A Mi Hazánknak köszönhetően nem látogathatják 18 év alattiak a Nemzeti Múzeumban látható Word Press Photo kiállítást.

Dúró Dóráék elérték a céljukat: innen tiltották ki a 18 év alattiakatMTI/Soós Lajos

Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese törvényességi felügyeleti eljárás lefolytatását kérte Csák Jánostól a Nemzeti Múzeumban megtekinthető Nemzetközi Sajtófotó Kiállítás tartalma miatt – tudatta a hvg.hu.

Mint ismert, a kiállítás évről évre megmutatja a legfontosabb eseményeket megjelenítő, nagyhatású fotográfiákat. Az idei tárlat pedig Dúróék szerint sérti a gyermekvédelmi törvényt, mivel 

a 2022-es év legfontosabb eseményeként jelenítik meg az "LMBTQ+-kisebbség elleni erőszakot", illetve a "meleg idősotthont" ábrázoló képsorozaton tekinthetik meg az odalátogatók például azt, hogy női ruhába és tűsarkúba öltözött férfiak rúzsozzák magukat.

Csák János a beadvány nyomán L. Simon László főigazgatóhoz fordult, majd a múzeum szigorította a kiállítás megtekintésének szabályait, hogy kiskorúak ne nézhessék meg.

Forrás: hvg.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
a buzizászló tolvaj neje puffog, aki mellekállásban könyvet darál? ezek lennének 0rbán után a magyarok jövöje? :)
Nessy
Ez a jó lélek a híveivel együtt már teljesen megzakkant! Mit gondol, ha búra alatt akarja tartani az ifjúságot, akkor az sikerülni fog? Ebben az esetben a valóságot kellene befóliázni, megtiltani!
Pont az állandó "buzizás", cenzura az ami napirenden tartja a témát, ami egyébként keveseket érdekelne!
Nessy
@nemkati: De ha állandóan arról beszélnek,még az is megtudja, akit egyébként nem érdekelne különösebben az egész!
pultosjocó
röhejes, ennek a ribancnak is ez a legnagyobb problémája...?
kereső
Na, ezért hülyül ez az ország, mert az ilyen barmok osztják az észt , mint ez a magyar náci maca.
izéke
A gyerekek nem is hallanának erről az egész dologról,ha nem nyomatnák a képükbe a plakátokon meg a tévében. Így állandóan a képükbe tolják és megy a rettegtetés.
Nessy
@izéke: Mi közben ilyen ostobaságokkal foglalkoznak, a gyerekekre valóban veszélyes problémákról nem beszélnek, mert ők maguk sem értik, tudják! Üres pótcselekvés, amit csinál ez a jó asszony!
jáger laszló
Dudó a magyar erkölcs-csősz pitiáner győzelme
Ez legyen a legnagyobb!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
kulabombaafityiszre
Több hozzászóláaban is olvastam,a dórika még most sem veti meg férfiak hímtagját.az sem akadály,ha éppen nem a férjecskéje szerszámáról van szó.A férj hobbiját ismerjük.szóval a szájukból ez a keresztényi családra való nevelés eléggé érdekesen valósul meg,mert míg a férj a szabad idejét hobbijának szenteli azaz szivárványos zászlókat lopdos,addig az asszonyka is hobbijainak úgy mint könyvdarálásnak illetve,félrekúrásnak szenteli keresztény életét.Mindenesetre nem vagyok meggőződve arról vajon a jövő nemzedéknek megfelelő példakép ez a fajta keresztényi értékrend.
Nessy
A Nemzeti Múzeum döntése fene mód "logikus"! Három kép miatt a 16-17 éves, a világ dolgai iránt érdeklődő fiatal a többi száz képet sem nézheti meg!
Az, hogy a Mi Hazánk a saját gyermekeiből 3+1 majmot nevel, tegye! De nem bele vau más, értelmes emberek életébe!
Maxipocak
Édes Istenem. Ez az ostoba liba is, csak egy fidesz által fizetett megélhetési politikus.
lampa laz
Szerencsétlen gyerekeinek lesz a legnehezebb amikor majd szembesülnek a valósággal.
