A lombok nálküli lombkoronaösvénnyel vetekszik az a képtelenség, amire Hadházy Ákos talált a Tokajhoz közeli Szegiben. Élménypont épült fél milliárdos közbeszerzésből, de a hatalmas gaz miatt teljesen megközelíthetetlen, az éke pedig egy omladozó budi.

Élménypont a gazok között, extra budival fél milliárdos közbeszerzésből – Majdnem felveszi a versenyt a lombkoronaösvénnyel

Fotó: Facebook.com/hadhazyakos

Ez meg itt egy ÉLMÉNYPONT, avagy KÖDFÁTYOL KILÁTÓ Szegi községben, bruttó 50 millió forint EU-s támogatásból. A kivitelező egy budapesti cég volt, amely több közbeszerzést nyert már Szegiben. Kellett ez, mint egy falat kenyér és a méteres gazból látszik az is, mennyire komolyan gondolta az egészet a Tokaj Borvidék Fejlődéséért Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság... – írja közösségi oldalán Hadházy Ákos.

A hiánypótló élménypont mellett másik kettő ilyen attrakció létesült még, összesen fél milliárdból. Erdőbényén egy "kádárház", Hercegkúton egy "borpavilon jött létre. A három közbeszerzés összesen bruttó 350 millióra rúgott, a maradék 150 millió sorsáról nem tudni. Biztos sokat költöttek pl. honlapra is, csak kicsit elfelejtették befejezni, pl. képeket, nyitvatartást, elérhetőséget feltölteni a "turistamágnesek" honlapjára: https://www.elmenypontok.hu/ (Néhány kisebb honlapocska cikkéből lehet tudni, hogy a másik két "élménypont" is elkészült.) – tette hozzá az ellenzési országgyűlési képvicelő.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

infinity
@vacsi: Ennek a mondatnak a két felét, miből raktad össze? Ennek kb. annyi értelme volt, mint a Mindenhol jó, de legjobb pénteken.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Ez a Szarházy ott van minden kilométerkőnél?
infinity
@NKF: És ha igen? Hagyja szó nélkül a mutyit? Szerinted ez nem gond? Minden a legnagyobb rendben? A lónak a... hibilimbijét! (még csak épp elkezdtem inni, gyakorlatilag józan vagyok és bármilyen furcsán is hangzik tőlem, utálok káromkodni)

Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogyha az ellenzék csinálta volna ezt, egyből jönne a számonkérés, feljelentés meg az uszítás és ez mindig meggyőz, hogy jól van ez így, és több Hadházy kellene!
Próbáld ki te is, kőagyú.
vacsi
@infinity: Gyakran járok azon a vidéken, bátran mondhatom, hogy ez a Hadházi egy mocskos szarkeverő!
Giovanni Alba
@vacsi: ma, 11:33
Ezzel most azt akarod mondani, hogy a fénykép nem a valóságot mutatja?
Mert a kép szerint itt (is) nagy sumákolás történt.
Cáfold, mutasd be a valós helyzetet, mert amit ide böffentettél az csak lószellet.
infinity
@vacsi: Ennek a mondatnak a két felét, miből raktad össze? Ennek kb. annyi értelme volt, mint a Mindenhol jó, de legjobb pénteken.
csak úgy....
@vacsi: akkor legközelebb vigyél magaddal sarlót és kalapácsot!
Clavigo
@vacsi: @Szarházy Mákos: @NKF: Az egész dologban csak a Hadházy személye zavar benneteket...Mondjuk a helyetekben én is szégyelleném az " alkotást "...
infinity
@Clavigo: A tolvajt banda támogatóit, az elvakult, kőagyú, megvezethető droidokat nem az zavarja, hogy meglopják az országot, a magyar népet, hanem az, hogy lebuktatták őket megint.
Erre nincsenek is szavak! (vagy csak nagyon csúnyák, de még nem jött el Mr. Hyde ideje...)
Nyírfa
Hűha! :)))
Azt azért lássuk be, hogy a vadvirágok, szépek. Na ugye.
Ui.: mi lesz akkor, ha már a humorérzékünk is elfogy?
kereső
Ákos!!! Ne legyél má' illen "kötözködő"!! Méhlegelő!!!- na ugye, az meg minden pénzt megér. Inkább azon csodálkozzál, hogy még nem ment egy fidelatis csapat lekaszálni.
Nyírfa
@infinity: 11.46

