Sokat töprengett azon, hogy ildomos-e ilyent posztolni. Magánélet szentsége ugye. De végeredményben maga a művésznő posztolta ezt magáról az ő adójából is finanszírozott a csalad.hu-n.

Van olyan, hogy a matyó szűzmária is félrek.r – Alaposan kiosztotta T. Gabit az újságíró

Batka Zoltán, a Népszava újságírója szerint ott T. Gabi közpénzekből reklámozhatta az egykori, androgin, nemváltó botránymacából nemzethykonzi matyó szűzmáriává maszkírozott imázsát, felhasználva ehhez (volt) családját, magánéletét, az adóforintjainkat és persze a mindenkit magas lóról magyarságból, kereszténységből egrecéroztató szélsőjobb kormány hátszelét.

Az egyelőre még olvasható bejegyzés mindössze pár héttel a válás előtt született. Érdemes beleolvasni, a messzi Erdélyországból (honnan máshonnan) édes Urához, hazatérő, szerető anyuci sorait Tus. Akit Erdélyben esténként nem engedett aludni hagyni az adrenalin.

- írta bejegyzésében. 

Szerinte persze, olyan van, ahogy az embert lerohanja a hirtelen támadt vágy és egy őrült este sutba dobja akár egy évtized házasságát is. Naná. Aki emberből van az időnként félrekúr. Ennek köszönhetünk egy halom világirodalmi klasszikust pl.

A dolog akkor karcos, ha az érintett mondjuk előtte évekig játszotta a keresztény szentet. Meg pláne gátlástalanul, olyan súlyos faszságokat beszélt, hogy ő itt a keresztényüldözés áldozata.

- írta.

És az ember a beállított PR-fotókat nézve, a kilúgozott sorokat olvasva érzi, hogy ez itt kamu. Ugyanaz émelygős utánérzés, mint amikor Borkai Zsolt éveken át papolt a család szentségéről, majd a prostibotránya után is családi képeket posztolgatott magáról. Vagy amikor egy homofób párt évekig ünnepelte Szájer Joe-ban a konzervatív értékek nagy, brüsszeli végvári vitézét, úgy hogy mindvégig, pontosan tudták, hogy Szájer Joe pontosan azt műveli, amivel ők naponta megvádolnak mindenki mást. Vagy mondjuk, amikor amikor valaki a válása bejelentését követő napon már az új pasijával fotózkodik egy Quad tetején egy fideszes politikus társaságában.

Az ember nem tudja eldönteni, hogy mindez üvöltő butaság, vagy hideg szívű, üzleties hazugság terméke.Esélyesebb az utóbbi. Mindenesetre T. Gabi közéleti jelentősége ez: a kibaltázott, hivalkodó, cicomáskodó erkölcsi giccs, ami velejéig rothasztja a magyar életet. Ami pénzre lefordítható imázzsá, politikai termékké kiüresít maga körül mindent, elpusztítja a szavak jelentését, hit, haza, nemzeti, isten, csupa-csupa hiteltelen kereskedelmi brandekké alacsonyítja, mint a mélyfagyasztott brazil csirkére tekert nemzeti trikolóros "hazai termék" címke. Ez a mai NER_es élet lelki falurombolása, pusztítása kongó ürességet és nihilt hagy maga után, semmi mást.

