Az Országgyűlés Mentelmi Bizottsága elutasította a DK Orbán Viktor elleni vagyonnyilatkozati eljárását – írja az ATV.

Nem indul vagyonnyilatkozati eljárás Orbán ellen

Az ellenzéki párt azt követően kezdeményezett vagyonnyilatkozati eljárást Orbán Viktor ellen, miután a VSquare nevű portál egy meg nem nevezett forrásra hivatkozva azt írta, a miniszterelnök munkamegbeszélésekre is használja az édesapja tulajdonában álló hatvanpusztai kastélyt.

Az Országgyűlés Mentelmi Bizottsága kedden elutasította a DK vagyonnyilatkozati eljárását, mivel a beadvány szerintük

feltételezéseken alapul, valamint a sajtóinformációkra épülő állítás nem lehet alapja vagyonnyilatkozati eljárás megindításának.

Forrás: ATV

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Orbán és családja szent., és sérthetetlen! Irják már be az alaptörvénybe, az örökös pártelnöki címével, és vészhelyzeti kormányzásával együtt! Nem kell ez a látványos bizottság, tisztújítás, parlamenti jóváhagyás! Idő és pénz fecsérlés!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Orbán és családja szent., és sérthetetlen! Irják már be az alaptörvénybe, az örökös pártelnöki címével, és vészhelyzeti kormányzásával együtt! Nem kell ez a látványos bizottság, tisztújítás, parlamenti jóváhagyás! Idő és pénz fecsérlés!
Béla333
Maffiaállamban annak vezetőjét nem vizsgálhatják.
A DK ezt a dolgot végig futtatta, így más párt vagy politikus ezért már nem teheti meg ugyanezt. Így Gyurcsány újfent tett egy szívességet a maffiafőnöknek.
izéke
Gondolom,ha Gyurcsányról keringene egy ilyen szóbeszéd,azonnal ugranának és vizsgálódnának...
Eladott Ország
@Pegero: ma, 16:58 ♂ A hazaáruló. Az ötödik Orbán kormány első 100 napja után fejenként ki lehetne osztani 100 év szigorítottat. Ha az uralkodásuk alatt elkövetett bűnökért kellene "megmázsálni" őket 1000 év is kevés lenne. De megfordítom. Ők tíz év alatt 100 évvel lökték vissza Magyarországot, és még hol a vége. Kihasználhatta volna ez géniusz a 10 év konjuktúrát hogy felemelje az országot, és úgy emlékezzenek a nevére aki emelekedőn is gyorsítani tudott. Ehelyett kiderült hogy egy dilettáns hatalommániás f@sz, aki arra herdálta el a pénzünket, hogy hatalomban maradhasson és ne derüljön ki róla hogy egy tehetségtelen pöcs aki visszaélt a hatalommal amit ráruháztak. Egy kleptomán geciből sosem lesz nem kleptomán nemgeci, államférfi meg főleg nem! És még mindig van olyan fideszes, akinek minderre az a válasza, hogy ha az ellenzék lenne kormányon, sokkal rosszabb lenne. De kérdem én, hogy lenne rosszabb? Legalább az EU-pénzek érkeznének, basszus. De neki ez sem érv. Semmi sem érv. Ezt úgy hívják, hogy kognitív disszonancia és valóban nagyon erősen meg tudja hajlítani a valóságot.
uploads.disquscdn.com/images/5a9f2ff4c86580b3fd682cfeadcbdfce2042eb4cef5e5d9c2fe749a8657ff0b0.jpg?w=800&h=248
Clavigo
@Pegero: Ne átkozódj Mahmoud.! .Megárt a szépségednek.. Jövőre is kihagynak a krétai ratyi- buliból...
csak úgy....
valaki mást várt,ti valóban ennyire naivak? -még lebukna..
nejlontacskó
@KisTehen: " légből kapott dolgokat pufogtat "
Mégsem vagytok képesek, egy " légből kapott dolgot " sem megcáfolni.
Hogy is, van ez?
Nessy
@SÍva: Valóban! Csak néha elfelejtem hogy vannak akik mindent komolyan elhisznek! Köszönöm, hogy megértetted! :-))
csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: fölöttetek a fidesz sötétség fényeskedik! :)
@Maccska: prolika, apád volt a kecskebaszó, te meg a négylábú utódja mekk elek a buta fenegyerek!
csak úgy....
@KisTehen: fölötted a fidesz sötétség fényeskedik! :) dk.-s az anyád!
csak úgy....
@Maccska: igen, a fia segítségével lopott össze annyit,hogy fussa a hodájra, te ostoba !
-persze egy négylábútól nem is lehet elvárni,hogy használja az eszét az arra kell,hogy bégetni tudjon.
@Maccska: te vagy téves mekk elek!
csak úgy....
@KisTehen: te szorulásos,fölfúvodott marha! :)
Ezodabasz
@Pegero: ma, 17:17 Ha nem tudod bizonyítani, hogy valaki lop az nem jelenti azt hogy nem lop, csak ügyesen/okosban csinálja hogy mások ne lássák...Igazad van! Tök felesleges a vagyonnyilatkozati eljárás megindítása egy olyan szövevényes és teljesen átláthatatlan ügyben ahol szinte lehetetlen kibogozni a szálakat. Cégnevek mögött bujkáló strómanok, cégháló, külföldön bejegyzett cégek...stb. Nem kell ehhez sem vagyonnyilatkozati eljárás és túl okosnak sem kell lenni. A vak is látja hogy mi van, te meg csak nézel mint a moziban!?! Lehet hogy a holdról is látszik és a napnál is világosabb:))
