A Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, Dócs Dávid, szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján kiemelte, hogy szerinte nincs helye az akkumulátorgyártásnak Magyarországon – írta meg az MTI.

Mi Hazánk: Nem kell akkumulátorgyártás Magyarországon!

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A politikus hangsúlyozta, hogy az itt megjelenő akkumulátorgyártó beruházók kormányzati támogatással rendelkeznek, és példaként hozta fel, hogy a Mi Hazánk Mozgalom már többször próbált helyi népszavazást kezdeményezni az érintett településeken, de ezeket a kezdeményezéseket mindig elutasították.

Dócs Dávid rámutatott arra, hogy az akkumulátorgyárak veszélyesek lehetnek, nem környezetbarátok, és kétségessé teszik az emberek egészségének védelmét.

A politikus szerint ezek a beruházások nem szolgálják a magyar emberek érdekeit, mivel Magyarországon jelenleg munkaerőhiány van, és az akkumulátorgyárak létesítése további külföldi munkavállalók behozatalához vezetne, ellentétesen a helyi lakosság akaratával.

A sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a Mi Hazánk Mozgalom elkötelezett amellett, hogy Magyarország ne váljon sem bevándorló-, sem kivándorlóországgá, és kritikusan áll a beruházásokhoz, amelyek hatással lehetnek az ország gazdaságára és munkaerőpiacára.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csak Norisz és senki más
Okos elgondolás! Azonban, akkor tessék újraindítani a cukorgyárakat, konzervgyárakat, hűtőházakat, baromfifeldolgozókat, s mindent, amit (nagy)apátok bezárt az elmúlt 33 évben! A mezőgazdasági termeltetésen alapuló élelmiszerfeldolgozó-ipar jelenleg konvergál a NULLÁHOZ (0).
Ez itt egy agrár ország! (Nem ipari, ipari-agrár, vagy agrár-ipari!!!) Hazánk területének 2/3-a alkalmas mezőgazdasági művelésre, s rajtunk kívül még egy 30 milliós lakossággal bíró ország ellátására!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Philip Marlowe
"Mi Hazánk: Nem kell akkumulátorgyártás Magyarországon!"

Idióták!
Maccska
@human: és miért is dolgoznának ott külföldiek?A többi gyárban meg magyarok dolgoznak?Vagy hogy van ez felosztva?Az akksigyárban tilos lesz magyaroknak dolgozni?
Philip Marlowe
@Maccska: Ezek az idióták fejükbe vették most ezt a vendégmunkás faszságot, és nem engedik el, mint a pitbul a szaros gatyát.
Honnan veszik ezt a marhaságot rejtély? De a sok libsi buzi ráharapott, és tolják ezerrel!
Látott már valaki itt filippínó vendégmunkást? SENKI SEM! BAROMSÁG!
Semmivel sincs több mint egyéb nemzetiségűek.
Hülyeség amit tolnak!
Ennyi!
ómió
Ezek is "átmenőben vannak" bolsevista-nyilasba!?
Csak Norisz és senki más
@izéke: Makói hagyma! Már 30-40 évvel ezelőtt is túlvállalták magukat Békésből pótolták! Doboz környéki földeken jobb terem!
Miért nem művelik? Jó kérdés! Sikerült szétverni a nagyüzemi mezőgazdaságot (ami már jól működött) 1993-ban a kárpótlással! Aztán a szakértő hiába próbált javaslatot tenni bizonyos helyeken!
Az EU importál? Persze! 450 millió embert el kell látni! Hogy logisztikai tekintetben jól csinálja??? Volna mit változtatni, javítani a marketingen!
Egy biztos, nekünk itthon megoldott az önellátás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.