A magyarok 63%-a szerint nem elfogadható, ha hazai pártok, vagy politikusok kampányait közvetlenül, vagy közvetve külföldről finanszírozzák – ez derült ki az Alapjogokért Központ legfrissebb kutatásából.

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: vasarnap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
@Ezodabasz: Mikor szólítottalak meg??? Mikor említettelek meg név szerint?
Te engem korábban - mondjuk július 10-óta - mikor szólítottál meg név szerint? Egyedül tegnap 22.27! Most erre reagálok! Tehát mi ketten először állunk szóba egymással! Ugye?
Nem értem az aggályaid? Ezt meg végképp nem: "Szóba sem mersz állni velem?"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
A magyarok leginkább azt utasítják el, ha az ő zsebükből lopják ki a kampánypénzeket.
colibri
Azért jó lenne óvatosabban bánni a "magyarok" jelentésével! Tudni illik, azok is magyarok, akik nem osztják a kormányzat és a médiája véleményét! Sőt! Még a cigányok is magyarok, akik itt élnek, erre legjobb példa tudjukki!
nemkati
Azt kéne már elutasítaniuk, hogy a kormánypárt minden kampányban az ország pénzét (mindannyiunk pénzét) költi a maga hazug fényesítésére, az ország pénzén vásárol meg magának szavazókat országon belül és kívül.
Peller Anikó
@nemkati: Jó de ezt a kérdést nyilván sosem tennék fel a kedvenc kiválógatott impotenciális szavazóknak.
NKF
Persze,hogy a magyarok többsége elutasítja a baloldalt.Kik vannak a balodalon?
Padfestegető Hülye Krisztina,Vigyori Geri egy szinpadon Köcsög Kristóffal,a kis ribi lilike a moslék
pofájával,sorolhatnám még de minek!
Nessy
Kedves magyarok ! Ha elutasítják a "bal oldalt", nincs rá szüksége, elég csak egy, a jobboldal , fel lehet ajánlani a bal vesét, bal tüdőt, stb. donációra . A szív még problémás, de majd áthelyezik törvényileg a jobboldalra. Lehet spórolni, elég fépár, csak jobbos cipő. Egyelőre még kétoldallal lettünk megteremtve.
Nessy
@sgl: és a pénteket, mint munkanapot !
izéke
@colibri: azok nem magyarok csak adófizetők de joguk nincs,max hallgatni és tűrni
Emmersson71
"...ez derült ki az Alapjogokért Központ legfrissebb kutatásából."

Vicc!
Nessy
@Őrnagy: Az adót nekik is be kell fizetni, legyen mit elkölteni a jobb kormánynak, nem mindig arra, ami lényeges lenne! Akkor érdekes mód, nem "csürhe", hanem adófizető polgár! A fidesz testre szabott választási törvényével, a levelezőtagozatosok nem olcsó ikszeivel, a közpénz milliárdokból történő kampány propagandájával, ha a választók 10%-a szavazna rájuk, az is 2/3 lenne!
Bástya Béla Elvtárs
@Őrnagy: Hagyd ezeket! Ne kínlódj velük! Destruktív mind! Nincs jelöltjük! Csak rombolni akarnak, de nem tudnak!
Egyikük se hithű baloldali! Még kritizálják is azt! Itt már többször elismerték, hogy a HATPÁRTI ÖSSZEFOSÁS nem ment semmire, sőt szerintük, azok a FIDESZ szekerét tolják!
Nessy
@Őrnagy: Hol van a mai rendszer, törvény az eredetitől! Hányszor módisították, csak az elmúlt egy, két évben? De maga így látja, én másképp,
Ezodabasz
A fidesz közpénzből finanszírozza a kampányát, a sleppje és politikai elitje gazdagodását.! A magyarok pénzét lopják!
A külföldi adományoktól nem leszünk szegényebbek, akárhová is mennek.
Néro2
Aha.
Jahhhh.
El.
Alapjogokért izé megmérte.
Ezodabasz
@NKF: Csak a fidesz ugye köcsög? Kik vannak a fideszben? Buzik tolvajok, bűnözők
Ezodabasz
@Őrnagy: A magyarok nem a "baloldalt" utasítják el, hanem az abnormalitást, a Vittórió rezsimjét meg az ilyen suttyókat mint te!
Ezodabasz
@Őrnagy: Helyesbítem az irományodat: A választóknak átlátható és igazságos választási rendszert kell kínálni, és a fideszt azonnal le tudja váltani egy erős, szalonképes politikai erő.
Menőmanó
@Maccska: Te ütődött, most is Moszkva irányít, meg Kína, meg Törökország. Mi a f@szról ugatsz?
Ezodabasz
@Maccska: ma, 18:04 A fideszmaffia irányítja az országot te nem látsz a szemedtől?