Nagyon jó! :)))

Apropó: az a himbilimbi annyira kedves, hogy szinte elérzékenyültem. :)
Sámannus
Nézzé méllyen a szemembe tedd a kezed a farzsebembe.
Nagyon hangulatos lett a budi ami egybe épült a mosdóval az ajtó a függöny ami egyóttal törölköző is. a szűrós gaz érzékien simul a tájba ba és virágokkal pompázik, mint intím illatosító.
A csokitorony ha nagyra nő csak egy sor kővel kell megemelni ezt az elmés szerkezetet. nyilván nem túl kényelmes, nem is ujságolvasásra való inkább csak gyors megkönnyebbülésre.
Egyszer én is építettem hasonlöt amikor kitűzték a házam helyét. Jártak rá messzeföldről is még reklamélták is hogy milyen szellős és belátni rajta. Mondtam is nekik, aki válogatós tovább mehet, nem szedek érte pénzt:DDD. Ja és kurva occó vőt. A kelme nem kínai selyem volt, és nem volt aranyozva a kátrányos hordó sem, amint az ülőke sem az Amazonász erdeiből származott. Jó szellősre készült és a légkondi is kevés áramot fogyasztot. Gondolom ez a repi budiban a papírt is euróval pótolták a munkások (nem digitálissal)..
A játékok is kellemesen simulnak a virágok közé. Nehéz lehetett azokat is telepíteni, hogy dűsan nőjjenek.. A parkoló térküvei is nemes növényzettellett díszítve. azt hiszem a halyszín is ismerős a Bodrogpartján, ahová áradáskor kijárt a folyó...
Nyírfa
@Sámannus: 13.51

:))

Ma itten mindenki ihletet kapott, meglódultak a fantáziák, szárba szökkent az eddig megbúvó tehetség, ajkunkon mosoly fakad, a hajunk lobog a szélben, elvitte a MÁV utolsó vonata a magyar depressziót.
Hurrá, hurrá, hurrá + egy a ráadás.
Sámannus
@KisTehen: Bunkó is vagy meg bornyű is. A méhlegelőket már nagyüzemileg is szponzorálják, például az unijó. épp a napokban figyeltem fel erre a jelenségre. az egyik mintagazdaságban a rétek művelésénél is alkalmazzák. sávokban vágják le a füvet. Azon az úton ahol legtöbbet közlekedek több rétet is kezelnek, úgy hogy egy egy sávot kaszálatlanul meghagynak. Valószínű a vadgazdákodást is segítik, és nem csak a méhek, hanem a vadak is menedékre találnak. Évekig nem láttam az útmentén nyulat, és az idén már többször is sikerült. Több lett a fácán is Gondolom a vadászok is örülnek az ilyen okos húzásnak. Érezhetően sokkal jobban fejlődik a vadállomány.
Szóval nékem tetszik ez a park, és tudom hogy még művelik is. az is látható, hogy használják. Már inkább itt legeljenek mint a múlt héten tették a káposztás kertemben.
Fentebb ironikus voltam a beruházással kapcsolatban, de én a vadvirágokat is kedvelem, Jobban mint a távoli országokból ide telepített értékesnek tartott invazív gazokat, amiket az elsékép jobboldalán mutatnak. Bizony nagyokos tehen az is gaz, csak az eredeti élőhelyén haszontalan, az ottaniak szemében bizony az is gaz.
Bár sokan nem hiszik a füvek gyógyhatását, gyerekkoromra emlékezve igazolom a mondást a méh csípés hatását hétfajta fűvel bedörzsölve lehet semlegesíteni, ugyanis annyi fajta növényi nedvben biztosan lesz valmilyen ellenanyag az ilyen csípésre. sokszor előfordult ez velünk mert a nyarat ingbe gatyába kalapatlan meztén láb töltöttük el.
A hatalmas Oroszországban már rég elpusztult volna a természet a biodiverzitás nélkül. nekem volt olyan ismertető oktatási anyagom amiben a mérgező vegyianyagok kezelését javallották. Azt egy hatalmas magas kéménybe engedték, és a természetre bízták. ez történt a vízekkel is a hatalmas Szibériai folyók esetében is a rengeteg mérget a természet megújulására bízták, ráadásul okosnak tartották ezt az elképesztő trehányságot. Valószinű a hatalmas akksigyárak is hasonló problémával fognak szembesülni. amikor...
Sámannus
@Nyírfa: Nyírfa ha lehet miért ne kacagjuk, mint hétkrajcárnak, örülni kell itt már a nyomornak is.
Sámannus
@KisTehen: nem Ákost idéztem ő csak egy kisfijú szerény tehetség nélküli nertársad. Halgass injább klaszzikusokat íme:www.youtube.com/watch?v=9Qf6vmELIhI
vacsi
@Giovanni Alba: Bárki elmehet szétnézni azon a vidéken! Gyönyörű!
Nyírfa
@Sámannus: 17.54

