Mérgező férfiasságról is beszélnek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Mussolini a fasizmus "atyja"- orbán és trump meg az "új fasiszták".
Nessy
@Namely: A választás még eddig titkos. Egyébként talán pártkorifeusok helyett valós szakembereket kellene keresni. Pártállást, vallást figyelmen kívül hagyva! Nem cölöp teknőcöket!
gina
Mind a 2 skizofrén kis szánalmas pojáca
Peller Anikó
Ezzel nem értek egyet, előszöris a trump szőke, a bán meg fekete mivel zúgó vagy zígó. A mussó meg őszinte kopasz. A bán alacsony kicsi törpe, a tramp egy gólem, a mussó meg fejjel lefelé lóg. Szóval nincs bennük semmi közös hacsak nem a cövek. Meg a másik kettő még él.
csak úgy....
mérgező férfiasság? :) az említettek csak simán betegek!
trampli dédöregapja mint nincstelen fodrász vándorolt ki németországból az egyesült államokba, ahol az aranyásók butaságából egy vagyonra tett szert ,szóval átbaxta öket!
0rbán családjáról csak azt tudom,hogy párttagok voltak az indiából bevándorló migráncs család ösei!
- talán a közös migráncs múlt és a pénzéhes szerezni vágyás hozak öket össze ,na meg a mindet és a mindekinél mindent jobban tudás!?
a trampli elleni vádak és bizonyítékok elegendöek ahhoz, hogy ne lehessen belöle többé elnök, ez sajnos magyarországon még várat magára, hála poltnak és a sok idióta meg és félrevezetett marhának!
csak úgy....
...azért ha jól belegondol az ember,akkor rájön, hogy ez az egész szitu nagyon félelmetes,hiszen a senki mussolini ihlette meg a még senkibb hitlert,lassan 100 éve! - a törtetö beteg senkiknél nincs kártékonyabb a világon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.