Néro2
Trágyához vasvilla kell nem bizottság.
Finnyásoknak meg szónék van trágyaszóró masina is csak azt kérném Ídeserdélyében szórják szana szét mert itt már bűzlött eleget.
csak úgy....
@KisTehen: túl sok trágya került az utolsó agymosásodnál a fejedbe, ezért is tetszik neked ez a propelleres "munka" , te buta,unalmas,semmire se jó,hitvány ürülék.
Ezodabasz
@Pegero: Milyen hír te fasz? Akinek nincs vaj a fején az bátran kiáll a napra...Nekem nincs, 0rbánnak van bőven ezt a hülye is látja és ehhez nem kel sem hír sem propaganda.
...Hmmm?
csak úgy....
@KisTehen: b+ ugye náladnál alantasabb buta fax prolit nem foglalkoztat a fidesz,te még köztük is egy kakukktojás lehetsz?! :) benned a prosztóság az egyedüli tehetség,te ürülék!
csak úgy....
@Maccska: akik nem veszik észre,hogy az 0rbán klán 13 éve folyamatosan lop,azok még az éjszakánál is setétebbek! nyald csak a seggüket ,te alamizsna nélkül éhen is vesznél !
Néro2
@csak úgy...: Nem szép tőled így felbecsülni mind daraboként is többet ér.
csak úgy....
@KisTehen: már az ízérzékedtöl is megfosztott a fidesz, nem csak az eszedtöl? - hiszen te a fö-fö nyalóik és cumizójuk közé tartozol! :) te ürülék!
Ezodabasz
@Pegero: Már régen nem a hírekről van szó nem tünt fel? A valóság nem egy hír! Te nem látod hogy működik a kormánypropaganda? Ellehetetlenítés szabadrablás, karaktergyilkosságok megfélemlítés...stb. A fideSS maffia a félelemre épít, félelemkeltéssel és az "oszd meg és uralkodj" elv tökélyre fejlesztésével tud törvényeikkel támogatva lopni!
Nézd meg az utóbbi tizenhárom év fideszes minisztereit! Saját berkeiken belül is a félelem az uralkodó összetartó erő.
Legjobb példa a bibós tompika! Adu ász, ide oda rakosgatja 0rbán. Valamit tudhat amit mi nem, mert valahogy minden poszton kudarcot vall és kap helyette másikat:)) Vagy a lézerjancsi...az is mindenhez is ért. Lássuk a maiakat: Energiaűgyi miniszter: Neki nem az energiához kell értenie ugye? Elég ha "jó"kapcsolatai vannak mint egy jó maffiózónak. telex.hu/direkt36/2023/11/14/lantos-csaba-miniszter-egykori-titkos-uzletere-is-feny-derult-az-oriasi-ciprusi-kiszivarogtatasbol
Aztán ott van a téglafejű kaszinócsászár mint honvédelmi miniszter...
Nem ragozom tovább mert túl sok semmirekellő élősködő van már az 0rbán rezsim szárnyai alatt.
...bekapcsolva felejtette a mikrofont a parlament alelnöke:„Csináljunk úgy, mintha valami fontosat kellene csinálnunk” –
24.hu/belfold/2023/10/25/latorcai-janos-kdnp-alelnok-parlament-bekapcsolt-mikrofon/
Ezodabasz
@Maccska: ma, 18:27 Te faszkalap! Te nem támogatnád az apádat? Szerinted honnan kapta a megrendeléseket? Sorostól, vagy Gyurcsánytól? Ki a fasz kezeli a mutyi közbeszerzéseket ahol fiktív cégek indulnak egy előre megbeszélt "terv" szerint?
Cherry
Magyar jogállam a javából,,,orbánia a világ legalja, tele emberi szeméttel
Cherry
@Pegero: Kuss te arab szemét,,, örülj hogy élsz menj haza, itt nem adtak szót neked, az Anyád eladnád egy darab krumpliért,,,, hogy van pofád itt irogatni... van te aljas kis senki
kereső
"Köszöntöm Önt a Mentelmi Bizottság, a Parlament egyetlen paritásos állandó bizottságának honlapján. A bizottság munkájában három ellenzéki és három kormánypárti parlamenti képviselő vesz részt.
A Mentelmi Bizottság munkájának közjogi kereteit az Alaptörvény 4. cikke, az Országgyűlésről szóló 2012. évi XXXVI. törvény és a határozati házszabály képviselői jogállást szabályozó rendelkezései továbbá az Alkotmánybíróság vonatkozó határozatai képezik.
A mentelmi jog nem a képviselő privilégiuma, hanem a demokrácia működését szolgáló, évszázados előzményekre visszanyúló erős parlamenti jog. A képviselői magatartás etikai normái, az átláthatóság és az összeférhetetlenség gyakran kerülnek a társadalmi figyelem középpontjába."- irja Dr. Hegedús János kdnp-s elnök,
Jelenlegi összetétel: az elnök,
Hegedús Andrea dk, Dankó Béla fidesz, Dr Pajtók Gábor fidesz, Komjáthi Imre mszp, Tompos Márton momentum

