Kocsis Máté az uniót okolja, de a jelentést olvasva úgy tűnik, inkább a tálib rezsim keveri a bajt.

Titkosszolgálati jelentés a szerb-magyar határról: sorban állnak a terrorszervezetek, hogy bezsebeljék a pénzt az embercsempészetből

Kép: Kocsis Máté / Facebook

Nyilvános a titkoszsolgálati jelentés a szerb-magyar határnál működő embercsempész szervezetekről – derül ki Kocsis Máté csütörtöki posztjából. A jelentés szerint a határon már olyan terrorszervezetek is megjelentek, mint az ISIS, az Al-Kaida és a Hamász.

„Világosan látszik, micsoda kockázatot jelent Európa biztonságára a felelőtlen brüsszeli migrációs politika” – írja a jelentésre hivatkozva Kocsis. Ugyanakkor a dokumentumot olvasva sokkal inkább úgy tűnik, hogy nem Brüsszel, hanem a tálib rezsim a felelős.

Az aktuális észak-szerbiai fegyveres összetűzések mindegyike két afganisztáni embercsempészcsoport területharcának következménye

– írja például a jelentés. A csempészek területeit e szerint már a szerb rendőrség is elkerüli, így máskülönben zavartalanul működhetnek. Aggodalomra ad okot továbbá – áll a dokumentumban –, hogy a tálibok nem csak pénzelik az embercsempészetet a szerb-magyar határ térségében, de irányítják is azt:

A jelentés szerint a tálib kormányzat szeretné megszerezni magának az embercsempészésből származó rengeteg pénzt, de más terrorszervezetek is megvennének teljes embercsempész-hálózatokat a térségben.

A jelentés azt állítja, hogy éjszakánként 1000-1200 határsértést észlelnek a határkéerítésnél.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ugye hülyemagyar maffiahívők hogy milyen bölcs döntés volt vagy 1400 embercsempészt kiengedni a börtönből, most azok újra dolgozhatnak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ugye hülyemagyar maffiahívők hogy milyen bölcs döntés volt vagy 1400 embercsempészt kiengedni a börtönből, most azok újra dolgozhatnak.
namihami
És igazolást adnak arról, hogy nem közönséges embercsempészek, de valódi terrorszervezetnek minősülnek!
Vajon melyik hülye és mekkora baromnak akarja beadni ezt a dumát? A terrorszervezetek biztos azért titkos szervezetek, mert bejelentik, hogy ők azok! Ahhoz, hogy ezt elhigyje bárki, mindkét oldalon, fideszesre van szükség! És íme, van rá igény! Ez a tragédia, nem a Madách-féle!
Dr. Proktor
@namihami: Ellenséget ezeret!
Akkor a nép, az istenadta nép, nem ér rá gondolkodni...
namihami
@Maccska: 16.17: Azt, hogy az internetre ki és mit tölt fel, az eddigi tapasztalat és gyakorlat alapján, igencsak szűrve kell fogadni! A terrorista (éppen a fedés és titoktartás okán) nem fog összeállni egy olyan réteggel, ahol és akik esetén komoly a lebukás és a korai napvilágra kerülhetés esélye! A saját pozícióit nem gyengíti ilyen, számára századrangú ügylettel! Az a pénz, amit (esetleg) így keresne, az töredékénél is elhanyagolhatóbb a szintén közel-keleti országok nyílt vagy fedett pénzei mellett! És a lebukott embercsempész esetén azt sem tudhatják, hogy mit fog a letartóztatott kipofázni! Akkor pedig máris nem bolt---a bolt!
csak úgy....
mióta putyin haverjai lettek a talibok ez teljesen érthetö ,- a migráncsáradat nem sorosnak, inkább putyinnak köszönhetö! ök a ruszkik legolcsóbb fegyvereik.
a szerb barátaik meg szarnak bele...
csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: ti 0rbán legbutább és leghüségesebb állatkái!
csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: ti 0rbán legbutább és leghüségesebb állatkái!
csak úgy....
@Maccska: a fideszes oktatóitoktól tudom, hogy nektek mindent 100x kell elmodnani,mert ti annyira buták vagytok.
Menőmanó
Orbán megkapta már az embercsempészektől a részét? Vagy neki is sorba kell állni érte?
csak úgy....
@Maccska: ezt pont te mondod aki prosztóságból jelesre vizsgázott!? :)
te , akinek kilóg a kapanyél ?
kulabombaafityiszre
Akkor kezdhetsz fosni csokis,mert az általad felsoroltak egyike sem szereti a melegeket,ezért a belük kiontása a sorsuk.Szóval retteghetsz,mert a beledet a tölcsér seggeden húzzák ki.
Kevés lesz a hivatkozás a családra.
jáger laszló
Titkosszolgálati jelentés kvázi felér 1 háborús pánikkeltéssel!!Ezért volt sürgős Kocsisnak a nyilvánosságra hozatal ,mert ezek után a háborús vészhelyzet + hosszabbítását lehet indokolni!!
Manipulálni!!
csak ennyi
barátilag J.L.
human
Érdekes. Orbán mégis több mint ezer embercsempészt engedett szabadon. Ezek szerint nem is annyira harcol Orbán a terroristák ellen.
De már korábban sem nagyon foglalkozott Orbán valójában a terrorizmussal. Csak dumálni tud róla.

