A miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában adott interjút.

Kivágtak egy részt Orbán Viktor pénteki interjújából – kitalálja, melyiket?
Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök interjút ad a Jó reggelt, Magyarország! című műsorban a Kossuth Rádió stúdiójában 2023. március 10-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Orbán Viktor többek között arról is beszélt,  hogy Ukrajna egy része "ősi magyar föld, ami most Ukrajnához tartozik".

Benyó Rita újságíró szúrta ki, hogy a fenti mondatot a miniszterelnök hivatalos YouTube-csatornájára feltöltött videóból kivágták.

A videó azóta már nem elérhető YouTube-on.

Forrás: Index.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Hiába próbálja visszaszívni... Amit buta pökhendiségében kimondott, azt már nem lehet visszacsinálni.
Putyinpárti hazaáruló senkiházi gazemberek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Egyébként hány évtől számít valami ősinek? Meg kell, hogy legyen az ezer év, vagy elég kevesebb is? Mert ha elég a kevesebb szívesen látnék osztrák területi igényeket Magyarország egy részére. Ha viszont ezertől is több kell akkor Olaszországra vonatkozik ugyanez. Erről a tahó, bunkóról egy komplett pszichiátriai esettanulmányt lehetne készíteni. Lenne benne minden, kóros kissebbségi komplexus, súlyos skrizofénia, kognitív képességek hiánya, kleptománia, stb. És továbbra is ez a tahó egy ország miniszterelnöke lehet, ahelyett hogy valamelyik pszichiátriai osztály "vendégszeretetét" élvezne csutkára leszedálva. Azt hiszem, ideje lenne, talán már késö is, hogy egy bizonyos orvosi konzílium véget vessen az ilyen és az utóbbi napokban megjelent megnyilvánulásainak a miniszterelnöknek. És azt mondta, hogy a legjobb napjain van túl: " Na mármost, vagy túltolták neki a gyógyszeradagot és rózsaszín repülő elefánton lovagolt, vagy túl kevés volt az adag és folyamatosan delíriumban volt. Esetleg a CPAC konferencia hatott neki viagraként, de nekünk qrvára nem voltak jó napjaink. Úgy látszik, konzíliumot tartottak a dilidokik, és szóltak, hogy ez már zártosztályos tünet, ki kéne venni. Ősi magyar föld! - Így kínálta Kínának a kis Viktor, mikor eladta, akkumulátorgyáraknak...
ómió
@Sakk Matt: Jó, hogy ezt is másra hazudnád, mert időközben az is kiderült, hogy ezt a "kivágtak"-ot is a tetvesbolsi fajtád igyekezett a köztudatba hazudni!
ómió
@Sakk Matt: Amit tükörbe nézve látsz, azt ne velem közöld! Inkább tanulj belőle!
nemkati
Nem csoda, a kabaréból is kivágják a Fidesznek kínos részeket. Mert tudják, hogy a humorban nincs tréfa. És igazat szólnak a humoristák, különösen akik nem a zsarnok fenekét/talpát nyalják.

pestibulvar.hu/2023/05/08/kiderult-orbanon-meg-a-kabareban-is-tilos-rohogni/
Sakk Matt
@ómió: Ránkhazudnád a komcsiságotokat, fajbolsi :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.