Ezodabasz
@Őrnagy: Ne erőlködj a magyarázattal! Vittórió a bukás után eltűnt, nem vett részt a parlamenti munkában. A háttérben építgette a rendszerét. Volt kiből/miből...
Ezodabasz
@Őrnagy: Úgy van ahogy írtad. Ennek ellenére a mostani kormány túltolta a kizsákmányolást és a pofátlan lopást. Ezt nem fogja elviselni az ország nem gondolod?
Ezodabasz
@Őrnagy: Muszáj lenne gyorsan leváltani, mert ez így nem mehet tovább! Ne az idő oldja meg a magyar nép alapvető problémáit mert mire ezek kihalnak a nép már szétszéled, vagy elpusztul. Fiatalítani kellene a kormányt is nem csak a honvédséget:) Az ellenzék valóban nehéz eset, mert míg egymással torzsalkodnak a fidessmaffia röhögve lop tovább.
Aki alkalmas lenne esetleg annak nincs mozgástere, médiája és az emberek is már belefáradtak ebbe az egész politikai cirkuszba. Annak is örülnek már ha van mit enni. Elutazni tüntetni már nincs miből...főleg úgy hogy a kormány tudja hogy majd megunják és szépen hazamennek:((
Ezodabasz
@Őrnagy: Hát akkor egypártrendszer van! Marad a diktatúra? Tök feleslegesen ül ott a többi párt. Egy négyéves ciklusnál többet senki sem maradhatna hatalmon, mert ez egy olyan lehetőség az önkényuralom kiépítésére amit nyilván kihasznál az épp aktuális kormány. Ha teljesíti amit ígért akkor maradhat négy évig, de ha nem akkor azonnal le kellene váltani. Sajnos nem így vannak a törvények és a szabályok megírva! Ki is írta?
Frissítés kell és újraindítás. Amúgy ez az egész pártrendszer egy rakás szar...lehet hogy nincs is erre szükség. Hozzáértő becsületes emberek kellenének vezetőknek. Nagyon bízom benne hogy vannak még ilyenek a fiatalok közt és a bölcsebb vének közt is.(mint vének tanácsa)
gina
Csak a fideszes seggnyalók, a nép többsége a kormányt és bandáját,,
Bástya Béla Elvtárs
@Őrnagy: A leghülyébb az összes közt: @Istenakinincsen: !!! Én már nem is állok szóba vele!
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Béla elvtárs ezt hogy állapítottad meg? Ismersz engem? Szóba sem mersz állni velem? Annak meg lehet a jó oka ugye? Versenyezzünk ki a leghülyébb! Meg fogod nyerni azt garantálom:))))
Van egy olyan furcsa megérzésem, hogy te és az őrnagy egy személy más néven, de az is lehet hogy tévedek, mert az őrnagy teljesen normális és lehet hogy ismerem valahonnan. A HM1-ben sorkatonaként dolgoztam egy őrnagynak akire felnéztem mert nagyon nagy koponya volt.
Bástya Béla Elvtárs
@Ezodabasz: Mikor szólítottalak meg??? Mikor említettelek meg név szerint?
Te engem korábban - mondjuk július 10-óta - mikor szólítottál meg név szerint? Egyedül tegnap 22.27! Most erre reagálok! Tehát mi ketten először állunk szóba egymással! Ugye?
Nem értem az aggályaid? Ezt meg végképp nem: "Szóba sem mersz állni velem?"
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Nem baj ha nem érted. Csak egy apró pszichológiai teszt volt:)). Ebből még nem derült ki az amire kíváncsi voltam. Nyugi!
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Jaaa a 11 lájkodból már látom, úgyhogy a teszt véget ért. Te nyomorult:)))
Bástya Béla Elvtárs
@Ezodabasz: Fáj, hogy te egyet se kapsz??? Háááát, ez van! Nem tetszel a fajtádnak se! Vádaskodsz, össze-vissza beszélsz... lebuksz, aztán magyarázkodsz! Jobb ugye a végén terelni!

Mikor szólítottalak meg??? Mikor említettelek meg név szerint? ERRE VÁLASZOLJ!
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Engem nem érdekelnek a lájkok te ostobi! Nem te szólítottál meg te szerencsétlen, a másik nick nevedre írtam és így kiderült, hogy ugyanaz a bunkó vagy több néven. Persze régóta figyellek és a "fajtám" mint fogalom elég feltűnő ugye shikari nemelvtárs? Ha ez rizikós akkor hagyd figyelmen kívül, nem kell visszapofázni mert tök felesleges.
Bástya Béla Elvtárs
@Ezodabasz: Te nagyon beteg vagy! @Istenakinincsen: a másik NICK neved! Most magyarázkodsz, vádaskodsz...
