Azt viszont sajnos még nem tudja Gyurcsány Ferenc, hogy tudja-e majd a DK támogatni Karácsony Gergely budapesti főpolgármester újraválasztását.

Gyurcsány már leplezetlenül Orbán szlogenjeit ismételgeti: „tisztességes jólétben élő középréteget” emleget, de Karácsony támogatásáról még nem döntött

Gyurcsány nagyon szeretné Karácsony Gergelyt, de sajnos még nincs itt a döntés ideje. Forrás: Youtube

Gyurcsány Ferenc erről az ATV-ben beszélt, konkrétan úgy fogalmazva, hogy még nincs napirenden a kérdés, hogy a jövő júniusi választáson támogatják-e Karácsony Gergelyt. A DK elnöke szerint „nem fognak csalódást okozni a budapestieknek” mivel „időben, nagyon tisztességesen fognak a kérdésben eljárni”. Reményét fejezte ki, hogy „hozzájuk közelálló világ fogja vezetni Budapestet a jövő évi választások után is”.

Gyurcsány emellett azt az értelmetlen, de kétségkívül jól hangzó szlogent is bedobta, miszerint Karácsony Gergely támogatása nem lesz személyi kérdés – idézi az RTL.

Milyen Budapestet akarunk, ahhoz mi mit tudunk hozzátenni, mivel tudunk hozzájárulni, mi lesz a mi dolgunk ebben? Ez mind ott van még azelőtt, mikor azt tudjuk mondani, hogy igen, kérjük meg őt, hogy ő vezesse a várost sokakkal együtt – mondta Gyurcsány Ferenc, aki a leggazdagabbak adóztatásának kampányötletét is kifejtette, jólétben élő középrétegeket vizionálva – idézi a Blikk.

Most azt mondom, fizessenek a milliárdosok. Úgy kell meghúzni a határt, hogy a tisztességes jólétben élő középréteget ez ne fenyegesse. Ez nem büntetés, ez hazafias kötelesség a gazdagokra nézve. Ha többed van, tegyél többet a közösbe. (...) A kormányfő nem az emberekre vigyáz, hanem a hatalmára vigyáz. Az, hogy az én gyerekemet most nem szaktanár tanítja fizikára, hanem a napközis tanár jön be helyettesíteni, valójában sérti a gyerekem alkotmányos jogait. Én befizettem tisztességesen az adót, cserébe elvárom, hogy megfelelőképpen tanítsák a gyerekemet. A Demokratikus Koalíció azt mondja, tudunk egy ennél sokkal jobb államot teremteni, amely arra törekszik majd, hogy a kötelező szolgáltatásait ellássa.

„Magyarország összes nemzeti vagyonának 30 százalékát az ország egy százaléka birtokolja. Ebből nem lesz erős nemzet... Van olyan lehetőség is, hogy nem akkumulátorgyárakat hozunk ide, hanem – közepes fejlettségű országként – azt mondjuk, a pénzt nem a gyárakba, hanem az oktatásba és a kultúrába fektetjük. Nem lesz azonnal eredménye, de a jövőnk ezen múlik: betanított munkások akarunk lenni egy gyárban, vagy olyanok, akikre felnéznek a nyugat-európaiak”.

Forrás: ATV, RTL, Blikk
Fotó: ATV

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Fletó! Orvos mikor látott utoljára? Keresd fel minnél előbb!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Már Ferenc testvér is a dr. Miniszterelnök Úr kottájából játszik...! :)
frank
Gyurcsány Feri segít minket. Mi is őt. 20 % plusz a Fidesznek Feri aktív munkája.
frank
Ferinek is jól jön a plusz pénzecske.
jesz
@KisTehen: azért ne feledd, hogy Gyurcsány tolmács nélkül tárgyalt Putyinnal...volt is ebből a fidesznek gondja.
jesz
jó érzés látni Gyurcsányt, hogy itt-ott feltűnik, és szózatott intéz a népéhez...

