET KELL KINYÍRNI??? > a nemzet-ellenségeket! a belső nemzet-ellenségeket elsősorban! PONYEMÁJ MOSLÉKOK?!?!
Az usa -nató a kurva anyjukba, az Eu vezetése bitófára, az usa nagyköete abárcás kurva anyjába - anyáknapon >különben a biden- soros pöcsére pattanásnak!
kereső
Édes Istenem! Ezek tényleg azt hiszik, hogy mindenki olyan hülye, mint ők??
Eladott Ország
Az ősi magyar földet ( ami Trianon után maradt) a szélhámos bűnöző többgenerációs román cigány és politikai prostituált most készül Kínának eladni, hogy akkumulátor gyarmat legyünk, ráadásul a magyar adófizetők pénzéből! Tönkretéve a talajt, ivóvizet, rétegvizet, természeti erőforrásainkat, veszélyeztetve a termál, gyógyvizeinket, elsivatagosítva az országot! A csúti gecinek a pénzért semmi sem drága! Ne hagyjuk!
Eladott Ország
@Németh István: ma, 09:12 ☻ " Ukrajna , Oroszország után Európa második legnagyobb területű állama. 1991-ig a Szovjetunió tagállama volt, 1991. augusztus 24-én kiáltotta ki függetlenségét, amelyet egy december 1-jén megtartott választáson az ukránok többsége támogatott. A Szovjetunió felbomlása után visszanyerte szuverenitását, majd lemondott a területén tartott szovjet nukleáris fegyverekről, cserébe Oroszország, az Egyesült Államok és Nagy-Britannia az 1994-es ún. budapesti memorandumban garantálta az ország függetlenségét és területi integritását."
Zelenszkij egy ilyen szelfit szeretne csinálni: Basszus, csak fel ne keljen, mint Drakula, mert úgy néz ki, mint egy kib@szott vámpír.
uploads.disquscdn.com/images/589fc8640f836836cc78b241a7a9e5381edcb13d34de9cfef3a3143031f202c5.jpg?w=800&h=593
"A Szovjetunió alkotmánya elismerte Ukrajna önrendelkezési jogát, és azt a jogot, hogy Ukrajna elszakadhasson a Szovjetuniótól. Ukrajna népe a függetlenségi népszavazáson élt ezzel a jogával. Ezért Ukrajna szuverenitását és területi integritását senki sem kérdőjelezheti meg. Ukrajna alkotmánya KIZÁRJA annak lehetőségét, hogy egyes megyéi (vagy a Krími Autonóm Köztársaság) elszakadjanak Ukrajnától, ezért ezek a szeparatista népszavazások akkor is érvénytelenek lettek volna, ha nem orosz fegyverek fenyegető csöve előtt, szemérmetlenül elcsalva tartották volna meg őket. Így vagy úgy , de bizony ezt az agresszív beavatkozást az oroszok bukják. A kérdés már csak az, hogy mekkora kártérítést fizetnek és mikor fogadja el a nyugati világ valamikor a szavahihetőségüket.Több nemzetközi szerződést sértettek meg vagy rúgtak föl, amit a fejlettebb demokráciák nem fogadhatnak el."
Mindig lesz egy Zorro. Putyin élt, Putyin él, Putyin meg fog dögleni! Путин жил, Путин жив, Путин будет подыхать!
uploads.disquscdn.com/images/dd558a6fd80dae3108f18cf9f170904db032060d6fe4c6a752a87a17ec63d980.jpg?w=800&h=427
Németh István
A történelem tényeit egyszerüen nem lehet semissé tenni! lehet mellé beszélni és valamiféle hiedelmekre hivatkozni. A tények > tények! Az ukrán föld mindenkor az orosz cári birodalom része volt! A Krimi félsziget pedig kifejezetten orosz terület amelyet közigazgatásilag a Hruscsov adott át, ajánlotta fel az ukránoknak. 1991-bem a szovjet hatalom felbomláésakor megalakult az Orosz föderatív köztársaság! Amely valóban deklarálta a tagjainak VISZONYLAGOS független-ségét, de maradt egy KÖZÖSSÉG a föderációs szövetség! Ezt senki semmi nem mondta fel ezt a puccsista zelenszkíj az önös kapzsi vágyai szerint értelmezte és aljas módon az orosz nagy-számú lakósok elleni agresszióval provokálta az orosz födreációs szövetséget USA USZÍTÁS-RA!!! Tehát az új államrendre vonatkozóan nem kodifikáltak új határokat, így maradt az ukrán-orosz határvonal EURÓPAI része! Pont ezt ette meg az usa-eu moslék területhajhász és nye-részkedni akaró bagázs!!! Tehát az 1991-es közös megállapodás alapján pont az un. hadá-szati fegyver arzenál visszaszármaztatása az orosz tulajdonba való megtörténtjével jött létre az a megállapodás is, hogy a födreáció tagállamai csak és kizárólag akkor lehetnek tagjai egy bármi-féle fegyveres alakulatnak és szervezetnek, ha ehhez az orosz föderáció hozzájárul! Ez nem kö-vetkezett be és az oroszokkal együtt az usa és az EU. is pontosan tudják, hogy a nató fegyveres bevonulása a föderáció egyik állama területére (mostanság az ukrán földre) világhúborús ténye-ző!! A megállapodás helyett az elkapkodott kapzsi vagyonhajkurászás okán az usa által felvásá-rolt termőföldek és infrastruktúrák visszavétele a tét - NEM OROSZ TERÜLETSZERZÉS, minek neki ez? Egyszerűen a nemztebiztonságuk követelménye! Az usa beteszi a lábát az ukrán földre valóban világháború lesz annak ellenére, ÉS azzal együtt, hogy az oroszokkal szemben érzéke-nyítik a világ népeit és mint ahogy te is írod csusztatva, vezetik félre a nemzeteket! Az igyekezet az orosz nemzeti vagyon megszerzése és...
Németh István
tagállamaira szétverni az orosz birodalmat amelyet ezt követően darabonként a hatalma alá gyűrhet mint a világuralomra btörekvő mocskos kizsákmányolni akaró szemét horda! Nem véletlen mint írom, hogy semmi keresnivalója nincs az usa-nató armadának idegen földrészen idegen országban nem a világbéke hanem a világuralom harcosai amire semmiszükség nincs! Így takarodjanak vissza az indiánoktól elrabolt födterületre! Ott rendezkedjenek 78 évig rongálták Európát idje békénhagyni és nem lezülleszteni az EURÓPAI földrész sokszínű nemzetiségi kultúrális és gazdasági adottságait! Érthető-e,,,;;;???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.