A Hét krajcár...hát, tudod, lassan ott tartunk. Majd bemászunk a szekrények alá, kutatjuk a zsebeket, hátha elgurult, hátha elbújt egy valahol. De én mást is el tudnék képzelni, pl. lemennék Hatvanpusztára látogatóba. Többedmagammal.
Sámannus
@Nyírfa: Sajnos oda hiába mennél már megerődítették, hogy atombiztos is legyen. Be vannak már ezek szarva jobban mint gondolnád.másrészt a menkülésre gondolva a helyszinek közük is sok lehet ahová ezek rejtőzködnek. Akár Szaddám is tanulságos példa lehet, vagy Kadhafi, akit az útszéli rárokból húztak ki. Binláden is felszívódott mint a kámfor, mégis nehézfém mérgezésben halt meg. Csak ilyen egyszerű minden terrorista vég akár még a fürer is jó példa lehet aki nem bízta másra a végzetét. Ha belegondolunk már orbánnak is vannak olyan intézkedése is amik eéőszele lehet ilyen eseményeknek is. A társadalom szétverésének fokozatai bizonx önveszélyesek is lehetnek. Mint egy kertész aki a gereblyébe lép.
Nyírfa
@Sámannus: 20.14

Ezt magam is így látom. Pszichológiailag az az érdekes, hogy miért nem tanulnak a mások által már elkövetett történelmi hibákból.
Orbán úgy lépett a fasizmus, majd a nácizmus útjára, hogy előtte a példa, nem sikerülhet. Spirituális bölcselkedéssel akarja többnek, hatalmasabbnak mutatni magát, csak éppen messzebb van a valódi spiritualitástól, mint Makó Jeruzsálemtől. Csak mint a nácik.
Hiába bújna, menekülne el, a pályafutása végét már megírta. Megírta azzal, ahogyan élt.
nemkati
@KisTehen: ma 16:21 azt a több, mint 1 éves cikket ügyesen beraktad ide, de láttad a parkot most? Inkább menj és nézd meg, minthogy a hülyeségeidet lájkolgatod.
ómió
Szegiben járt Hullaházy efftárs! Ott az "efftársi könyvelde" is? Maradt még némi "kampányzsozsó"!?
CsipkeRózsa
Nem értem, hogy néhány hozzászóló miért nem azt kifogásolja az ilyen írásoknál, hogy az EU által kapott milliárdokat miért, ki, és milyen jogon ítéli oda felelőtlenek zsebpénz növelésére?
Az ő pénzüket is ellopják! Ez a normális gondolkodás?

Persze, Hadházy a bűnös!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.