Bizonytalan ideig szünetel a tanítás.

Már órát sem tudnak tartani, annyi tanár mondott fel Iványiék abaújkéri iskolájában
Fotó: RTL

Már órát sem tudnak tartani, annyi tanár mondott fel a Magyar Evangéliumi Testvérközösség abaújkéri iskolájában – számolt be róla az RTL.hu.

Az intézménybe csaknem 40 településről járnak, többnyire nehéz körülmények között élő gyerekek. A szülők attól félnek, máshova kell majd járatni őket.

Az iskola fenntartójától szinte minden támogatást elvont a NAV, ezért az elmúlt hónapokhoz hasonlóan most sem tudtak fizetést adni a dolgozóknak.

A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője, Iványi Gábor szerda délután tart sajtótájékoztatót a helyzetükről.

Forrás: RTL

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
@Horizont: Azóta már nem fasiszta. Amit Iványival művelnek, az már náci pogrom. A nagyon keresztény katolikus egyház meg kussol-hogy Jézus verné ki mindet a templomaikból. arra nem méltóak, hogy Isten nevét a szájukra vegyék. Eladták a hitüket, vagyonért, pénzért- és akkor csodálkoznak, hogy fogy a vallásos ember.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: Én "kerestem" a listában, de nincs. Hátha Te nagyobb sikerrel jársz.
kereső
@Shikari: Mi az hogy sajátjaként használta? Magára költötte a meg nem kapott támogatást? Mit használt sajátjaként, amit nem kapott meg?? Ha, tudod mit jelent a bank számlára rakott inkasszó, akkor nem mondasz ilyen hülyeséget- hogy ellopta.
Magánszemélyek adományaiból tartotta fenn az iskolát, a hajléktalan szállót+eü. ellátást, az óvodákat- de kimerültek az emberek forrásai, és nem megy tovább. Mi a lóf@xt lopott el mond, amikor a bankszámla pénzhez, ahová a törvény szerinti egyházi támogatás, az iskolák óvodák részére a fejkvóta érkezik zárolva van-a NAV inkassszó miatt.
Beszéltek hülyeséget.
kereső
@Shikari: Hogyan te? Ha nem fizetett bért, akkor nem volt közteher, amit be kellett volna fizetnie. Mert csak abból lehet levonni, amit kifizetett.és csak azután keletkezik adó, amit kifizetett. A ki nem fizetett bérnek nincs adó-és járulék vonzata, azért ezt egy valamikor volt tanárnak is illik tudni.
Nem mellesleg Iványi akkor lett "tolvaj", amikor betöltötte a hetven évet, mert kb. 3-4 éve megy ez az állam részéről- pontosabban azóta, amióta Iványi Gábor megnyerte a pert az Emberjogi Biróságon, és ennek eredményeként megszületett a magyar Alkotmánybirósági döntés- és ezt a kettőt negligálja az állam/kormány. A 2012_2016 közötti időszakra megkapta a MET az elmaradt járandóságot, de azóta semmit- igy az állma tartozik az egyházának 14 milliárddal. Mégis Ő a tolvaj??? Ti nem vagytok magatoknál komolyan mondom. Egy 75 éves embert tolvajoztok, akinek nincs vagyona, aki minden idegszálával azokat segiti, akiket a magyar állam látni sem szeret, nem még gondoskodni róluk.
És ez a kormány/állam hirdeti magát "kereszténynek". Köptem egy nagyot...
ómió
@Aki Én: A Böszmeánuszból kikászálódva, azért, a bolsi latrinában is tehetnél nehány tempót, bolsiék lopótök szarkupaca! Számos efftársaddal "megejthetnéd" ott a mocsokbolsi hazugságaitok "alaptéziseit" is!
Aki Én
@ómió: Ne az anyáddal közös bolsi koszfészekből indulj ki, te agyhalott faszparaszt propagandista. A te miliődet olyan szintre tudnám emelni, ahol szédülnél. De ne félj szarkupac efftárs, nincs szándékomban.
A ge-cigányánuszból kikászálódva, azért, a bolsi latrinában is tehetnél nehány tempót, bolsiék lopótök szarkupaca! Számos efftársaddal "megejthetnéd" ott a mocsokbolsi hazugságaitok "alaptéziseit" is!

Ezzel együtt olvasva írásaidat, vagy olyan állapotban, hogy egyetemeken kéne mutogatni. Valójában egy tanulmány vagy már ezen a szinten.
Abba ne hagyd, jó látni milyen nem akar lenni az átlagember.
ómió
@Aki Én: Szarkupac efftárs! Ha Böszmeánuszban lakni mindig kiszökdösöl az elmeosztályról, belőled így csak még idiótább lehet! Pedig ott van neked a bolsi latrina: próbáld ki magadnak ezt a kifejezetten efftársi miliőt! Ezáltal biztos a Lenin Díjadra is aspirálhatnál, szarkupac efftárs! El ne múlaszd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.