Vizsgálatot követelünk Rákay Philip rácalmási telke kapcsán – Miért volt szükség arra, hogy a 20 éve a területen lévő gyár a közbeiktatásával vegyen területet az OTP-től? – hangzott el Szabó Zsolt DK-s dunaújvárosi alpolgármester online sajtótájékoztatóján.

Gyanús módon juthatott földhöz Rákay Philip, vizsgálatot követelnek az ügyben
Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az ellenzéki politikus ismertette: Rákay Philip NER-közeli influenszer cége 2022. őszén megvásárolt egy 41 hektáros területet az OTP-től Rácalmáson. A telek a Hankook-gyár szomszédságában található, és már évek óta tudni lehet, hogy a gyár terjeszkedni akar, amit mostantól csak úgy tehet meg, ha Rákaytól vesz területet.

A DK vizsgálatot követel az ügyben, hogy megtudják: mi szükség volt arra, hogy Rákay Philip megvegyen egy telket az OTP-től, majd rögtön tovább is adja a Hankooknak, feltehetően több pénzért, mint amennyiért megvette? Folytak kormányzati tárgyalások Rákay Philippel? Mennyit kereshetett az üzleten? Rákay Philip önállóan cselekedett, vagy ő is csak egy magasabb rangú személy strómanja?

- teszi fel kérdéseit a DK-s politikus.

Forrás: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tothjani
A Fidesz fő propagandistája, csak a tulajdonában lévő médiákban leadott "Kormány tájékoztatók" után kap évente pár milliárdot.
Clavigo
Úgy látom,,mindenkinek " szimpatikus " ez a here...
Péter2
Így játsszák át , a magyar földet külföldi befektetőknek , mindenen csak nyerészkedni ez a lényeg ezeknek, a senkiházi férgeknek !
human
Az ég kék.
A fű zöld.
A fideszes lop.
csak úgy....
@Péter2: közben beadják a kuka,pötsch shikari&macsska féléknek, hogy ök kurvára nagy magyarok! - ezek már több bört nyúztak le a magyarokról, mint a komcsi elödjeik!
Maxipocak
@Horizont: Azért az a"kis" kicsit erős volt. :))))
Maxipocak
Kálmánka egy arrogáns, pökhendi pojáca. De legalább gerinctelen.
jáger laszló
Ergo minden gyanús ami Rákay..!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
NKF
Ja,DK-s ez a faszkalap. Nem csodálkozom.
Dr. Proktor
@jáger laszló: ... az olyan-t kihagytad a rákay elől!
Igen gyanús!
telegdilaci
@Horizont:Mekkora egy aljas mocskos tetű gazember ez a tahó seggnyaló,kinek a pénzéből vette nem hiszem hogy megdolgozott azért a milliárdokért amiből földet tud vásárolni,lovardát fent tartani,mindig megtalálja az aktuális segget hogy megszedje magát!
Aki Én
@Horizont: az egy dolog, hogy valóban gusztustalan alak, és ez a sokadik gyanús ügye, de ezek mindig nagyon hangosak és nagy a pofájuk.
Legalább kussolnának.
De hát nyilván meg kell dolgoznia a csicskának.
balos
@Dr. Proktor: A jéger is olyan nemzethys féleség!
telegdilaci
@NKF:Talán DK-fóbiád van nem vagy tájékozott,Ez a pondró NER-lovag azért boldogul gazdagszik ennyire,ha DK-lenne nem lenne lovardája és földet sem tudott volna venni a HANKOK-gyár szomszédságában mivel csak a NER-keresztények tájékozottak hogy bővíteni akarják az üzemet gyorsan megvette a földet hogy majd jót kaszáljon,ha megveszik a földjét,először talán tájékozódni kellene hogy melyik gazember kihez tartozik!
ómió
Megkaptad a választ, Pubi! Ne hazudozz, hanem bizonyítsd az ellenkezőjét!
sokanvagyunk
Gondolom, az OTP-részvényesek se örülnek ennek az üzletnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.