Bár a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) korábban is utalt rá, de most már egyértelmű: Márki-Zay Péter ismét megméretteti magát a jövő évi választásokon.

A nagy bejelentés: Márki-Zay Péter újra indul a választásokon

Fotó: MTI/Rosta Tibor

A 2022-es országgyűlési képviselőválasztások ellenzéki miniszterelnök-jelöltje Hódmezővásárhely polgármesteri székéért indul újra.

„Annyit elárulhatunk, hogy a jövő évi önkormányzati választásokon a korábban mandátumhoz jutott jelöltjeink közül többen ismét megmérettetik magukat, így például Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere" – írta a Gulyáságyú Médiának az MMM kommunikációs igazgatósága.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A jelen helyzetben nincs olyan sok karizmatikus ellenzéki, hogy nyugodt szívvel törjünk felettük pálcát.
Fogadjuk már el, ha valakinek a véleménye nagyvonalakban egyezik a mienkkel, de a részletekben van, amit másképpen gondol. MZP egyértelműen a maffia ellen küzd, hát szurkoljunk neki!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ditrich
@human: Csak a hülyének éri meg! De ilyen csaló hamiskártyás ellenfélell szemben demokratikus választásokon nem lehet győzni!
Mindezek dacára kalapot le MZP előtt! Bátor ember!
csak úgy....
@KisTehen: akkor üdvözöld a kollégáidat! :)
Peller Anikó
@Horizont: 11:41, MZP leszerepelt az országoson. Soha többet nem szabad odaengedni a közelébe se, mert vagy nagyon kevés hozzá az esze vagy nagyon aljas.

Maradjon csak vásárhelyen, ott képes lehet rá, ahogy mondod.
balos
@Ditrich: Hát ilyen megosztó keresztyények előtt én inkább sorompót eresztek a kalapjára is!Azok akik kívül hordják a vallásukat azok már elkötelezték magukat 1 gyilkos eszme mellet!Pedig Jézus inkább osztogatott és nem fosztogatott,mint a mai "hívei"!
human
@Ditrich: Szerintem a Momentum az aki elsőként és őszintén üzente meg az embereknek, hogy 2026-ban az ellenzék nem számíthat győzelemre. Teljesen egyetértek velük. Annak is örültem, hogy végre legalább a Momentum rájött arra miről már évek óta beszélek, hogy nem elég a légkondícionált stúdiók kényelmes ülésébe beülni és elmondani az ellenzéki sablon szöveget. Mert így csak ugyanazokhoz az emberekhez jutnak el újra és újra. Lentről kell építkezni. És nem csak évente egyszer megjelenni, hanem állandó jelenlét kell helyben.
De még így is leghamarabb 2030-ra lehet cska egy ütőképes ellenzéket felépíteni. 2026-ra én is azt mondom, hogy esélytelen. Ugyanúgy háborúpártisággal lesz vádolva az ellenzék minden egyes reklámszünetben, minden yutube videó reklámsávjában. És hatni fog ahogy eddig is hatott. Azt kell elérni, hogy ne csak ezt hallják az emberek.
Hogy ez sem lesz elég? Lehet. Hisz látjuk mi történik Fehéroroszországban az ellenzékiekkel. Ha kell eltérítenek egy repülőt és leszedik őket róla. Vagy éppen bebörtönzik,mint Putyinéknál. De ha nincs igény a forradalomra, mondjuk úgy nem elég bátor hozzá a kormánykritikus választói tömeg akkor forradalommal sem lehet számolni. Törökországban megpróbálták. Páran meghaltak és egy rakat tanár letartóztattak (állítólag az FSZB segített be Erdogannak).
Félszívvel nem lesz forradalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.