Bátor döntésnek nevezte a terrorizmusért jogerősen elítélt Budaházy György, hogy Novák Katalin köztársasági elnök kegyelmet adott neki és társainak – írja a Telex.

Budaházy a kegyelméről: Bátor döntés volt Novák Katalintól
Kép: Facebook

Nemcsak Nováknak, hanem Varga Judit igazságügyi miniszternek is megköszönte az elnöki kegyelmet.

A Nyílt Sisak című műsorban úgy fogalmazott:

Ez egy bátor döntés volt. Sokan kritizálják a radikális oldalról, hogy csak egy enyhítést kaptunk, mintha csak egy harmadfokú ítélet lett volna, ami fölfüggesztettre váltja a büntetést.

Budaházy szerint azért mégiscsak kellett hozzá bátorság, hogy meglépje, ezért köszöni a köztársasági elnök asszonynak, igazságügyi miniszter asszonynak, meg minden döntéshozónak, aki a háttérben mozgott.

Mert gondolom, ez egy ilyen összehangoltabb dolog volt. Mindannyiunk nevében köszönöm.

- tette hozzá.

A köztársasági elnök Ferenc pápa magyarországi látogatásával indokolta döntését. Budaházy arról beszélt a műsorban, hogy a rabok várták a pápát, mert úgy tudták, hogy a szokás szerint ilyenkor amnesztiát kapnak.

Forrás: Telex.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Majd egyszer kérnek tőle (újra) egy szívességet...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Igaza van senkiházynak. Nagy bátorság volt ezt a döntést meghozni.
kereső
Most akkor már minden mondatát külön is közli a propi-és a többi iromány ennek a sehonnaynak? Mert kell ám a "reklám" ...nováknak(fideSS) is.
Menőmanó
Ha bátor lett volna, nemet mondott volna. Orbán kesztyűbábja azt tette amire a geci utasította. Ehhez viszont nem bárorság kellett, hanem aljasság.
Mobil123
@kereső: Majd azt nézd meg amikor "celeb" lesz a tv2 műsorában. (lásd viszkis ) Szép világ :-(
Mobil123
@KisTehen: bármelyiket írhattam volna végül is , legyen az tv, online felület , rádió...
Pálinkás Pál
valóban csak felfüggesztették gyurka...kormányváltás után mész vissza asittre,jól megérdemelt helyedre..
Németh István
Tévedés!!! nem bátor döntés volt hanem emberi! Amelyben a jog és a jogság vizsgálatának beállása is benne van! Ez a Budaházy ügy egy koncepciós aljas gazemberi cselekmény eredménye volt! A helycseréről azonban gondoskodni kéne > itt az ideje, hogy a magyar állam és választott kormánya ellen tevékenykedőket > ráadásúl a jogsérelmeket sorozatba kikövetelőkkel szemben eljárás indúljon! Az un. belső ellenség nagyon tisztában van az alapvető bűnösségével a népppel szemben >> ezért csinálják a szemét agresszor myegnyilvánulásaikat és nyalják az eu aljas vezetésének a seggét hazánk eredményes. logikus és tiszta törekvéseivel szemben! A legszigorúbb börtönbevelük! De lehet akasztani is! >> különösen a nemzet polgáraira, nyugalmára veszélyes esetekben bizony beáll a halálbüntetés szükségessége!
kereső
"Budaházy szerint azért mégiscsak kellett hozzá bátorság, hogy meglépje, ezért köszöni a köztársasági elnök asszonynak, igazságügyi miniszter asszonynak, meg minden döntéshozónak, aki a háttérben mozgott."

No comment...
nezelodo
Komolyan elhiszi valaki is, hogy ez a köztársasági báb döntése volt? A batás gyilkos váltságdíjért szabadulhatott, ez az anachista pedig a majdani szavazatokért.
Nessy
@kereső: Nem kell nekünk migráns terrorista, ebből is önellátók vagyunk! Éljen, vivát, hurrá!
Béla333
Majd egyszer kérnek tőle (újra) egy szívességet...
jáger laszló
Budaházy elégedett hogy NK igazságos .bátor fidexhez méltó döntést hozott az ügyében
Örök hálája ezután üldözni fogja mindhalálig!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
0rbánék még a budiházival is szövetséget kötnének,ha inogni kezdene a hatalmuk!
drrotf
Az aki súlyos bűncselekményt követ el és e miatt elítélik, szerintem a nem túl súlyos büntetését le kellene hogy töltse, mert ez talán visszatartaná a további hasonló cselekmények elkövetésétől, és egy pápai látogatás szerintem nem indok arra, hogy a köztársasági elnök egy jogerős bírói ítélet végrehajtását megakadályozza! Ez az ember nem okult az egész eljárásból, mert bár hosszadalmas volt a bírósági eljárás, ő még sem tanult az esetből, nem ismerte el hogy elkövette az ítéletben megindokolt bűncselekményt, és egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy a jövőben tartózkodni fog hasonló cselekmények elkövetésétől!
Yoda69
@Béla333: Nem is olyan soká. Felek, hogy Hadhazy lesz a fideSS naci terroristák cél keresztjében.
Péter2
Inkább , ostoba ,buta , meggondolatlan döntés volt , az ország nemzetközi megítélését , ami amúgy sem jó , csak öregbítette !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.