Pesty László nem zárja ki, hogy hamarosan pár nevet is bedob. Mint ismert, a dokumentumfilmes a Bálványosi Szabadegyetem és Diáktábor rendezvényén nyilvánosan Lölő klánozott, és ősfideszes létére azt mondta: „A kirakatban lopunk, csalunk, zsarolunk… hazudunk, kompromittálva egy történelmi eszmét, förtelem.” A médiaszemélyiség azóta többször megszólalt a nyilvánosság előtt, és részletekbe is bocsátkozott azt általa felhozott, homályos vádakkal kapcsolatban. A magát ősfideszesnek tartó dokumentumfilmes azt állítja, Orbán Viktor is pontosan tudja, hogy miről beszél. 

Nem zárnám ki, hogy ennek a becslésem szerint több hónapra prognosztizálható kommunikációs folyamatnak egy adott pontján – hát, ad absurdum – megjelenhetnek nevek

– helyezte kilátásba Pesty László a Népszava videóinterjújában.

Erre „sacc per kábé” egy hónap múlva kerülhet sor – tette hozzá Pesty, aki nemrég azzal robbantott, hogy a tusnáfdfürdői dzsemborin azt mondta: „Az, hogy a kirakatban lopunk, csalunk, zsarolunk, ugyanaz, mint a Lölő-jelenség Magyarországon. A Lölő-klán, a Biden-klán. A kirakatban lopunk, csalunk hazudunk, kompromittálva egy történelmi eszmét. Förtelem mind a kettő.”

Többes számban beszéltem, nem Mészáros Lőrincről beszéltem

- mondta Pesty László a Népszavának adott új interjújában arról, hogy korábban a Tusványoson elhangzott „Lölő-jelenséget” úgy fejtegette: „a Lölő-jelenséget – vagyis azt, amikor tehetségtelen, büdös lábú, alanyt állítmánnyal egyeztetni nem tudó, végtelenül ostoba, ízléstelen és tehetségtelen emberek zsarolás és más Btk.-s bűncselekmények útján ráteszik a kezüket sikeres vállalkozásokra – a jelenlegi hatalomnak módjában áll eltávolítani, kimetszeni, mint egy rákos daganatot”.

Az 1988-ban a Fideszbe lépett fideszes filmrendező és producer, Pesty László azt is kifejtette, hogyha Mészárosról beszélt volna, már rég peresíthető lenne, pedig az elmúlt napokban senki nem jelentette őt fel.

Nem egy konkrét emberről beszélek, egy jelenségről beszélek

- tette hozzá.

Pesty László konkrét neveket fog mondani, hogy kik követtek el köztörvényes bűncselekményeket: „Szar dolog gyáván leélni egy életet, még akkor is, ha baromi gazdag valaki”

Budapest, 2008. május 1. Pesty László újságíró, filmes beszélget Orbán Viktorral, a Fidesz elnökével, aki Budapesten a Tabánban rendezett koncertre látogatott. MTI Fotó: Soós Lajos

Az új videóinterjúból közölt kivonat szerint Pesty Lászó úgy látja: az általa „Lölő-jelenségnek” nevezett dolog kiküszöbölhető, de ehhez akarni kéne, hogy a magyar konzervativizmust és a nemzeti gondolatot emberek tömegei még komolyabban vegyék, mint most.

A nemrégiben NER-kritikus kijelentéseivel reflektorfénybe került médiaszemélyiség azt mondta, szeretné, ha megszabadulnánk az általa „förtelmesnek” nevezett jelenségektől.

Szar dolog gyáván leélni egy életet, még akkor is, ha baromi gazdag valaki. Ugyanis négy pár cipőt egyszerre fölvenni nem lehet. Három jachton utazni egyszerre nem lehet. Négy darab tízezer dolláros öltönyt egyszerre fölvenni nem lehet, és három steaket sem lehet egyszerre megenni

– fogalmazott Pesty László, hozzátéve, kell egy kis bátorság a dolgok kimondásához.

Pesty a riporter állítására, miszerint Pesty „tud olyan papírokról”, melyek bűncselekményeket takarnak, azt mondta, „ez így van”. Pesty erről azt mondta, figyel arra, hogy ne mondjon peresíthetőt, mert „utál veszíteni”, ezáltal „pert is utál veszíteni”. Nem zárná ki viszont, hogy a következő hónapokban megjelenhetnek nevek is.

