Az aHang és az Egységes Diákfront kedden ismerteti az alternatív népszavazás végeredményét.

Nagy bejelentésre készül az aHang és az Egységes Diákfront
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Mint írják, bár október 30-án véget ér az alternatív referendum, az oktatás reformjáért folyó küzdelemnek közel sincs vége, sőt a két szervezet azt ígéri, hogy holnap egy olyan bejelentést tesznek, amely meghatározza a következő időszak megmozdulásait és tiltakozásait.

Az elmúlt két hónap megmutatta, hogy semmilyen probléma nem oldódott meg az oktatás terén, sőt több esetben súlyosbodtak is. Mindeközben úgy tűnik, a kormány továbbra sem akar a valódi kérdésekkel foglalkozni, helyette több milliárd forintért indít újabb propaganda konzultációt.

Az alternatív népszavazás utolsó napján a szavazók száma átlépte délutánra a 100.000 főt.

Az aHang és az Egységes Diákfront ezzel kapcsolatban azt közölte, hogy konkrét lépéseket terveznek az ügyben, hogy reakcióra kényszerítsék a kormányt, és megmutassák, hogy tovább folytatódik a küzdelem.

Szavazni még a mai napon lehet, személyesen a szavazósátrakban, míg online egészen éjfélig (23:59:59-ig) le lehet adni a hét kérdésben a voksokat.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pultosjocó
kis pöcsök,...ha nem vagytok képesek valami olyanra is, ami ér valamit,egyszerűbb ha tovább birkultok...amit csináltok, a tanárokkal együtt, szimplán röhejes...és lassan kontraproduktívvá válik...
balos
@pultosjocó: hajrá fradi!éljenek a nyilasai a csútinak a putyin farán!Amúgy mennyiért vagy sötét és mióta?1 hitlerájban a igazságot a gazság és a hatalom együttes munkája lehetetlenné teszi!Minden erővel lenyomják a ellenállást!A szélsőségesek mindig tudják,hogy mit kell csinálni,lásd gázában a rokonaid!
pultosjocó
@balos: te nem kicsit vagy idióta...az elején még szimpatizáltam velük...,de ha közel másfél év alatt nem jöttek rá, hogy petíciókkal, meg majálisozással nem mennek semmire, akkor megérdemlik a sorsukat...azt látom az iskolák működnek, a diákok ,tanárok bejárnak, így a puhos csak röhög rajtuk...ami gázát illeti, mivel mindkettő semita nép, cseppet sem érdekel ha halomra gyilkolásszák egymást, iszom még egy kávét...
ómió
Nafene! "Efftársi szavazás" történt!?
balos
@pultosjocó: Szerintem pedig a kávé csak ront a szövegeden!Az idióta pedig esetedben megáll!Ha minden beírásodat komolyan veszed!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.