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Neked van több neved te marha, azokon nyomod a lájkjaidat meg a baromságaidat!
Bástya Béla Elvtárs
@Ezodabasz: MA MONDTA EGY HAVEROM, HOGY SZAMÁRHOZ NE KÖZELÍTSEK ELŐLRŐL, LÓHOZ HÁTULRÓL, BOLOND EMBERHEZ MEG MINDKÉT IRÁNYBÓL! ÚGYHOGY MEGFOGADOM A HAVERI TANÁCSOT! MEHETSZ TE A ...
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Ezt a nyomorék viccet már elsütötted uborka...:))) Hahaha
Bástya Béla Elvtárs
@Ezodabasz: Nem vicc! Komoly! Te vagy a szamár!!!
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Jól van Béla elvtárs! Okos enged.
drrotf
A cikknek címet adó nem ért magyarul!Nem a baloldal utasítja el a megkérdezettek 63-a, hanem a pártok külföldről történő finanszírozását, anyagi támogatását!Aki a cikket leírta és kitette a portálra , annak ismerni kellene magyar nyelvet , és értelmezni is tudnia kellene a híreket., mert ez már általános 5.-ik osztályban is kötelező., s ez az ember egy pisai felmérésen megbukna!Barátilag csak ennyi!
Sámannus
Ígen az orosz propaganda színtiszta matyarvállalkozás, mert a költségvetéssel tömik ki a ruszki médiát is, amik közszolgálatinak hazudják magukat. Bezzeg a matyar ministránselnök liberális korában kétpofára habzsolta agyuribá pénzit
Azóta csak ő váltott szarosgatyát, köpönyeget.
Dr. Proktor
A fideszt pedig lopott pénzből lehet...
Na, ez az átlagmagyar mentalitás!
Dr. Proktor
Pontosítok: nem a baloldalt, hanem az azt képviselő balfarkakat utasítják el!
Akik képtelenek egy normális együttműködésre azok már hogy a farokba lennének képesek egy ország vezetésére?
"A politika a hazudozás művészete..." - mint tíz éve látjuk, de a politika a kompromisszumok művészete is, amit a baloldalon nem látunk.
Bástya Béla Elvtárs
@Shikari: Közülük kerül ki majd a Ballik új miniszterelnök-jelöltje!
gina
És mi van a jobboldallal??? Idióta fidesz média,, ha ma lenne választás mennétek alja fidesz a fenébe, szemét tolvajok
gina
@Shikari: Te takarodj buzi alja román,, OV és bandája sehol nem lesz majd, mehetsz haza a búsba a cigány sátorba, idióta
namihami
Alapjogokért Központ és vasárnap.hu?!?!
Kell ennél hitelesebb forrás?
Sámannus
@nemkati: Sőt a mi pénzünket költi a magyar állam és azzal együtt a magyarok létfentartására hivatott szervezetek szétverésére. Ez a dollárbalodaalazás lófing duma értelmetlen hazudozás pár fillér amihez képest a fidesz és az őket támogató orosz oligarchák az állam és a magyarok valódi ellenségei. Nap mint nap intéznek megsemmisítő támadásokat valamelyik jóléti rendszerünk ellen.
balos
@infinity: A fideSSes idióták már megirigyelték a hitler fingókat!Nyomják a nemzethy szart ezerrel,hátha beveszik őket is a mutyiba a lölöék!
verőce21
Az ellenzék minden szegmense Orbán Viktorból él meg, és ez vérlázító...!
Ezodabasz
@Shikari: Anyádnak basszál oda te szerencsétlen, amiért ideszart erre a szép földre! Köcsög!
C_3PO
Ez a baloldal egy kalap szart sem ér!
C_3PO
@Horizont: De nem is a baloldal fogja őket kibaszni onnan!
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Beszélgessetek a faszságaitokról privátban! Senki nem kíváncsi arra, hogy nyalod a saját seggedet.
Bunkó!
Ezodabasz
@Shikari: Beszélgessetek a faszságaitokról privátban! Senki nem kíváncsi arra, hogy nyalod a saját seggedet.
Bunkó!
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Már huszonegy lájkot csináltál magadnak te furkó:))))))) Ez tök röhejes a kurwa anyádat!
Hány neved van batmen? 40 vagy 70? 21 ilyen tahó összesen nincs ezen a picsányi oldalon te szerencsétlen barom!
Istenakinincsen
@Shikari: Te vagy a főkolompos ugye tudod? Ideszarsz egy mondatot aztán kussolsz, vagy más néven ugatsz te tahó!
