Bár a Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM) korábban is utalt rá, de most már egyértelmű: Márki-Zay Péter ismét megméretteti magát a jövő évi választásokon.

A nagy bejelentés: Márki-Zay Péter újra indul a választásokon

Fotó: MTI/Rosta Tibor

A 2022-es országgyűlési képviselőválasztások ellenzéki miniszterelnök-jelöltje Hódmezővásárhely polgármesteri székéért indul újra.

„Annyit elárulhatunk, hogy a jövő évi önkormányzati választásokon a korábban mandátumhoz jutott jelöltjeink közül többen ismét megmérettetik magukat, így például Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere" – írta a Gulyáságyú Médiának az MMM kommunikációs igazgatósága.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A jelen helyzetben nincs olyan sok karizmatikus ellenzéki, hogy nyugodt szívvel törjünk felettük pálcát.
Fogadjuk már el, ha valakinek a véleménye nagyvonalakban egyezik a mienkkel, de a részletekben van, amit másképpen gondol. MZP egyértelműen a maffia ellen küzd, hát szurkoljunk neki!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Ez komoly valószinűségét jelenti az ellenzék következő választásnál is bekövetkező vereségének!
NKF
Mit akar még ez a bukott fasz? Hányszor akarja járni az első osztályt?
Béla333
Nagyon helyes! Hódmezővásárhelyen igen népszerű és egyébként az ellenzék egyik erős egyénisége!
Szurkoljunk neki!
Eladott Ország
Anno Márki-Zay megkérte a Kétfarkú Kutyapártot, ne induljanak külön. Ennyire rövid a memóriája MZP-nek?! Kit néz hülyének?! Hiába a mester' a fidesz akolból indult.
www.youtube.com/watch?v=uKrblAZ052U
Béla333
A jelen helyzetben nincs olyan sok karizmatikus ellenzéki, hogy nyugodt szívvel törjünk felettük pálcát.
Fogadjuk már el, ha valakinek a véleménye nagyvonalakban egyezik a mienkkel, de a részletekben van, amit másképpen gondol. MZP egyértelműen a maffia ellen küzd, hát szurkoljunk neki!
human
A legutóbbi önkori választáson Hódmezővásárhelyen volt országosan a legnagyobb részvétel. A 10-ből talán 1 kerületet nyert a fidesz.
Mindezt abban a városban érte el MZP ami személyesen Lázár János kezében volt még akkor is ha egy bábja ült a polgi székben.
Béla333
Az miért is baj és miért is elítélendő, hogy MZP 2022-ben mint az ellenzék miniszterelnök jelöltje azt szerette volna, hogy a Kétfarkú Kutyások is tagozódjanak be az akkori ellenzéki összefogásba?!
Ezt én nem látom olyan problémának, ami miatt most érdemes lenne pálcát t5örni felette!
Van jobb ellenzéki jelölt MZP-nél Hódmezővásárhelyen?
Amíg nincs, addig ne vágjuk már alatta a fát, hanem támogassuk, hiszen pl. Lázárt is legyőzte annak idején a polgármesteri választáson, ha jól emlékszem.
csak úgy....
a gyogyósok csak 0rbánnal az élükön tudják elképzelni a nyomorúságos életüket!
jáger laszló
+tetszett neki a polgármesterség,hiszen ez is jól fizető állás!!
A fidex még nem jelölt!!
A jelöltje erősen gondolkodik...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pálinkás Pál
@Béla333: szerinted a maki karizmatikus..?...na ne röhögtess-...egy ugyanolyan nárcisztikus szardarab,mint komája a biciklis buzzancs, meg volt főnöke, a puhos,,...szememben az előválasztás első forduló utáni produkciója óta egy féreg...emlékezz annó a szélberniről is előre megmondtam hogy csak bajnak van, igazam lett, akkor ő volt vastagon benne a fidesz 2/3 -ában...most ez a maki..
jesz
MZP ezzel a bejelentésével egy marhanagyot köpött az ellenfelei levesébe...