Hogy Szíjj Lászlónak „büdös-e a lába”, arra Pesty csak átvitt értelemben válaszolt: azt mondta, ő is „része ennek a jelenségnek, nem kicsit, nagyon, hogy megint csak egy klasszikusotokat idézzem”.

Pesty szerint a 100 leggazdagabb magyar listáján az élmezőnyben felülreprezentáltak „ezek az emberek”, mármint azok, akik a Lölő-jelenség részei. De, „amikor a mi kommunikációs stratégiánk megkívánja, akkor majd eljön a nevek ideje”, Pesty szerint nagyjából egy hónapon belül.

Kitért arra is, tett kísérleteket, hogy a Fidesznek is jelezze fenntartásait. Többször nyomatékosította, egyelőre nem fog konkrét neveket mondani, azonban jelezte, nagyon pozitív visszajelzéseket kapott a nagyobbik kormánypárt alsó és felső szintjeiről.

Gratuláltak, megköszönték, és azt mondták, hogy ez elvezethet egy megtisztuláshoz

– fűzte hozzá.

Forrás: Népszava, Telex, 24.hu

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Nem zárja ki, hogy majd... csak addig sok víz folyik le a Dunán és sok idő alatt megfordulhat a kecske s@gge. Magyarul, várjuk ki a végét, lehet, hogy hamarabb kicsinálják Pestyt, minthogy bármit is a világ tudtára adna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Nem zárja ki, hogy majd... csak addig sok víz folyik le a Dunán és sok idő alatt megfordulhat a kecske s@gge. Magyarul, várjuk ki a végét, lehet, hogy hamarabb kicsinálják Pestyt, minthogy bármit is a világ tudtára adna.
Aki Én
Fejétől bűzlik a hal...
Véleményem szerint orbán tudta és közreműködése nélkül ez nem jöhetett volna létre.
Azt végképp nem értem, miért mindig Mészárost emlegetjük, mikor a nevét sem biztos, hogy le tudja írni. Láttuk mire ment önerőből 2010. előtt.
csak úgy....
ha annyira okos ez a pesty, akkor miért nem azzel kezdte,hogy ez a "lölö jelenség" 0rbán kreálmánya,hiszen ezt a vak is látja!
jáger laszló
Pesty hírek
Várjuk a konkrétumokat!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
szép új világ
Javaslat Pesty-nek: éjszaka pizsama helyett inkább ejtőernyőt vegyen fel, nehogy kiessen az ablakon.
csak úgy....
@Philip Marlowe: a diliházban te vagy a föelemzö? :)
Clavigo
@Philip Marlowe: Napi Fülöpke... Ma is szánalmas vagy.. Be fogsz szarni az erőlködéstől,,hogy okosnak - jópofának látszódjál...
infinity
Kicsit Simicska Lajos utánérzésem van...