Védd meg amit idefosol vagy kussolj...az összes neveden!!!
balos
@Shikari: nedveske!Mondja ezt 1 nyilasgeci,aki az anyjával élt nemi életet!Azért ezzel még az o1+1 geci sem dicsekszik!Bár ahogy a gyerekeit elnézem hát necces!
balos
@Shikari: nedveske?anyádról beszélsz családbaszóturulgeci!Ember kell ahhoz vállas,nem ilyen nyilasgeci vice-geci!Vérfertőzd tovább a génhibás családod némi posványosi transzfossal,de a szádat erre használd ne a kultúrha terjesztésére bayercsicska!
balos
@Shikari: nedveske!Azért ,mert a ruszkik megbaszták még az apádat is nem kéne itt szopnod a baloldali bránert!Tudjuk,hogy szereted,ha a szád a gecitől nedves,de maradj a turulos szarfaszuaknál,mert az legalább olyan nemzethy,mint a szálasi gatyája akasztás után!
Ezodabasz
@Shikari: Te primitív állat! Saját magaddal beszélgetsz itt a többi neveddel? :)))) Ez nagyon gáz...Takarodj a picsába!
@Bástya Béla Elvtárs: Te primitív állat! Saját magaddal beszélgetsz itt a többi neveddel? :)))) Ez nagyon gáz...Takarodj a picsába!
A többi nevedet most nem fedem fel...maradjon a te titkod köcsög! ...Tel-Avivban mi a helyzet? Melyik oldalon állsz vadparaszt?!?
Ezodabasz
@Shikari: ma, 06:09 Vállald is fel a véleményed és védd meg! Tartsd oda a pofád bátran! Ideszarsz valamit és itt hagyod, aztán mész máshová ugatni?
Istenakinincsen
@Shikari:ma, 06:09 Akkor sürgősen olvasd vissza a véleményed! Vagy idézzem mind a kettőt? Te nem vagy képes felfogni semmit úgy látom. Igazságról akarsz beszélni te??? Honnan is láthatnád te szemellenzővel és a fanatikus beszűkült agyaddal a valóságot.
Szerintem te őrjöngsz itt mint egy aberrált degenerált. Röhejes amit kínlódsz itt hogy kiröhögjenek. Téged ez nem zavar?
Elárulok egy titkot: Néhány hónap alatt eltűnik a süllyesztőbe amiket ideröfögtél. A többieké is...ha ez vígasztal:))
balos
@Shikari: faszranyomott geci ne akarjon kötözködni,mert lógni fog a taknyán,mikor vár a szájerre az ereszen!
Ezodabasz
@Shikari: ma, 06:03 Hogy a picsába jön ide Tel-Aviv??? Te hülye vagy? Nem tudsz válaszolni semmire amit ideröfögsz!?!
Beszélgess akkor inkább a többi neveddel magaddal te agykárosult marha.
Nekem NE írkálj semmit, vili? Amúgy valaki régóta vár rád a Deákon...
Istenakinincsen
@Shikari: ma, 06:01 Magadat és a többi neveden is magadat alázod seggfej! Röhej amit művelsz. Most miért mindenre Tel-Aviv a válaszod? Tudod te hogy miről beszélsz és miért? Hol akadtál el, a mihazánk média mossa az agyadat?
Lépj tovább biztos lesz valami más amit majd mantráznod kell, ha a gazdid azt parancsolja!...
Ezodabasz
@Shikari: Rohadj meg te féreg! Te Magyar vagy?...Anyádnak írkálj tahó ne nekem! Menj a Deákra ott ugass! Tartsd oda a pofád személyesen. Mi a kurva anyádat akarsz Tel-Avivval te faszkalap? Ott laksz te nyamvadék?
Istenakinincsen
@Shikari: Bonthatod a pezsgőt! Nekem ebből elegem lett. Nyalhatjátok egymás valagát! Értelmetlen meddő vitákra már sajnálom az időt. További jó szórakozást :)))
Bástya Béla Elvtárs
@Ezodabasz: Fedd fel! Nem engem néznek majd hülyének!

Egyébként adtam egy LIKE-ot Colibri-nek! Na, de így is lemaradt! Nehogy már én tegyek róla, hogy te marha vagy!
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Téged már így is hülyének néznek, de tökmindegy. A te marhaságodról csak te tehetsz...sajnállak:((
Bástya Béla Elvtárs
@Ezodabasz: Tegnap ezzel a névvel, ma másikkal, holnap harmadikkal próbálkozol???
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Béla te olyan okos vagy! Beszélgess inkább magaddal, a többi neveddel. Miért velem foglalkozol? Buzi vagy tán?
Bástya Béla Elvtárs
@Ezodabasz: Na, és ha az vagyok??? Libernyák létedre tolerálni kéne!!! Menjél padot festeni!!! Nyomás...
Ezodabasz
@Bástya Béla Elvtárs: Semmi baj! Jelentkezz vissza @Shikari: neveden, mert vele még nem fejeztem be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.