Már jóvá is hagyták a terveket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@CsipkeRózsa: Az berozsdált. Összedűlt. Elkártyázták pókeren vagy becserélték kokóra.

- Leszállááás, nem megy tovább.
- Mi történt?
- Mozdonycsere.
- Mire?
- Vodkára.
szegfue
@Őrnagy: 14:24 Akkor megforditom: Kivánom, hogy addig éljél, amig nem "3 tenger mossa Magyarország partjait".
colibri
Micsoda hír, mekkora öröm? Az ország feneke kint van a gatyából, üres a kassza, az összes mutató a legrosszabb közeli és távolabbi összevetésben, de azértis megmutatjuk, hogy a magyar kormány nem tud lemondani semmiről! Minden kell, főleg ami luxus, aminek a hasznát szinte egyedül orbáncék élvezik!
izéke
@Őrnagy: ahhoz egy ekkora kikötő kurvakevés amire te gondolsz. Mivel onnan el is kell szállítani ami MAJD odaérkezik,kell infrastuktúra,hacsak nem az lesz,hogy ott kiengedik a gázt,idefújják és itt lepkehálóval összeszedik a közmunkások. De nemcsak a gázról van szó. Hamarabb lesz ez a kikötő olyan mint a honvédség csapatszállítói,a ner saját tengerpartja.
colibri
@Őrnagy: Szeretném én azt látni, hogy az LNG gáz fogadásán kívül kik és mi mindenre használják még a tengeri kikötőt. Senki nem tud meggyőzni arról, hogy nincs benne neres, személyes érdek! Az orbáni világban minden így működik. Lásd: Szíjjártó nyaral a tengeren a milliárdos yachton és közben a dolgozó szobájából posztolja, hogy "dolgozik". Vagy: orbán mondta saját szájával: 30 éve is így (ingyen) repült futballmeccsekre, ezután is így fog. Nagy félrevezetős cumi, amit ezek leművelnek
izéke
@Őrnagy: bizalom nélkül nincs választási győzelem? Csalással van,könnyű úgy nyerni,hogy mindig nekik lejt a pálya

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.