@KisTehen: Megbérgyilkolták, az aberrált Joci bácsi tudtával. Véletlenek vannak. Ez nem volt az!
dr. prédikátor
emlékezetem szerint Simicska is bombát akart robbantani, oszt mi lett belőle???
Béla333
Bár sohasem csíptem, de annak idején Simicskának is szurkoltam, hogy borítsa már végre ki azt a bizonyos bilit, de ugye az egészből semmi sem lett. Maradt a maffia a nyakunkon a hülyemagyar maffiahívőknek köszönhetően.
Most Pestynél már nem is merek reménykedni...
Majd meglátjuk mi lesz ennek a vége.
Aki Én
@Philip Marlowe: Az a baj te agyhalott barom, hogy nektek még egy Pesty is kevés, hogy meglássátok a valóságot. Kibaszott buta, ártalmas fajta a tiéd.
jesz
Pesty postaládájában egy reggel nagyonerős selyemzsinór lesz...tudni fogja rögtön, hogy neki reszeltek.
namihami
Akkor a Fidesz összes tagját felsorolhatod, A-Z-ig! Ha véletlenül akadna egy tisztakezű, aki nem lopott, az nem fideszes!
rücsü41
Pesty László most ijesztget valakiket?Hogy majd egyszer, valamikor neveket is fog közölni?Azt is leírja hogy mi történt, ki mit követett elé és mikor, és hogy eddig miért nem indult büntető eljárás? Nagyon megharagudhatott a NER-re ez az ember, vagy nagyon megcsömörlött a rendszertől, rá ébredt, hogy valamikor ő és Ó.Viktor nem ezért küzdöttek, és mindent felad azért hogy legalább a renoméját mentse.Nem fog sikerülni, nem azért mert nem bízok Pestyben, hanem azért mert ez még senkinek nem sikerült!
jesz
Pesty ha tökös lenne, bemutatná a kerekasztal teljes, vágatlan felvételeit...amíg ezt nem teszi, addig a rendszer stabil.
csak úgy....
@Horizont: a "rágalmazott" idézö jelben,hiszen az igazság nem rágalom!
lampa laz
Simicska is nagyon biztos volt magában, neki is voltak állítólag bizonyítékai, aztán??? A fidesz, pontosabban a maffiafőnök szorításából nem olyan egyszerű kicsúszni. No persze nagyon jó lenne ha dölne a dominó és végre kiderülne róluk az igazság amit normális ember már rég összerakott a fejében. Szeptember 1-jén lehet emiatt is demonstrálni, hatalmas transzparensekkel.
csak úgy....
@lampa laz: gondolom 0rbánnak is voltak bizonyítékai simicska ellen...,az a mostani rendszer egy kártyavár.
Aki Én
@csak úgy...: Ez a faszparaszt is, meg az ómió is ugyan azt a két mondatot ismételgeti.
Ostoba, káros, aljas, buta elmebetegek.
Igazi szaremberek.
Aki Én
Biztosra veszem, hogy Simicskának is vannak bizonyítékai. Csak megértették vele, hogy biztonságosabb, ha nincs...
Clavigo
@lampa laz: 12.05. Ahhoz egy komoly főügyész kell,,nem ez a jelenlegi fartúró..
lampa laz
@Clavigo: Nem kellene ehhez sem több mint 100ezer kitartó ember, mint a diákok, aztán a picsába lehetne zavarni az összes mocskos szemetet. Az új államügyész meg tehetné a dolgát.
lampa laz
@csak úgy...: 12:09, állítólag letétbe van helyezve. Reméljük 1x napvilágra kerül az is. Ha többen összefognának a fideszen belül akiknek elege van ebből a sok becstelenségből, lehet, h meg tudnák buktatni a maffiát.
csak úgy....
@lampa laz: majd eljön annak is az ideje,mikor az éhezök,nyomorgók tömegesen fogják fosztogatni a boltokat ,most még reménykednek de késöbb annál nagyobb lesz a düh, ami remélhetöleg lesöpri örökre a fosztogatóikat!
infinity
Ha sokat kekeckedik, majd jól felesik a szuterénból és összetöri magát a járdán - 5x hátba lőve, 10x hátba szúrva, nylonzacskóval a fején, kötéllel a nyakában, heroinnal túladagolva. Ja, és egy részeg autós véletlenül áthajtott rajta, majd vissza is tolatott 2x - biztos, ami biztos.
ómió
És, ha "nem ül a vád", akkor, "Lacuska legalább fizetőképes"!?
Havanagi
Ez egy szervezett akció,nem fogják kicsinálni. Számomra ott árulta el magát az ATV-ben,amikor az volt a kérdés,hogy szerinte Orbán tud- e a tolvajlásokról.Válasz: "azt nem tudom,hogy Orbán Viktor tud-erről...
Na igen! Agonizált ,amikor tömte pénzzel a nemzet gázszerelőjét ,a nemzet vejét,a ricsöl lányát,a többi családtagját,a maffia tagokat,Hatvanpuszta,,,,,stb amikor minden ellopott már.Kispályás ez a Pesty is,hazudhatna "jobban" is,bele fog bukni,mert normális ember nem fogja elhinni ezt a színjátékot,amit a gazdája érdekében vállalt.
Lepényleső
...a bán parancsára...,- hiheti bárki,hogy ennek van valós,de leginkább igaz tartalma?
Nem inkább manipuláció a növekvő elégedetlenséggel,hiszen "kutyából nem lesz szalonna!",
bár ezek által lehet,hogy sokaknak ismét csak az kerül az asztalra,- ha még lesz asztala?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.