Krétán töltötte az október 23-ai hosszúhétvégét Kocsis Máté, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, de a Facebookon úgy posztolt, mintha részt vett volna a Kossuth téri állami ünnepségen – írja a Népszava.

A lap állítását megerősíti a hvg.hu is, amely olvasói fotókat tett közzé Kocsisról, aki Halász János frakciószóvivő, Bayer Zsolt publicista és Kálomista Gábor producer társaságában szállt fel egy Buapestre tartó repülőre.

A helyzet pikantériáját az adja, hogy Kocsis Máté egy nappal korábban, október 23-án csak eljátszotta azt, hogy résztvett egy állami ünnepségen. Bár ő maga nem látszott a fotón, tartózkodási helyéül a Kossuth teret jelölte meg, majd törölte azt – de az internet nem felejt.

Kocsis Máté az újságíró kérdésére azt felelte, a munkatársa előre megbeszélt tartalmat posztolt, amíg ő külföldön volt. Végül elnézést kért, ha a posztja félreértésre adott okot.

Forrás: nepszava.hu, hvg.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
"...félreértésre ad okot." A fideszpatkány qrvaanyádat te senkiházi! Hazudtál és lebuktál. Az előbbin sincs mit csodálkozni, gerinctelen parazita, fideszes vagy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@kulabombaafityiszre: „Az 1930-as években az Odescalchi család egyik tagja, Erba Odescalchi Sándor mint ügyvéd tevékenykedik Budapesten. Ő lakja a Szelőhegy utcai villát.
Ebben az időben ez a terület még eléggé ritkán lakott, a már felépült házak között még jócskán húzódnak meg szőlőskertek, és úgynevezett “mál”-ok, azaz dűlők váltakoztak a Szemlő – vagyis a Szemlélő-hegyen. Innen tiszta időben egészen a Magas-Tátráig is el lehet látni. Sándor herceg, mint a svéd király egyik budapesti ügyvivője, gyakran jár külföldön. Az olasz királytól Stockholmba utazott hivatala megbízásából, ott családot alapított. Haza azonban nem jöhetett a háborús idők miatt.” S az Odescalchi család (ejtsd: odeszkálki) soha nem volt zsidó.
szaboria1
Egyre úgy néz ki már nem igazán akarják ünnepelni a fideszesek az okt.23.-át
kulabombaafityiszre
Elnézést kérek a másolásra koppintás nem vette figyelembe,hogy új részt jelöltem ki.Én meg figyelmetlen voltam.Itt van a cikk címe.
olkt.eu/tortenelmi-leveltar-szerint-az-apro-villa-soha-nem-volt-zsido-csalade
Béla333
"...olvasói fotókat tett közzé Kocsisról, aki Halász János frakciószóvivő, Bayer Zsolt publicista és Kálomista Gábor producer társaságában szállt fel egy Buapestre tartó repülőre."

A maffiózók kanbulit tartottak...
Menőmanó
@Maccska: Kövér apuka miért is kapta meg? Ja, mert jó kommunista volt.

Kövér László a rendszerváltás előtt az MSZMP Társadalomtudományi Intézeténél dolgozott. Kövért nyilván nem ostorral kergették az MSZMP-hez.
Akkoriban szocdemnek érezte magát, aztán az SZDSZ-szel összefogva liberálisnak, most meg nácikeresztény. Jellemóriás mint a gazdája.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.