A DK elintézte annyival, hogy sok sikert kívánt Donáth Annának és a Momentumnak a jövő évi választásokra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Szeretném látni,mikor az itt kultúrhányók minden év azonos időszakában szarral temetik be a csúti geci sírját az orosz sztyeppén!
Eladott Ország
Orbán kottáját erre írták, hogy a magyar széthúzó, pártoskodó és végtelenül rövidlátó. A fidesz ellen egyetlen megoldás működne, ha nem magyarokról lenne szó, ha a fidesszel szemben egyetlen választási párt alakulna és ha nyernek, a kormányalakítás után első teendő a fidesz strukturális rendszerének leépítése, demokrácia helyreálítása és ha szükséges egy újabb választás kiírása, ami nem a fidesznek kedvez és akkor már ténylegesen külön indulnának a pártok és a nyertes alakítana koalíciós kormányt. Az átmeneti időszak éveket venne igénybe ,amíg lebontanák a fidesz háttérhatalmát, kipenderítenék a beépített komisszárjait, visszaállítanák a demokrácia független intézményeit, a kormánymédiát felszámolnák és helyette egy valódi, semleges, közmédiát hoznának létre, aminek anyagi működését függetlenítenék törvényben a mindenkori hatalomtól, hogy ne legyen annak cselédje. Az együttműködés talán nem elégséges a győzelemhez, de külön-külön még matematikai esély sincs a győzelemre. Donáth és a többi törpepártos fidesz hasznos idiótái."A DK a legelutasítottabb párt az ellenzéki szavazók körében" Igen, persze, a jelenlegi mandátum-arányok is ezt támasztják alá. Ancsa, te ѕеցցhülye lettél, hogyan történt ez?! A kormányváltásnak nem a DK az akadálya, hanem az ilyen törtető rövidlátó, mint Donáth is. Dolgozzál anyukám és ne azt várd, hogy ha feloszlik a DK majd a szavazói átsasszéznak hozzátok. Kedves Donáth Anna, egy kis tanulás, emberi együttérzés, realitás , stratégia látás, még beleférhetne a politizálásába.
Eladott Ország
Én értem, hogy közeleg az EP választás amikor eljön az igazság pillanata, és valamennyi párt társadalmi támogatottsága meglehetős pontossággal megmérettetik. Csak javasolni tudnám, hogy ne az egy csapatban lévőt köpködjék látványosan, hanem azokkal a problémákkal, tarthatatlan viszonyokkal forduljanak a választók felé, amelyekre azok számukra is megfelelő választ/irányt/megoldást kívánnak nyújtani. Mindenki jobban járna, ha erre fordítanák az energiáikat. Egy elkényeztetett úrilány. Folyton jön a cociomókus’ diplomájával, az amszterdami ösztöndíjával, a híres felmenőivel. Irigylem a lengyeleket, mert félre tudták tenni az esetleges ellentéteket, és ellenzékük kormányt döntött. Nálunk ilyen soha nem fog megtörténni, amíg ilyen széthúzó, buta ellenzékünk van. Még mindig egymást marják ahelyett, hogy próbálnának együtt tenni valamit ezért a szerencsétlen országért. Ezt pl. miért nem lehetett szűk körben megtárgyalni, miért kellett a sajtóban kiteregetni? A zsírdisznó dörzsölheti a kezét, nyalogathatja a szája szélét amíg ilyen ellenzékünk van. Azért tegyük azt is hozzá, hogy az ilyen megszólalásokkal az ellenzék is ügyesen a fidess keze alá játszik.
qunta
Elég lassan világosodott +. Ezt minden épeszű polgár régen tudja. Annyival azért ki kell egészíteni, hogy ez azokra is érvényes akik összeálltak vele. Aki korpa közé keveredik azt +eszik a disznók.
human
Ungár Péter és a hitelesség :D :D :D
Vagy lemaradtam valamiről és Petike kiszállt már a NER lopásból, mint haszonélvező?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.