A fidesz és a dk most vakaródzhat...
Béla333
@Pálinkás Pál: 12.07
Szél Bernadett és Hadházy - 2018-ban voltak az LMP társelnökei. Az olyan ostoba ellenzéki hozzáállás miatt nem volt esélyük nyerni, mint amilyent most tőled látni/hallani.
Ha valaki nem a te véleményedet osztja, akkor az már "féreg", "nárcisztikus szardarab", "biciklis buzzancs" stb.
Te és a hozzád hasonló véleményen levő álellenzékiek miatt van a maffia a nyakunkon már 13 + 4 éve a nyakunkon.
Nem gond ez, hiszen mindig más az oka a problémáinknak... Igaz?
Béla333
@Horizont: 12.21
Szél Bernadett - mennyi mocskot kapott 2018-ban? Nem is a Fidesztől, hanem az ellenzéktől, a DK-soktól...
Hadházy - megkapta, hogy csak azért küzd, hogy valami miniszteri posztot kapjon a maffia kormányában. Mi lett igaz ebből? Semmi!
Róna Péter - be nem jelentve, de ő lehetett volna a gazdaság, a pénzügyek vezetője - minden volt, csak rendes ember nem!
Olyan lehetőség mellett mentünk el (az ország!), amit szerintem sajnálhatunk.
Helyette most várjuk a reményt...
human
@jáger laszló: Ezt gondold már végig újra. MZP a Legrand Zrt középvezetője volt. Szerinted jókedvében hagyta ott a jólfizető civil állást és vállalta helyette az idegeskedéssel, lejáratással járó pilitikai szerepet? Nem. Megkérték a földijei, mint hiteles hódmezővásárhelyi lakost, hogy induljon Lázár embere ellen, mertmár elviselhetetlen volt a nyomás a városon. Ő pedig vállalta. Te otthagynád a nyugis állásod tudva hogy minden családtagod múltját nagyítóval fogják átvizsgálni hátha találnak valami címlapsztorit? Te vállalnád, hogy a feleséged gyerekgyilkosnak állítják be? Neked megérné?
Pálinkás Pál
@Béla333: te pont úgy beszélsz mint egy fideszes...csak az a tuti amit te mondasz...a " mafia " meg a lusta nyomik miatt van a nyakunkon, akik nem emelik meg a valagukat...már rég barikádokat kellett volna emelni, de ez az ellenzék ugyanolyan birkanyáj, mint a másik oldal...sosem lesz itt változás...
simmering73
Délidő van. Megjött ez a hülye ökör.
Ditrich
@human: Csak a hülyének éri meg! De ilyen csaló hamiskártyás ellenfélell szemben demokratikus választásokon nem lehet győzni!
Mindezek dacára kalapot le MZP előtt! Bátor ember!
csak úgy....
@KisTehen: akkor üdvözöld a kollégáidat! :)
Peller Anikó
@Horizont: 11:41, MZP leszerepelt az országoson. Soha többet nem szabad odaengedni a közelébe se, mert vagy nagyon kevés hozzá az esze vagy nagyon aljas.

Maradjon csak vásárhelyen, ott képes lehet rá, ahogy mondod.
balos
@Ditrich: Hát ilyen megosztó keresztyények előtt én inkább sorompót eresztek a kalapjára is!Azok akik kívül hordják a vallásukat azok már elkötelezték magukat 1 gyilkos eszme mellet!Pedig Jézus inkább osztogatott és nem fosztogatott,mint a mai "hívei"!
human
@Ditrich: Szerintem a Momentum az aki elsőként és őszintén üzente meg az embereknek, hogy 2026-ban az ellenzék nem számíthat győzelemre. Teljesen egyetértek velük. Annak is örültem, hogy végre legalább a Momentum rájött arra miről már évek óta beszélek, hogy nem elég a légkondícionált stúdiók kényelmes ülésébe beülni és elmondani az ellenzéki sablon szöveget. Mert így csak ugyanazokhoz az emberekhez jutnak el újra és újra. Lentről kell építkezni. És nem csak évente egyszer megjelenni, hanem állandó jelenlét kell helyben.
De még így is leghamarabb 2030-ra lehet cska egy ütőképes ellenzéket felépíteni. 2026-ra én is azt mondom, hogy esélytelen. Ugyanúgy háborúpártisággal lesz vádolva az ellenzék minden egyes reklámszünetben, minden yutube videó reklámsávjában. És hatni fog ahogy eddig is hatott. Azt kell elérni, hogy ne csak ezt hallják az emberek.
Hogy ez sem lesz elég? Lehet. Hisz látjuk mi történik Fehéroroszországban az ellenzékiekkel. Ha kell eltérítenek egy repülőt és leszedik őket róla. Vagy éppen bebörtönzik,mint Putyinéknál. De ha nincs igény a forradalomra, mondjuk úgy nem elég bátor hozzá a kormánykritikus választói tömeg akkor forradalommal sem lehet számolni. Törökországban megpróbálták. Páran meghaltak és egy rakat tanár letartóztattak (állítólag az FSZB segített be Erdogannak).
Félszívvel nem lesz forradalom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.