A Szetlik Gergő által vezetett tihanyi szállodában veszi kezdetét csütörtökön a fideszes holdudvart felvonultató Tranzit fesztivál.
A Szigeten balhézó milliárdos hoteljében rendezik meg a fideszesek Tranzit fesztiválját

Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

A Magyar Hang írta meg, hogy a Szigeten botrányosan viselkedő milliárdos (aki kifelé menet a K-hídon került szóváltásba a rendőrökkel) hoteljében rendezik meg a fideszesek politikai összejövetelét, a Tranzit fesztivált. 

A program fő attrakciója Orbán Viktor beszéde pénteken délután fél hattól -  a miniszterelnököt a kormányzati kommunikációt rendre ismétlő és terjesztő Megafon egyik embere, Bohár Dániel fogja kérdezni.

Ezen kívül érdekesnek ígérkezik még a nyilvánosság számára teljesen elérhetetlen Rogán Antal megjelenése is, aki pénteken délelőtt „Háború és béke” címmel tart előadást. 

Újságírókat nem engednek be a fesztiválra, a szervezők ugyanakkor azt ígérik, hogy a fontosabb eseményeket a Facebook-oldalukon közvetítik.

Forrás: hang.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Óh ! Ajánlom Pesty figyelmébe szegény tudatlan putrist.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Havanagi
Óh ! Ajánlom Pesty figyelmébe szegény tudatlan putrist.
Péter2
Megy a habzsidörzsi NER tagoknál , és folyatják a közpénzt a haveroknak ! Az ilyen fideszes " közpénzégető " megmozdulások is csak az inflációt erősítik, és töltik meg a seggnyalók , fideszt kiszolgáló söpredékek , ország parazitáik zsebét ! Még a nép egy része a fizetéséből alig, vagy ki sem jön , ezek meg a saját kártékonyságuknak elismerésül tort ülnek , a nép kárára !
colibri
A fonott kalács, vagy a polip csápjai semmik a neres összefonódásokhoz képest! ...és még mennyi minden ki sem tudódik!
csak úgy....
a tranzit fesztivál = tranzsexuális fesztivál ? :) ezt sose gondótam vóna a fideszrü...,persze ha a pártban kereslet van ilyesmire,akkor érthetö! remélem shikari és a kis tehen,na meg a többiek, nagyot fognak mulatni!
kereső
"Aktuálisan nem vagyok annyira kirobbanóan mókás kedvemben, hogy akárcsak el tudnék mosolyodni azon, hogy a magyar társadalom jelenlegi szellemi-lelki-erkölcsi-materiális rothadásában soha el nem évülő bűnös szerepet játszó Rogán Tolsztoj Bűnöző Antal a független sajtó kizárása mellett zajló, ma kezdődő Tranzit Fesztivál nevű, szigorúan zárt körű állampárti dzsemborin Háború és béke címmel tart előadást az ország gazdasági helyzetéről. Az ember, aki belvárosi ingatlanok, letelepedési kötvények, nem utolsó sorban okádék propaganda kampányok formájában szívja időtlen idők óta az adót fizető polgárok vérét, és ortodox megközelítésben árulja a hazát, miközben egy hatalmas társadalmi kísérlet keretében hatalmas sikerrel módosította a magyar társadalom tudatát, programozta át az agyát, akit hosszú évek óta bújtatnak, aki hosszú évek óta, a főnökét is megszégyenítve bujkál a nyilvánosság elől, akit a fideszesek is legalább annyira utálnak, mint amennyire megéri nekik Gyurcsányt utálni. Ez a főnöke által Lovasberényig meghosszabbított két lábon járó romlottság és korrupció a gondosan megválogatott szűk körnek is csak úgy mer pofázni, hogy a fellépését még a rendezvény Facebook-oldalán sem közvetítik. Szemben például a főnöke vagy Szijjártó monológjával. Ide is el kellett jutni, mondhatni így is lehet élni, de egészséges ember ezt az életet nemhogy magának, de az ellenségének se kívánja."
kolozsvaros.com/2023/08/24/nyugi-irigy-proletarok-joemberkedo-moralizalo-dollarbaloldali-demagog-ballibsik/
kereső
Jut eszembe, hogy erre a "fesztiválra" megy "vitázni a kormány tagjaival: mzp, momentum, jobbik.
Arra, amelyről a teljes sajtót kizárták. Ezt igy hogy,,,,,,,,,,,??? fentebbiek??
dr. prédikátor
hol máshol tartanák??? a maffiózók csak a saját körükben érzik jól magukat!!!úgy e cigány lókupec te szarzsák!!!
lampa laz
A dagadt víziló felkavarja magakörül megint az állott vizet, aztán elhúz a horvát szigetére lazulni.
csak úgy....
Nem gondoltad volna: egy felmérés szerint Felcsút a legszegényebb település
444.hu/2023/08/24/nem-gondoltad-volna-egy-felmeres-szerint-felcsut-a-legszegenyebb-telepules
Nessy
Készítheti a rendőrség a milliós kártérítést, amiért vegzálni merte a randalírozó milliárdos aranyifjút!
Clavigo
Nagy segitség ez a magyar családoknak...
simmering73
"Aktuálisan nem vagyok annyira kirobbanóan mókás kedvemben, hogy akárcsak el tudnék mosolyodni azon, hogy a magyar társadalom jelenlegi szellemi-lelki-erkölcsi-materiális rothadásában soha el nem évülő bűnös szerepet játszó Rogán Tolsztoj Bűnöző Antal a független sajtó kizárása mellett zajló, ma kezdődő Tranzit Fesztivál nevű, szigorúan zárt körű állampárti dzsemborin Háború és béke címmel tart előadást az ország gazdasági helyzetéről. Az ember, aki belvárosi ingatlanok, letelepedési kötvények, nem utolsó sorban okádék propaganda kampányok formájában szívja időtlen idők óta az adót fizető polgárok vérét, és ortodox megközelítésben árulja a hazát, miközben egy hatalmas társadalmi kísérlet keretében hatalmas sikerrel módosította a magyar társadalom tudatát, programozta át az agyát, akit hosszú évek óta bújtatnak, aki hosszú évek óta, a főnökét is megszégyenítve bujkál a nyilvánosság elől, akit a fideszesek is legalább annyira utálnak, mint amennyire megéri nekik Gyurcsányt utálni. Ez a főnöke által Lovasberényig meghosszabbított két lábon járó romlottság és korrupció a gondosan megválogatott szűk körnek is csak úgy mer pofázni, hogy a fellépését még a rendezvény Facebook-oldalán sem közvetítik."
kolozsvaros.com/2023/08/24/nyugi-irigy-proletarok-joemberkedo-moralizalo-dollarbaloldali-demagog-ballibsik/
ómió
Csak nem valami bolsifészekben kellene!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.