Hogy miért is hozom ide?
Ahonnan a hir származik- egy svájcban működő portál, szerkesztője magyar- aki a Direkt36-nak is dolgozik.
A mentelmi bizottság ismét bizonyitékot szolgáltatott, hogy a magyar parlament semmilyen szinten nem tölti be funkcióját- nem gyakorolja/gyakorolhatja ellenőrző szerepét. Nem képes rá, hogy mmegvédje még a látszatát is a demokratikus működésnek. Nem képes rá, hogy érvényt szerezzen a népképviselet elvének- amely még a fideSS magánalaptörvényében is le van irva. Mert, ha nem igy lenne- akkor elinditotta volna a vizsgálatot- amely feltárhatta volna, valódiak -e az értesülések, hogy hatvanpuszta valódi!! használója az ország miniszterelnöke.
Szóval nem "bagatell" ez az ügy- főleg úgy nem, hogy Magyarország valamennyi stratégiai ágazata ma már mészáros lőrinc , szijj lászló, és garancsi istván nevén fut- akikről azt beszéli a néprádió, hogy orbán "strómanjai". És ez a tény végzetes Magyarország számára- hiszen akkora zsarolási potenciált ad a miniszterelnök kezébe az ország ellen, hogy a fal adja a másikat. Na, ki hogy szavazott ottan a kérdésben??

-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.