Új parlamenti csoport alakult, jelentette be hétfőn az Országgyűlés alelnöke, Jakab István – írja a Telex.

Kósa Lajos űrpolitikus lett

Az úgynevezett űrpolitikai csoport tagjai:

Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke,

Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke,

Bánki Erik, fideszes képviselő,

Ferencz Orsolya, űrkutatásért felelős miniszteri biztos

- írja a portál.

Forrás: telex.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Ezek már komoly pszichiátriai tünetegyüttesek . Kár volt az OPNI-t bezáratni , ezeknek ott volna a megfelelő helyük ! Nem értem , hogy pl a buszsofőrnek kell pszichológiai vizsgát tenni , pedig csak 50- 75 emberért felelősek , múlik az életük rajtuk , ezeknek a politikusnak nevezett pojáca rablóbanda tagjainak meg nem , pedig ők 8 millió emberért felelősek ! Talán azért nincs náluk ilyen vizsga , mert mind alkalmatlan volna .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Ezek már komoly pszichiátriai tünetegyüttesek . Kár volt az OPNI-t bezáratni , ezeknek ott volna a megfelelő helyük ! Nem értem , hogy pl a buszsofőrnek kell pszichológiai vizsgát tenni , pedig csak 50- 75 emberért felelősek , múlik az életük rajtuk , ezeknek a politikusnak nevezett pojáca rablóbanda tagjainak meg nem , pedig ők 8 millió emberért felelősek ! Talán azért nincs náluk ilyen vizsga , mert mind alkalmatlan volna .
vitriol
Megtalálták a megoldást kósa elhallgattatására: ha kilövik az űrbe, akkor nem kell megszólaltatni őt, amivel mindig blamálja a kormányt!
csak úgy....
végre egy testhez álló föladat a kósának... ,akinek nem stóman az idös annya és van egy örökös nöje, aki furcsa módon több év után sincs még elítélve!
ha ez a csapat nem talál ufokra,akkor soha senki! :)
balos
A koszalaja végre azt csinálhatja amihez "ért"!Zűrt az űrben!Még szkafander sem kell neki évekig kitart a levegője az űrben a lufi fejében!
Néro2
Érthető.
Űr az van benne a két füle között.
jáger laszló
Felőlem máris repülhetnek akár oda is ahová én küldeném a csapatot!!
Fene a jó dolgukat!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Ezodabasz
Lajcsinak akkora űr van a fejében, hogy ezt a címet már régen kiérdemelte.
Nessy
@Péter2: Jogos volt Kósát választani vezetőnek! Csináltak egy CT-t a lehetséges jelölteken, aztán a radiológus Kósa esetében megállapította: Űrt érzek, mérhetetlen űrt!
namihami
Lédizenddzsentlmen, nem kell ezt túlspilázni, semmi egyéb nem folyik, mint mégegy ""tisztelet""díj kiosztásának lehetünk szem- és fültanúi. Az értelme és haszna a fizetésnapokon és majd a nyugdíj összegének megállapításakor lesz igazán érthető. Most csak némi pénzecske betakarása és kitakarítása történt!
kereső
Polihisztor, na. Mindenhez is ért, mint orbán.Kiváló jelölt az orbán utáni időkre. Magyarországnak ez kell- az ilyen mindenhez is értő mekk elekek,. Egy dologban tökéletetesek- el tudják magukról hitetni, hogy ők a kiválaszottak, akik megmentik / megvédik ezt a népet mindentől. De leginkább a józan észtől, és a gondolkodástól.
kereső
Parlament? Játszóház- vicc országnak, vicc parlament, amelyet demokratikus ruhába bujtattak- pedig meztelen az egész, csak nincs aki kimondja.
Qqberci
@szép új világ: Lőjük ki őket! Egyébként Lala feje eléggé üres ahhoz, hogy a világűrt szimulálja...
szép új világ
@Qqberci: Már maga a csoport és a neve is röhejes "Űrpolitikai csoport" Ennyi erővel alakíthatnának Nagy István agrár miniszternek hold-erdő társaságot, ami később lombkorona sétányt is építhetne. Vagy Lázár Jánosnak egy időutazó csoportot a MÁV-val közösen. És akik egyikbe sem férnek bele, azoknak Orbán alakíthatna egy "OV és a negyven rabló" munkacsoportot.
SÍva
@Péter2: Az OPNI-ból az ápoltak a parlamentbe költöztek és ezért kellett bezárni. @csak úgy...: De, elítélték Marcsikát viszont ezt a léggömb fejűt meg sem kérdezték az általa elkövetett dolgokról. Nem hiszem, hogy csókért kísérgette a hölgyet! @kereső: Pontosan! @szép új világ: :DDD @szép új világ: Szerintem már mindent megtettek amit leírtál! Az az utolsó meg telitalálat!
Dr. Proktor
Feje belseje predesztinálja erre a posztra!
Qqberci
Feltétlenül kellene még egy Duna- tenger és űrhajózási minisztérium...
Yoda69
Ez nagyon kell nekunk. Meg egy elcseszett vasutvonalat se tudunk normalis megepiteni, akkor hogy tudnank a kupakot kiloni az urbe?
kereső
Ez a parlament jobb, mint a csin-bumm cirkusz. Csak sokkal többe kerül a "jegy".
Ezodabasz
@szép új világ: ma, 12:59 Az O1G munkacsoport már 13 éve működik, jóval több mint negyven rablóval! 133 főkolompos meg a slepp, újabban főispánok, alispánok vérmegyék...mészárosok, matolcsy-klán...stb

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.