A kormánypárti frakciók egyelőre nem tudtak támogató döntést hozni a svéd NATO-csatlakozás ügyében, mert magyarázatot várnak a svéd közszolgálati televízió által Magyarországról készített hazug filmmel kapcsolatban – közölte Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön, a kormánypártok esztergomi kihelyezett frakcióülésének szünetében tartott sajtótájékoztatón.

Kocsis Máté: magyarázatot várunk a svédektől a Magyarországról szóló filmre

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A politikus azt mondta: a két frakció megtekintette az említett filmet, amelyben "döbbenetes hazugságok" hangzanak el, és az egyik "legismertebb baloldali aktivista", Gulyás Márton is szerepel benne, ugyanakkor elfelejtik a nézőket tájékoztatni arról, hogy a jelenlegi magyar kormánypártok politikai ellenfele szólal meg a műsorban.

Hozzátette: teljesen értetlenül állnak az előtt, hogy "a svédek hogyan gondolják azt, hogy a magyar parlament és a két frakció lelkesen fogja támogatni az ilyen akcióik után a svéd NATO-csatlakozást". Magyarázatot várunk a svédektől az ügyben – jelentette ki.

Kocsis Máté a Fidesz a KDNP nevében részvétét nyilvánította esztergomi robbantásban elhunyt rendőr családjának, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kívánt.

Forrás: mti.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Némi magyarázatot nekünk is adhatna azokról a néhány napon belül kibukó ügyeiről, amiket megpróbál ezzel az üggyel oly nagyhangon túlharsogni!
Mert ezek is megérnének egy kádéenpével kooperatív misét!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Némi magyarázatot nekünk is adhatna azokról a néhány napon belül kibukó ügyeiről, amiket megpróbál ezzel az üggyel oly nagyhangon túlharsogni!
Mert ezek is megérnének egy kádéenpével kooperatív misét!
Nessy
Az oroszokkal a tényleges hazugságokról, ami nem egy rövid videó, hanem kötelező tananyag ( mekkora különbség!) nem merik számon kérni, helyette a svédekkel szemben játsszák a nagy fiút!
madlaci66
Egyszerü a magyarázat. Demokráciában mindenki elmondhatja a véleményét. És a svédeknél nem csak a kormány által finanszirozott filmkészítők vannak.
kereső
Máté, te barom! Az a kisfilm négy évvel ezelőtt készült-a Sargentini jelentés után. Azóta vetitik Svédországban, ahol a végrehajtó hatalom- a kormány, a parlament, de még a svéd király sem szól bele a televizós műsorkészitésbe. Mond csak, te szelektiv emlékezetú- amikor a fideSS parlamenti frakciójának küldöttsége elutazott Svédországba-.tisztázni a dolgokat, mit csinált- ha ez most igy csak felböffent, mint a hányás? Jót ettek, ittak - bevásároltak, és azzal jöttek haza, hogy mindent megbeszéltek, minden rendben van- mehet a csatlakozási ratifikáció. Ami már cska "technikai" kérdés -mondta a külügyi pojáca egy hónappal ezelőtt. Tényleg muszály schegget csinálni a szátokból, és lejáratni az egész országot- egy megbizhatatlan, hazug országképet festeni? Máté- ez börtönt ér neked, és a közügyektől örökös eltiltást, amelre várományos a most még fideSS-es parlamenti képviselő- mind a 135.
justhpeter
Kocsis magyarázatot vár. A "kapjátok be" jó lesz ?
puszt
Nektek nem magyarázat jár, hanem pofánverés!
jáger laszló
Svédeket mindez nem érdekli!!
Talán még örülnek is neki!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Péter2
Mi is a hazugság a filmben ? A helyzet az , hogy ami ott lement az mind bizonyítva van ! Az uniós vizsgálóbizottság ami itt működött nem is olyan régen , mindent bizonyított ! A Svédekkel meg nem b...tatok ki , mert a NATO megvédi egy esetleges orosz támadás során a tagság nélkül is , csak amit elfelejtettetek , az Svédek tagjai a nemzetközi atomenergetikai bizottságnak , majd mikor kéritek Paks 2 működési engedélyét , ha egyáltalán elkészül , a Svédek úgy betudnak nektek tartani , hogy az életbe nem fogjátok az atomerőművet elindítani , mert megvétózhatják , okot meg 100% fognak találni , főleg ha az oroszok építik ! Úgy, game over hogy svédek- magyar-kormány 1-0
izéke
A NATO és az EU felidézi kövér szavait " szükségünk van nekünk egy ilyen szövetségesre? " aztán repülhetnek szabadon a birka néppel együtt putyinék kitárt karjaiba. Ott nem fog vétózni mert hamar megreptetik...
tothjani
Vajon az egész Nemzetünk ilyen elmebeteg Állat, vagy csak ezek a hataloméhes férgek??
justhpeter
@sgl: OK ! Kapja is be az összes frakciótagnak.
Giovanni Alba
@tothjani: ma, 18:52
A kettes a jó válasz, de sajnos vannak akik tátott szájjal, csodálkozva szemlélik a körülöttük lévő világot. Ők a sodródók, akik a hangos és lelkes csoportokhoz csapódnak, illetve a nagyhangúak farvizén bukdácsolnak saját, kiérlelt vélemény hiányában.
Aki Én
Már elmondták. Ott demokrácia van, és rajtatok nevetnek. Mi pedig sírunk.
csak úgy....
vannak szerény és cinikus,pofátlan buznyákok, márti az utóbbi!
rakitics41
K.Máté!Biztos nem olvasol újságot!A média már megírta, hogy a svéd kormány nem avatkozik bele a magán tévék munkájába, és nem foglalkozik azzal, hogy egy magán televízió , amely az inkriminált műsort készítették, milyen tartalmú műsort készít és sugároz.Ezen kívül mit kell még a svédeknek magyarázni?Nem nekünk kellene ezt a választ mérlegelni?
Juhász István
Tud a magyar kurmány SÚLYOZNI... Példa : Pistike felnevetett a matek órán, és a tanárnéni osztályismétlésre buktatta EMIATT.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.