Ez a szaporodó robot nem ebben a világban él, ahol a gyerekek az okos kütyükön keresztül többet tudnak már ezekről a dolgokról mint ő maga. Beszélgessen el egyszer egy 15-16 évessel, hát azthiszem leesne az álla a tőlük kapott felvilágosítástól.
kereső
Azért ez egy katasztrófa, hogy a Magyar Nemzeti Múzeum hogyan kénytelen igazodni egy neofasiszta, náci párt "véleményéhez"- amely persze mára már "állami rangra" emelkedett- és igy terjeszti a butaságot, a sötétséget. Nem is értem, miért tette ezt a múzeum, hiszen ha valakit "zavar'" a kiállitás , akkor nem megy oda és nem nézi meg. Nem kötelező tudomásum szerint- viszont ezek szerint kötelező!!! a kirekesztő, homofób butaság-és sötétség kultúrájának elfogadása és terjesztése. Szegény Magyarország- a "szabadság" hazája, ahol ilyen sötétek dönthetnek az emberek értékitéletéről, és a tudás hozzáférésől.
csak úgy....
@Őrnagy: neked valaki frankón teliszarta a buksidat!
Havanagi
Ez egy hülye pcsa,aki valakinek képzeli magát.Korlátozza a társadalmat,nehogy már széleskörű tájékozottsággal rendelkezzen bárki is.A homofób fidess jobbkeze vagy te nyomorult Hova irattad a kölykeidet iskolába??? Magániskolába? A nép ellopott pénzét használod?Abból telik rá? Rohadtál volna te is meg magzat korodban.
kereső
@Maccska: Nemzetközi Sajtófotó Kiállitás -World Press- azaz gyakorlatilag ez egy vándor kiállitás, amelyet a világ számos országában kiállitanak. Azt a cimet is viselhetné"világunk ma"!- hol lenne ennek a legjobb helye Magyarországon mint a Nemzeti (=és nem nemzethy) Múzeumban. Ez is a világunk megismerésének és mint ilyen a tudás elsajátitásának a része.
Sehol máshol nem olvastam arról, hogy ezt a kiállitást korhatárhoz kötötték- ez csak az ilyen agyalágyult sötétségben létezik, mint kicsiny hazánk.
kereső
A Nemzeti Múzeum vezetése meg szégyellje magát, hogy teret ad az ilyen buta, csökött agyú kivánságoknak.
kereső
@Őrnagy: Én tényleg nem vagyok "nemzethy", csak magyar. Ezt a szavunkat is már lejárattátok- mert elloptátok, és kiforditottátok eredeti jelentéséből. Te, mint nagy-nagy "liberális," nem is értem, hogyan irhatsz ilyeneket. Te vagy itten a legnagyobb homofób, fasiszta, és kirekesztő- okoskodsz, fosod a szót, gyakorlatilag tartalom nélkül. Na, ezért nem akarok én "nemzethyieskedni", mert te/ti azoknak tartjátok magatokat.
kereső
@Őrnagy: Ja, majd el felejtettem- a Föld meg lapos...
Nessy
@kereső: Kis hazánkban sem fordult elő eddig! Nem tettük magunkat nevetségessé! Különösen nem egy olyan komoly, jó hírű múzeum vezetése, mint a Nemzeti Múzeum!
namihami
Ezeknek a vérükben van a betiltás vagy akár a tűzrakás?!?! Most nem gondolkodnak a Múzeum előtt egy jóképű máglya gyújtásán? Nem kéne a tűzrevalót messziről vinni! Akár Dórácskával kezdhetnék! A Duna ugyan messze lenne (vízpróba), de a máglya helyben!
NKF
Minden balos,balfasz kapja be! Röviden ennyi!
kereső
Megvan a hunyó. Csák jános kultúráért és innovációért felelős miniszter. (hogy hogyan jön össze a kultúra és az innováció egy miniszteri székben- az talány!), duróék feljelentése alapján, csák jános megállapitotta a törvénysértést.
Amúgy nagyon sokat ért a kultúrához: Csák János (Budapest, 1962) a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem (jelenleg Budapesti Corvinus Egyetem) Pénzügy és Szociológia szakán szerzett diplomát 1987-ben. További tanulmányokat folytatott a University of Michigan Business School vezetőképzőjében, valamint az INSEAD-on.

