A lombok nálküli lombkoronaösvénnyel vetekszik az a képtelenség, amire Hadházy Ákos talált a Tokajhoz közeli Szegiben. Élménypont épült fél milliárdos közbeszerzésből, de a hatalmas gaz miatt teljesen megközelíthetetlen, az éke pedig egy omladozó budi.

Élménypont a gazok között, extra budival fél milliárdos közbeszerzésből – Majdnem felveszi a versenyt a lombkoronaösvénnyel

Fotó: Facebook.com/hadhazyakos

Ez meg itt egy ÉLMÉNYPONT, avagy KÖDFÁTYOL KILÁTÓ Szegi községben, bruttó 50 millió forint EU-s támogatásból. A kivitelező egy budapesti cég volt, amely több közbeszerzést nyert már Szegiben. Kellett ez, mint egy falat kenyér és a méteres gazból látszik az is, mennyire komolyan gondolta az egészet a Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság... – írja közösségi oldalán Hadházy Ákos.

A hiánypótló élménypont mellett másik kettő ilyen attrakció létesült még, összesen fél milliárdból. Erdőbényén egy "kádárház", Hercegkúton egy "borpavilon jött létre. A három közbeszerzés összesen bruttó 350 millióra rúgott, a maradék 150 millió sorsáról nem tudni. Biztos sokat költöttek pl. honlapra is, csak kicsit elfelejtették befejezni, pl. képeket, nyitvatartást, elérhetőséget feltölteni a "turistamágnesek" honlapjára: https://www.elmenypontok.hu/ (Néhány kisebb honlapocska cikkéből lehet tudni, hogy a másik két "élménypont" is elkészült.) – tette hozzá az ellenzési országgyűlési képvicelő.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

infinity
@vacsi: Ennek a mondatnak a két felét, miből raktad össze? Ennek kb. annyi értelme volt, mint a Mindenhol jó, de legjobb pénteken.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Sámannus: 17.54

A Hét krajcár...hát, tudod, lassan ott tartunk. Majd bemászunk a szekrények alá, kutatjuk a zsebeket, hátha elgurult, hátha elbújt egy valahol. De én mást is el tudnék képzelni, pl. lemennék Hatvanpusztára látogatóba. Többedmagammal.
Sámannus
@Nyírfa: Sajnos oda hiába mennél már megerődítették, hogy atombiztos is legyen. Be vannak már ezek szarva jobban mint gondolnád.másrészt a menkülésre gondolva a helyszinek közük is sok lehet ahová ezek rejtőzködnek. Akár Szaddám is tanulságos példa lehet, vagy Kadhafi, akit az útszéli rárokból húztak ki. Binláden is felszívódott mint a kámfor, mégis nehézfém mérgezésben halt meg. Csak ilyen egyszerű minden terrorista vég akár még a fürer is jó példa lehet aki nem bízta másra a végzetét. Ha belegondolunk már orbánnak is vannak olyan intézkedése is amik eéőszele lehet ilyen eseményeknek is. A társadalom szétverésének fokozatai bizonx önveszélyesek is lehetnek. Mint egy kertész aki a gereblyébe lép.
Nyírfa
@Sámannus: 20.14

Ezt magam is így látom. Pszichológiailag az az érdekes, hogy miért nem tanulnak a mások által már elkövetett történelmi hibákból.
Orbán úgy lépett a fasizmus, majd a nácizmus útjára, hogy előtte a példa, nem sikerülhet. Spirituális bölcselkedéssel akarja többnek, hatalmasabbnak mutatni magát, csak éppen messzebb van a valódi spiritualitástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Csak mint a nácik.
Hiába bújna, menekülne el, a pályafutása végét már megírta. Megírta azzal, ahogyan élt.
nemkati
@KisTehen: ma 16:21 azt a több, mint 1 éves cikket ügyesen beraktad ide, de láttad a parkot most? Inkább menj és nézd meg, minthogy a hülyeségeidet lájkolgatod.
ómió
Szegiben járt Hullaházy efftárs! Ott az "efftársi könyvelde" is? Maradt még némi "kampányzsozsó"!?
CsipkeRózsa
Nem értem, hogy néhány hozzászóló miért nem azt kifogásolja az ilyen írásoknál, hogy az EU által kapott milliárdokat miért, ki, és milyen jogon ítéli oda felelőtlenek zsebpénz növelésére?
Az ő pénzüket is ellopják! Ez a normális gondolkodás?

Persze, Hadházy a bűnös!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.