- jegyzete meg.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Sz . Máriát is, nemhiába látogatta az Angyal...!
Az irodalom legnagyobb felszarvazottja József, akit lájtos megcsalási történetbe helyez a Biblia, a szűzfogantatással...! :)
nejlontacskó
@Shikari: és még mindig többet ér az övé, mint a tiéd!
namihami
Kerek egész! Minden plusz szó már fölösleges! Csak gyengítené a cikk erejét!
namihami
@Shikari: 21.27: Mivel én mellőzöm a személyeskedést, ezért feltennék egy kérdést:
Mondd, melyik az a mondat, amiben akárcsak a legkisebb hazugság is szerepel?
Nem tett mást a skribler, csupán összefoglalta Gabócánk eddigi ""szerepeit""! És nem tett hozzá semmit, ami ne fedné a valóságot!
csak úgy....
@verőce21: látom, mostanában már a koránt olvasgatod! :) - te attu sem leszel okosabb de erdogán örülni fog neked...
verőce21
@csak úgy...: Milyen koránt, te agyalágyult?
Jön már a kecsketoszó haverod nemsokára, üdvözölnöd kellene, te minden idegen érdeket szolgáló parazita...!
Pálinkás Pál
@Shikari: mit hörögsz román cigány..?...a te pofádból röhejesen hangzik az hogy magyar...
Pálinkás Pál
@Shikari: konstancában strichelő mamád hogy van...?pörögnek rajta még az afrikai matrózok...?
Dr. Proktor
Álmatyó és álszűz...
Csak ránézek és... te Szűz Mária!
Dr. Proktor
Apropó, a Lidlben a "Hazánk büszkeségei" címszóval ellátott termékekből amit vettem az mind szar volt...
Felborult az értékrend!
simmering73
Verőce, shikari már itt vergődnek. Megelevenedett a lápvilág.
Dr. Proktor
@verőce21: A szűzfogantatás az olyan mint a fából vaskarika?
verőce21
@Dr. Proktor: Az olyan, minthogy Máriát "beporozta a szél"...!
namihami
@Shikari: 06.16: Már bocs! Írtál magyargyalázásról, zsidóztál, kósereztél---csak arról nem, hogy ebben a cikkben mi NEM volt igaz! Lehet, hogy Gabink életútja erősen zanzásítva volt, de csupán a tények lettek sorbaállítva!
Hogy ezek (olyan Orbánosan) napi irányváltást mutatnak? Hát igen, amikor a qrvaszerep hozta a zsét, akkor qrva volt! Amikor a keresztény szűz a pénzeső feltétel, akkor az lett! A gond az (sokszor leírták már), hogy az internet nem felejt!
Ez nem magyargyűlölet, ez egyszerűen egy érdekribanc szembesítése ""rögös"" életútjával!
Giovanni Alba
József, az ács igazi lovag volt, gáncs nem érheti. A pajzsára a következő jelmondatot véste(faragta): Mindegy kinek a kakasa csinálta, az én tyúkom tojta!
Sakk Matt
@Dr. Proktor: Vagy mint a - zorbáni - békeharc!
namihami
@namihami: Akkor, légyszives fordítsd le, hogy a "",kósher újságfirkálás"" nálatok mégis, mit takar?!?!
Szerintem ez biza direkt zsidózás! Persze, ha néha bele is hallgatok az ""igazmagyar"" médiumokba, az azért nem tölti ki a napomat! Talán innen a fehérfolt!
ittott
nem tudom mit kell Gabin rugózni. egy mocskos ribanc.
Dr. Proktor
@Shikari: Hány Mein Kampf díszkötésben árválkodik a könyvespolcodon?
Körülöttük meg a fejedben csak az üresség...
SÍva
Komolyan! Hetek óta ez folyik még a vízcsapból is! Ezek ebből élnek, hogy hírt csinálnak belőlük! Van akinek erre a dologra van szüksége, hogy jól érezze magát? Mit érdekel engem mit csinálnak ezek az emberek sokkal fontosabb dolgokat tesznek meg ellenünk míg ilyen dolgokra terelik a figyelmünket!
Dr. Proktor
Azért csak megjegyzem, nagyon halkan, hogy ehhez a nőhöz gusztus is kell, de elég az igénytelenség is...
namihami
@Shikari: 07.13: Ha te is ebben az országban élsz, akkor ez a ""képzelgés"", ha tényleg meg akarod látni, máris nem képzelgés! Az öröklődött és bevésődött reflexek, sajnos, az általad leírtakat (magyarföldön) igenis zsidózásnak veszik!
Akár tetszik, akár nem!
balos
@Shikari: nedveske!Attól,hogy matyóhímzés van a farkán attól magácska még nemzethy pöcs a spájzban!A címkét nyugodtan akaszd a mamád nyakába,hogy a gecit inkább lenyelnie kellett volna,attól jobban szerethető lenne a végterméke a klotyónak is!
Eladott Ország
@Csak Norisz és senki más: augusztus 15., 21:25 ♦ Értsed már meg... Ha csak a hegye van bent, az nem megcsalás. Csak a hegyét!
twitter.com/ichbinderyeti/status/1692251383322337445/photo/1
Ahogy szokta ilyenkor írni: biztos a pokolra kerülök, de visítok! Kit érdekelne - rajtuk kívül - ha nem egy ilyen közéleti szentéletű tojna a ventillátorba. A fidkány közösség meg szaglik tőle. "Hé ember ne olyan mélyre! Most jöttem ki a templomból!"
Nanya
@Shikari: te szarkupac ! a te mocskos szádból nagyon hamisan hangzik a " magyar" kifejezés.
Ne használd ócska buzi !
Tunes1106
@Dr. Proktor: Olvastad a Mein Kampf könyvet, én igen. De ha igazi könyvet akarsz olvasni ajánlom Henry Ford Örök zsidó könyvét na az már valami! Az öreg kiteríti a fajtáról a lényeget ahhoz képest a Mein Kampf egy szolíd regény!
Tunes1106
@Dr. Proktor: Bocs elcsesztem az örök zsidó egy dokomentum film . Nemzetközi zsidó a könyv. docplayer.hu/28264676-A-nemzetkozi-zsido-idosebb-henry-ford.html 1921ből már akkor jól látták a helyzetet!
Dr. Proktor
@Shikari: OK, akkor én sem titkolom hanem kimondom: hülye náci vagy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.