„Meg is szédült tőle, azóta pedig csak árnyék-bokszolva próbál pozíciót fogni” – írta.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
A tied meg majd a migrik, ha átérnek Párizsból!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
FLETÓ
A tied meg majd a migrik, ha átérnek Párizsból!
Sziszifusz
@FLETÓ: 11:00

Úgy gondolod, hogy a " migrik" álma a Budapestre költözés ?
Sziszifusz
@KisTehen: 11:20

Normális ember nem szeretné az idegenek nagy számban történő, Magyarországra költözését. Szerencsénk, hogy a Migránsok akik belépnek Magyarországra, mindannyian Ny. Európa felé igyekeznek. Így lenne ez, az esetleg az EU által ide juttatott pár ezerrel is.
Viszont az a távol keletről származó, sok tízezer, akkumulátor gyári munkára toborzott rabszolga nem menne tovább. Ők erősítik majd a magyar keresztény kultúrát.
Egyébként pedig a Fidesz annyira küzd az illegális migráció ellen, hogy az elítélt embercsempészeket szélnek ereszti, hadd folytassák áldásos tevékenységüket . Migráns fuvarozással, alapanyagot szolgáltatva az orbáni propagandához.
Nessy
Meg lehet nyugodni! Majd jön többi tízezer kínai, filippínó, meg egyéb "vendégmunkás", akiknek lakhatást, infrastruktúrát kell biztosítania az államnak. Nem lesz olcsó mulatság az amúgy is lukas költségvetésből.
Revans
@durbincs:maga is csak 1 söpredék GECI!:))
simmering73
"Tudom, mit érzel. Aki tudja, látja, tapasztalja és van egy hangyafasznyi agya, az tudja, mit érez az, aki napi szinten éli át azt a mocsokcunamit, amit Orbán mimagyarok nevében ránk zúdít, ellenünk és mások ellen szerte a világban.
...
Mindenesetre ha egyszer már nem lesz, akkor érdemes lenne egy vizsgálatot végeznie mondjuk a NASA-nak az arcbőrén, mert szerintem az anyag, ami borítja, tökéletesen alkalmas lenne a fejlesztésre. Ha másért nem, hát azért, hogy az űrhajók külső bevonatát legyártsák belőle. Garantáltan a Napra is el lehetne jutni a segítségével, különösebb égési sérülések nélkül teljesíthető lenne a landolás. Mert ugye a lopott közrádióban ezt a kérdést is feszegette a mi Kopernikuszunk, hogy a napenergia felé haladunk (sic!) és hát „a Nap az senkié”. Beszarás. Még szerencse, mert ha rajta múlna, már azt is ellopta volna, és szerintem csak Felcsút felett ragyogna az égen."
kolozsvaros.com/2023/07/02/veszelyes-kor-ez-amit-talan-mar-kezelni-se-nagyon-lehet/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.