Mint megírtuk, fiatal, kormányközeli milliárdos karját törték el a Szigeten rendőri intézkedés közben, rokoni kapcsolataival fenyegetőzött.

Megvan, ki lehet a Szigeten balhézó NER-közeli milliárdos
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

A Blikk legfrissebb információi szerint a vergődő fesztiválozó nem más, mint a Club Tihany Üdülőközpont Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója, Szetlik Gergő.

Megvan, ki lehet a Szigeten balhézó NER-közeli milliárdosFotó: clubtihany.hu

A fiatal milliárdos befolyásos rokonsággal rendelkezik, a nagybátyja ugyanis Habony Árpád, a miniszterelnök tanácsadója. A 33 éves Szetliket 2020-ban nevezték ki a budapesti székhellyel rendelkező cég balatoni luxusszállójának első emberévé.

Szetlik Gergő tihanyi hoteljében rendszeresen szerveznek kormánypárti rendezvényeket, konferenciákat, legutóbb a végrehajtói kamara tagjai is ott tanácskoztak egy wellnesshétvégén.

Forrás: blikk.hu

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Csak a karját törték? Gondolom keményen megdolgozott azért,hogy 30 évesen milliárdos lehessen...biztosan sokat hegesztett vagy hordott ki leveleket vagy ápolt idős embereket hisz az említett munkát végzők is milliárdosok,igaz nem 30 hanem 31 évesen :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Ezodabasz: akikek már a fehéreknek sem kellenek, akkor azok átnyergelnek a színesbörüekre...
Ezodabasz
@Shikari: 15:28 "Mi a kapcsolat a beosztása és rokonsága, meg a mostani balhé között?" Semmi bazdmeg! Azt sem tudta senki hogy ki ez a kis buzi fenyegetőző fasz!...Eddig! Most már tudjuk!
csak úgy....
@verőce21: te egy kimondottan gyermeteg, szánom-bánom típus...,fingom sinincs,hogy kb. hány éves korodban baxtak el ennyire a hozzád nem értö buta szüleid!?
verőce21
@csak úgy...: hány éves korodban baxtak el ennyire a hozzád nem értö buta szüleid...?
Szarházy Mákos
Korrekt! Hadházynak csak a nyakát törték a múltkor!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.