"A magyar hatóságok a belgáktól tudták meg, hogy valaki 200 ezer SIM kártyát vásárolt hamis névre Magyarországon, és ezeknek egy része terroristákhoz került"
444.hu/2016/10/06/a-magyar-hatosagok-a-belgaktol-tudtak-meg-hogy-valaki-200-ezer-sim-kartyat-vasarolt-hamis-nevre-magyarorszagon-es-ezeknek-egy-resze-az-isis-es-terroristakhoz-kerult
Clavigo
Milyen volt a buli Krétán,,Matyó ? Biztos volt 1-2 meleg helyzet ..
Dr. Proktor
Terrorszervezetek hangosbemondóval... majd a TEK elveszi tőlük!
ómió
Pedig a korruptbolsi brüsszeliták már alig várják a határnyitást!
kulabombaafityiszre
@ómió: tegnap, 09:09
Akkor azért engedett el európa védelmezője az illipcsi orbán 1600-1800 embecsempészt.
A határnyitás miatt.
Béla333
@kulabombaafityiszre: 10.30
Megmondta Rétvári a tutit: nem fértek el:

"Az Országos Rendőr-főkapitányság rendelkezésére álló adatok szerint a büntetés-végrehajtás „2023. október 12-ig összesen 1634 elítélt szabadságvesztés végrehajtásának félbeszakítására és büntetés-végrehajtási intézetből történő elbocsátására intézkedett, összesen 30 bv-intézetből, amelyből 53 elítéltnek időközben a szabadságvesztés időtartama – ezzel párhuzamosan a reintegrációs őrizete – lejárt” – szó szerint ez áll Rétvári Bence államtitkár válaszában, amelyet a jobbikos Lukács László György írásbeli kérdésére adott, és amelyet az Economx szúrt ki."
444.hu/2023/11/04/1634-kulfoldi-embercsempeszt-engedtek-ki-a-magyar-bortonokbol-oktober-kozepeig-mert-nem-nagyon-fertek-el