E közben a fidesz hátradől, kér még egy kávét,, és meállapítják, hogy -na, a jelenlegi ellenzék úgy ahogy van nem ellenfél, mert Gyurcsány tesz róla...kicsit sokbamkerül, de megéri.
Pálinkás Pál
@Horizont: pedig bizony kell rágódni,..egy polgiválasztásnál nem a politikának,hanem a helyiek jólétének kéne első helyen lenni,ebben pedig karácsony csúnyán leszerepelt..csak 3 dolgot mondj az elmúlt évekből amit ez a nyomott a lakók érdekében tett..!! a több százezer autós biztos emlegeti a kedves mamáját..ha fletónak van gerince, nem támogatja ezt a mocskot, emlékezzünk csak az előválasztásra...azt hiszem a biciklis buzzanccsal elvész budapest az ellenzék számára..egyébként az egész ellenzék, pár embert kivéve, egy gőzölgő szarhalom...
csak úgy....
a magyaroknak van 1db. gyurcsányuk és 6db. 0rbánjuk, egyik butább mint a másik! :)
jáger laszló
Gyurcsány feladata a DK szavazóbázisát 20%fölé, 30% közelébe vinni!!
Ez már +felelne 1 ellenzéki kormányzóképes elvárásnak!!
Ezt várják tőle!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
csak úgy....
@Philip Marlowe: baxod, ugye te nem az ábel a rengetegböl, annak esze is volt ellenbe veled! hahó! ébresztő!... :)
Eladott Ország
Ady döbbenetes gondolatai: „Néznek bennünket kultúrnépek. Látják képtelenségünket a haladásra, látják, hogy szamojéd erkölcsökkel terpeszkedünk, okvetetlenkedünk Európa közepén, mint egy kis itt felejtett középkor, látják, hogy üresek és könnyűk vagyunk, ha nagyot akarunk csinálni zsidót ütünk, ha egy kicsit már józanodni kezdünk rögtön sietünk felkortyantani bizonyos ezeréves múlt kiszínezett dicsőségének édes italából, látják, hogy semmittevők és mihasznák vagyunk, nagy népek sziklavára, a parlament, nekünk csak arra jó, hogy lejárassuk. Mi lesz ennek a vége szeretett úri véreim? Mert magam is ősmagyar volnék s nem handlézsidó, mint ahogy ti címeztek mindenkit aki különb mint ti. A vége az lesz, hogy úgy kitessékelnek bennünket innen mintha itt sem lettünk volna.”... Vadászunk, halászunk, verjük a csöndes hazai kártyajátékot, s elmélkedhetünk ama bizonyos szép ezredéves álomról. Menjünk vissza, szeretett úri véreim. Megöl itt bennünket a betű, a vasút, meg ez a sok zsidó, aki folyton ösztökél, hogy menjünk előre. Fel a sallanggal, fringiával, szentelt olvasókkal, kártyákkal, kulacsokkal, agarakkal, versenylovakkal, és ősökkel! Menjünk vissza Ázsiába!” ( „Ady. "Menjünk vissza Ázsiába" 1902. január 31.)
Eladott Ország
@sgl: ma, 10:21 ♦ A román csókánál bárki csak jobb lehet. A geci 13 év alatt bizonyította, hogy börtönre érett, életfogytig! Az Orbán diktatórikusrezsim alkalmatlan egy olyan feladatra, amelyben egységet kell teremteni, és a közösség érdekeit kell előtérbe helyezni. Ezek a fogalmak nem léteznek Orbán szótárában, aki az európai egység szétverésében érdekelt, és meg is tesz mindent ennek az érdekében.
kulabombaafityiszre
Azért van egy ok és okoza,hiszen a megbuherált előválasztás végén világosan meg mondta karácsony,nem akarja dobrevet mini jelöltnek.Ez volt a nagy összefogás helyetti széthúzás.
Mzp ámokfutását ismerjük,meg az eredményét is.
Eladott Ország
@Philip Marlowe: ma, 12:31 ☻ A fidesz szopása lesz az hamarosan, a gecit kiírták már Európából! Egy megoldás van a dagadt diktátort el kell zavarni és bíróság elé kell állítani, mert ellenkező esetben az ország tragédiája lesz ( már jelenleg is az) a despota, debil, parazita, rohadék!
NKF
Fletó! Orvos mikor látott utoljára? Keresd fel minnél előbb!
csak úgy....
@verőce21: ez meg is látszik rajtatok! :) te 0rbán és ferkó szerelemgyereke...
Pálinkás Pál
@Horizont: pedig elfogja veszteni a fővárost, mert a múltkor sem karácsonyra szavaztak,hanem tapló pityú ellen, nos most karácsony ellen fogtak...hülye duma az a nincs más...akkor keressenek,ne egy gerinctelen patkánnyal akarjanak nyerni...vagy azt akarod, az ellenzéki szavazók is birkákká váljanak ,mint a fidesznyikek???
Pálinkás Pál
@Horizont: ezért mondtam hogy az ellenzék is egy szarhalom, többségük orbánnak " dolgozik " a puhapöcs hozzáállásával...
FLETÓ
@Philip Marlowe: Hagyd őket! Juda-Pest már városállam! Jövőre körbefalazzuk nekik ingyé' ! Aztán se ki, se be! Apropó papír is csak akkor megy be, ha TALPAS ELVTÁRS úgy akarja - de azt már nem ingyé' !
verőce21
@csak úgy...: te kinek a zabigyereke vagy te elmebeteg...! Az ukrán déli-hadseregcsoporté...? :)
csak úgy....
@verőce21: téged látatlanba fogadtak örökbe a nevelö szüleid egy lepukkant cigánytelepröl,ezért is imádod a dakota közmondásokat! :) apád, föltehetöleg az egyik tesód és attól vagy 1/2 kegyelmü, mert már ö is a tesója fia!
verőce21
@csak úgy...: kíngörcs vagy nagyon és unalmas, te buta tahó...!
csak úgy....
@verőce21: kíngörcs vagy nagyon és egy unalmas buta tahó...! :)
@verőce21: te gyogyin fogsz elpatkolni!
ómió
Böszme efftárs már a kizsebeltjeit emlegeti!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.