Átfogó politikai beszédet tart november 22-én Zürichben Orbán Viktor miniszterelnök az idén 90 éves rangos svájci konzervatív hetilap, a Weltwoche jubileumi ünnepségén – erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szombaton.

Megerősítették Orbán Viktor zürichi beszédét
Fotó: Facebook / Orbán Viktor

Az eseményen pódiumbeszélgetés is lesz, amelyet a Weltwoche főszerkesztője, Roger Köppel svájci néppárti parlamenti képviselő moderál. A rendezvény fogadással zárul

- mondta a sajtófőnök.

Mint kiderült, a részvétel regisztrációhoz között, nem olcsó a beugró.

Azt, hogy miről beszél majd a miniszterelnök, most még nem lehet tudni, az viszont biztos, hogy egy ötcsillagos, kastélyra hajazó zürichi luxushotel lesz a helyszín.

Orbán Viktor a Die Weltwoche meghívására érkezik Svájcba. A Magyar Hang azt írja, hogy a statisztikák szerint heti 45 ezres példányszámban fogyó magazin főszerkesztője, Roger Köppel nagy rajongója a magyar kormányfőnek, és ebből nem is csinál titkot.

Forrás: MTI

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Megint kivisz egy hátizsákot a vonaton? Külön helyjeggyel? Mert ugye Svájcba szeret vonattal kimenni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Béla333: 11.55: Doxáékhoz már nem jó a batyúzás! Bármelyik ország hivatalos kérésére néhány éve a svájci bankok is kiadják már az adatokat! Éppen ezokból lettek olyan fontosak és sűrgősek a Kmalacnak az ""isztáni"" útjai! Igaz, hogy több az önköltség, de ""vastagabbak"" a falak! Nem is szólva arról, hogy egy (esetleges) kormányváltás esetében csak arra találhat olyan helyet, ahonnan biztosan nem adják ki! Nincs abból olyan sok, hogy kockáztasson! És fontos, hogy a megélhetési pénz is kéznél legyen!
NKF
Mi a baj,balos balfaszok?Orbánt hívják nem Fletót!
izéke
@NKF: orbán fizet érte,hogy meghívják. De oda is csak olyan mehet aki nem kérdez majd kényes dolgokat tőle és minél nácibb,annál jobb. náci a te szemedben a hazafi,csak hogy értsd.
Péter2
@NKF: Nézd meg ki hívja , utána gondolkodj , súlytalan senki , egy olyan laphoz , aminek a heti példányszáma 45 ezer , hát ez nem sok , mert az napi 6428 darab persze meg mennyit tudnak belőle eladni , továbbá ezeket a lapokat kik fogják olvasni ? Bár svájci nép elvileg nem létezik, a Svájcban élő németek, franciák, olaszok és rétorománok adják a lakosságot , tételezzük fel , ha elolvasná mind a 8 millió ember orbán vízióit mi történne belőle , 100% hogy semmi , akkor mi értelme van ? Mert az ott élők emberek magasról tesznek a világra nem véletlen élnek ott .
Lepényleső
Vajon megismétli-e a Vlagyir előtt-mellett tett testgyakorlatokat?
jáger laszló
Máris nagy jobboldali banzájként van beharangozva,ahol OV új jobboldali stratégiát készül bejelenteni!!!
Hát majd +látjuk!!??
Csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.