A megszokottnál kötetlenebb formátumban láthattuk a kormányfőt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
"Bepillanthattunk Orbán Viktor gondolkodásába, de mit láttunk ott?"
VAAKUMOT és SÖTÉTSÉGET !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
nem sok mindent, főként nagy sötétséget amit a Holdról is látni lehet!!!
kereső
"Orbán evangéliuma
Orbán szombaton, az atlétikai világbajnokság tiszteletére rendezett fogadáson a Magyar Zene Házában arról beszélt, hogy örök szövetség áll fent a magyarság és a sport között, és aligha maradhat úgy az idők végezetéig, hogy Magyarország nem rendez olimpiát.
Vagyis Orbán az Istentől kinyilatkoztatott Ószövetség és Újszövetség után megalkotta a saját maga által kinyilatkoztatott Sportszövetség örök testamentumát. Az orbáni örömhír (evangélium) üzenete szerint a Sportszövetség kiválasztott népe a magyarság.
Orbán eszkatológiája értelmében jelenleg a várakozás idejét éljük, ám az idők végezetét megelőzően, még az idők teljességének (plenitudo temporum) bekövetkezte előtt, az előkészület és várakozás alatt, a történelem végső szakaszában a Sportszövetségben kiválasztott magyar nép számára eljön a felhők közül a maga teljes dicsőségében a magyarországi olimpia.
Ha arra gondolok, hogy alig egy hónapja Orbán Tusványoson a saját küldetéstudatáról beszélt, s politikai praxisát Jézus Krisztussal állította párhuzamba, két nappal ezelőtt a Tranziton pedig arról, hogy magyarnak lenni küldetést jelent, úgy vélem, az elkövetkezendőkben elkerülhetetlenné válik a miniszterelnök közvetlen környezetében néhány valláspszichológiával foglalkozó szakember alkalmazása, akik a vallásosság során jelentkező szélsőséges eseteknek, így például az elragadtatásnak, a transzállapotnak, a vallási mániákusoknál manifesztálódó túlzásba vitt vallási eszmék kényszerképzetekké, hallucinációkká és földöntúli, misztikus élményekké alakulásának kognitív tanulmányozására szakosodtak. Annál is inkább, mert a valláspszichológia jól ismeri azt a jelenséget, amikor a téveszmék megfelelő pozícióhoz jutott, kellően szuggesztív és arra hajlamos személyekben rendszerré alakulnak, a csoportos téveszmék pedig szekták létrejöttéhez vezetnek. ...
kereső
... Ezt a jelenséget nevezi a szakirodalom Lasègue-Falret-szindrómának vagy „közös pszichózisnak”, amikor ugyanazon szindrómán kettő vagy kettőnél több ember osztozik, lásd folie à deux („kettő őrülete”), folie à trois („három őrülete”), folie à quatre („négy őrülete”), tovább folie en famille („családi őrület"), vagy folie à plusieurs („többek őrülete”).
A miniszterelnöknél érdeklődő újságírók pedig az elkövetkezendő hónapokban készüljenek fel az alábbi válaszra: „ember, most jöttem a pszichoanalitikusom díványáról”.

Gábor György
justhpeter
@rücsü41: Akkor adisznóságait a vásárban veszi pénzért ?
justhpeter
@kereső: Minden tiszteletem és elismerésem Gábor Györgynek, de Orbán esetét még az eredeti gazemberség is súlyosbítja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.