Más európai országokban tiltakozások hatására lemondták Erkin Tuniyaz látogatását, Magyarországon Nagy Márton miniszter is fogadta.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@namihami: Ja, Titokban. Hátha nem tudja meg Prüsszel, és leesik még egy kis manna. Csakhogy a kínaiak siettek közreadni a jó hírt!
Az a nagyon nagy baj, hogy ettől sem fog felforrni a magyarok vére, vagy tesznek rá, Kína messze van, mondják, pedig itt van már két lábbal, és ő irányítja ezt a kurvára szuverén országot, vagy megmagyarázzák, miért fontos hídként uralkodni a két világtáj között.
Vagy csomagolnak.
namihami
@Nyírfa: 10.24: ""Hátha nem tudja meg Prüsszel, és leesik még egy kis manna.""
""Nem leszünk gyarmat!"" Még kínai se! Persze, ez az összegtől is függ!
---Tudsz úszni?
---És, ha megfizetem? (Hofi Nostradamus---a Nagy Jós)
Clavigo
Valszeg az együttműködés- eszmecsere eredményeként ,,újra megnyitjuk Recsket,,Kistarcsát,,stb... Hánynom kell ezektől.. Szégyen..
Nyírfa
@namihami: 10.28

Megérni, hogy kideröljön, Orbánt ki mindenki fizette le, és miért - név és összeg szerint -, s ki mindenki volt a tettestársa, hogy napvilágra kerüljön minden kicsi és nagy stiklije, s mindezért bíróság előtt feleljen , ezt a programot beépítettem az életkarrierembe. A változással együtt.
Namely
@Nyírfa: "ezt a programot beépítettem az életkarrierembe"
és a doktor bácsi mit mond erre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.