Ha sok lesz a gyilkos a börtönökben, akkor majd jól elengedik őket is, hiszen nem férnek el! Igaz hülyemagyar maffiahívők?
ómió
@kulabombaafityiszre: Pedig szívesebben táplálta volna őket az efftársaktól beszedett pénzetekből, de valahogy nem volt "humora" még az idióta bolsiknak se "alátartani"!
kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 10:46
Akkor ők állnak sorba,hogy uztaztassák jó pénzért a menkülteket.Vajon mennyit le belőle a ner családnak?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 15:09
Az lenne a legjob ha ebben a büntetési katagóriában ill.alatta kiengednének mindenkit.Rengeteget megspórolnának az etetésen a te elvtársaid..Tehát mivel az embercsempészet büntetési tétele 5-7 év az ennél kevesebbet kapó bünözőket is szabadon engednék.Egy raklap pénzt spórolna a kormány+még a zsúfoltság is megszünne.Kevesebb elítélt lenne,börtönöket lehetne bezárni spórolhatnának a drága fütésen is.
kulabombaafityiszre
@kulabombaafityiszre: Akkor mégegyszer,mert közben idióta ómió szövegét próbáltam értelmezni.
Akkor ők állnak sorba,hogy uztaztassák jó pénzért a menkülteket.Vajon mennyit adnak le belőle a ner családnak?
ómió
@kulabombaafityiszre: Szóval, neked már annyi se érthető, hogy embercsempészek sokaságát kipaterolták a dutyiból és visszadobták őket a határon kívülre!? Ez "ekkora fogós, ravasz efftársi kérdés", vagy csak a bolsi tetübandátok (már az efftársaidról se tudod, kik ők?) szívesen eltartotta volna őket grátisz, netán az agyfogyatkozásod nullázódott le totál!?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:41
Akkor most a külföldi gyilkosokat,drogterjesztőket,kurva futtatókat szabadon engedik,hiszen az eu nem ad pénzt a tartásuk?Egyébként zavar lett nálad az erőtlenségben,hiszen érdemben nem válaszoltál arra amit kérdeztem.
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:41
Illetve aztat szeretném kérdezni,hogy a határon túlra zsuppolt embercsempész nem fogja aztat csinálni továbbra is amihez ért,vagy inkább tanult az esetből és elmegy betanított munkásnak huszad annyi pénzért?Azért merészelem tőled kérdezni ezeket,mert te olyan levilágosult vagy ezeknek a kérdéseknek a tekintetében.Viszont van itt egy másik dolog,ugyanis megint megnőtt az embercsempészet aminek jelentős részét külföldi embercsempészek követik el.Ők a sunyin visszaszivárgott régiek,vagy újak?
Ha újak akkor kaptak kiképzést,ha meg régiek akkor nem azért jönnek,mert úgyis szabadon engedik őket hiszen az eu nem fog fizetni a fillért sem.
ómió
@kulabombaafityiszre: Arra nem válaszoltál, hogy "efftársi seregetek" készséggel eltartaná-e kedvenc embercsempészeitek akár ezreit is itthoni dutyikban élelmezve! Minden egyéb kérdésed csak "efftársi bevállalóságotok" függvénye!
kereső
Kocsis,bakondi és a többiek- egy egyszerú kérdés: hogyan, kiknek a segitségével jutottak el ezek a terroristák a magyar határra;Csak nem puszipajtás törökök és szerbek segitségével? Vagy egyenesen ők szállitották oda őket- mert a magyar határ átjárható és gyakorlatilag védtelen, és ezzel együtt az unió külső schengeni határa is? A magyar határvédelem orbánnak csak az ellopható pénzt jelenti, és azt, hogy igy stresszelheti a magyar lakosságot, azon túl, hogy destabilizálja az uniót putyin parancsára.
Na, ki lesz az, aki válaszokat tud adni- ki a hunyó elvtársak? Hol az az irdatlan mennyiségú pénz, amelyet a magyar adófizetők már kifizettek "határvédelem" cimén?
telegdilaci
@Béla333: Igazság szerint,a sok ezer milliárdól megépített kerítés nem védi meg az EU-T a migráns áradattól,hiába követeli a Kormány az EU-tól hogy szálljanak be a kerítés építésébe semmit nem ér a kerítés már a Szomszédos Országok katonaságot vezényeltek a Határhoz,Szlovákia most tervezi hogy vissza toloncolja a náluk elfogott,migránsokat, szerintem hatalmas baklövés volt kiengedni a Börtönből 1600-Ember csempészt a kormány elszámította magát amikor azt gondolta hogy mindegyik vissza megy a Hazájába,ezeknek eszükbe nem jutott haza menni ott Folytatták az Ember csempészetet ahol abba hagyták!
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 09:45
Az elítélt bünöző azt le kell csukni ahol a büncslekmény elkövette.
Ez nem eu-s pénz kérdése,és nem is efftársi kérdés ez a nemzetközi jog.
vannak kivételes esetek amikor kérheti,hogy a hazájában tölthesse le a büntetést ezt államközi szerződés szabályozza.Szívesen.
ómió
@kulabombaafityiszre: Embercsempészek (akár terroristák) százai, ezrei eltartására, akikről okmányok hiányában semmiféle honosságuk nem megállapítható, miféle államközi szerződéses "nemzetközi jogot" hadoválsz!? Efftársiasan ez ilyen ennyire "szívesen" megy, vagy csak efftársiasan tartjátok a zsebeteket az eltartásukra!? Egész addig, aki egyszer elkezdik zsebelni!?
kulabombaafityiszre
@ómió: ma, 08:26 Azért valahogy megállapítják.
"Portugál embercsempészt vettek üldözőbe a rendőrök a Vas vármegyei Bögötén vasárnap hajnalban."
index.hu/belfold/2023/10/29/migracio-embercsempesz-baleset-rendorseg-illegalis-bevandorlas-bogote/
"A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály egyenruhásai 2022. június 12-én 10 órakor Zsana közigazgatási területén egy szerb rendszámú furgont ellenőriztek, amelyet egy 37 éves szerb férfi vezetett."
www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/hatarrendeszet/kattant-a-bilincs-a-szerb-embercsempesz
"Őrizetben a két román embercsempész"
www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/bunugyek/orizetben-a-ket-roman-embercsempesz
"Török embercsempész és 11 határsértő Dusnoknál"
www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/hatarrendeszet/torok-embercsempesz-es-11-hatarserto
"13 migránssal a kocsijában menekült egy bolgár embercsempész a rendőrök elől"
www.feol.hu/helyi-kek-hirek/2023/08/13-migranssal-a-kocsijaban-menekult-egy-bolgar-embercsempesz-a-rendorok-elol
ómió
@kulabombaafityiszre: És!? Mondanivalód is van hozzájuk!?
kulabombaafityiszre
@ómió: tegnap, 09:36
Nincs csak erre az agymenésedre reflektáltam.
"@kulabombaafityiszre: Embercsempészek (akár terroristák) százai, ezrei eltartására, akikről okmányok hiányában semmiféle honosságuk nem megállapítható"
ómió
@kulabombaafityiszre: "Okosságodra" majd Böszme efftársadnak vezesd elő, hogy kormányon majd eregesse be őket és terroristafenntartásuként majd az övéi által még az efftársai is tartsák el őket! Hátha nem lesz tőle "agymenésed"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.