A kormánypárti frakciók egyelőre nem tudtak támogató döntést hozni a svéd NATO-csatlakozás ügyében, mert magyarázatot várnak a svéd közszolgálati televízió által Magyarországról készített hazug filmmel kapcsolatban – közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön, a kormánypártok esztergomi kihelyezett frakcióülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón.

Kocsis Máté: magyarázatot várunk a svédektől a Magyarországról szóló filmre

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A politikus azt mondta: a két frakció megtekintette az említett filmet, amelyben "döbbenetes hazugságok" hangzanak el, és az egyik "legismertebb baloldali aktivista", Gulyás Márton is szerepel benne, ugyanakkor elfelejtik a nézőket tájékoztatni arról, hogy a jelenlegi magyar kormánypártok politikai ellenfele szólal meg a műsorban.

Hozzátette: teljesen értetlenül állnak az előtt, hogy "a svédek hogyan gondolják azt, hogy a magyar parlament és a két frakció lelkesen fogja támogatni az ilyen akcióik után a svéd NATO-csatlakozást". Magyarázatot várunk a svédektől az ügyben – jelentette ki.

Kocsis Máté a Fidesz a KDNP nevében részvétét nyilvánította esztergomi robbantásban elhunyt rendőr családjának, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánt.

Forrás: mti.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Némi magyarázatot nekünk is adhatna azokról a néhány napon belül kibukó ügyeiről, amiket megpróbál ezzel az üggyel oly nagyhangon túlharsogni!
Mert ezek is megérnének egy kádéenpével kooperatív misét!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@sgl: OK ! Kapja is be az összes frakciótagnak.
Giovanni Alba
@tothjani: ma, 18:52
A kettes a jó válasz, de sajnos vannak akik tátott szájjal, csodálkozva szemlélik a körülöttük lévő világot. Ők a sodródók, akik a hangos és lelkes csoportokhoz csapódnak, illetve a nagyhangúak farvizén bukdácsolnak saját, kiérlelt vélemény hiányában.
Aki Én
Már elmondták. Ott demokrácia van, és rajtatok nevetnek. Mi pedig sírunk.
csak úgy....
vannak szerény és cinikus,pofátlan buznyákok, márti az utóbbi!
rakitics41
K.Máté!Biztos nem olvasol újságot!A média már megírta, hogy a svéd kormány nem avatkozik bele a magán tévék munkájába, és nem foglalkozik azzal, hogy egy magán televízió , amely az inkriminált műsort készítették, milyen tartalmú műsort készít és sugároz.Ezen kívül mit kell még a svédeknek magyarázni?Nem nekünk kellene ezt a választ mérlegelni?
Juhász István
Tud a magyar kurmány SÚLYOZNI... Példa : Pistike felnevetett a matek órán, és a tanárnéni osztályismétlésre buktatta EMIATT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.