2009 és 2010 között a washingtoni székhelyű The Heritage Foundation-ben és a grand rapids-i Acton Intézetben volt vendégkutató politikai gazdaságtan és energiabiztonság témákban.

Pályafutása során több cég vezérigazgatójaként, illetve igazgatósági tagjaként tevékenykedett Európában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában is, többek között a Matáv (pénzügyi igazgató, 1993-2000), a MOL-csoport (elnök, 1999-2000), a T-Mobile Magyarország (elnök, 1997-2001), a Creditanstalt Investment Bank (CA-IB), a Budapest Bank (GE Money Bank), a Richter Gedeon Nyrt. (független igazgatósági tag, 2014-2019), és a Falcon Oil and Gas Ltd. és a Wildhorse Energy Ltd. igazgatósági tagjaként.

Hogy ezeknek a végzettségeknek és eddig betöltött munkahelyeknek mi köze van a kultúrához- azt szerintem csak orbán tudja.
Clavigo
@NKF: Kapja be neked a Szajjer Josefin...hanyatt...( nemzethyleg )...
Clavigo
@Shikari: Te is megjöttél ,,tölcsérseggű..?
Nessy
Sok országban járt már a kiállítás, de sehol nem volt probléma a pár kép miatt. Ennyivel stabilabbak, hogy egy kép megtekintése nem jelent életre szóló lelki és erkölcsi problémát az ottani fiataloknak?? Vagy nálunk kicsit túl teng a szervilizmus??
Nessy
@Shikari: Ezeket a fotókat a világ minden részéből beérkezett sok ezer fotó közül választja ki nemzetközi zsúri. Ezek a fotók a mai életet mutatják szerte a nagyvilágban, megörökítve pillanatokat! Ezek nem propaganda fotók!
Az, hogy nálunk virág korát éli a szervilizmus, a homofóbia, attól a világban nem áll meg az élet, ami sokszínű, változatos.
jáger laszló
D,D, elérte,hogy a magyar gyerekek szüzek maradjanak!
Nem lehet őket romlott fotókkal erkölcstelen életre nevelni!!!
Hát még ilyent!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@Shikari: akit a hitler-szálasi kettős eszkábált össze attól nem lehet sin-karmon kivül észt várni!szóval maradj apáid faszán "bütyöknek",hogy élvezd a törődést!
Csizmás Kond
...amúgy az ilyen szart be sem szabadna engedi a nemzeti muzeumba.
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: tegnap, 13:05
Díszhülye tizedes elvtárstól kérdezném,az mennyire helyes nevelésileg,miszerint 14 évesen amnnyiben beleegyezik akkor simán kufircohat a szinte gyerekkoru,illetve 16 éves korban már férjhez is mehet,szülhet,de szexuális felvilágosítást csak 18 éves kortól kaphat,az orbán által hozott törvények alapján.Várom díszhülye tizedes elvtárs válaszát,az általam leírtak melyek törvénybe vannak foglalva az orbán kormány jóvoltából,milyen nevelési irányzatot képviselnek.
balos
@Shikari: A József testvér megvédte őket a fajtádtól turulgeci!
simmering73
@Shikari: 6:27 Hány shikarival laksz együtt, hogy ilyen jól megbeszéled magatokkal? Ezt hívják skizofréniának, buckalakó.
balos
@Shikari: Azért mert az anyádat 1 muszka század "tűbe" fűzte ne hidd, hogy erre lehetsz büszke!
Lepényleső
Bizony nehogy tanuljanak a fiatalok,és a tudás alapú ismeret,- e fedhetetlen uralomnak,- fejükben okozzon gondot?
S talán ennek fokozása akár oda is juthat,hogy a d betűtket mellőzve írnak helyettük pl. k,-kat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.