Magyarország minden erejével azon dolgozik, hogy megmaradjon magyar és európai országnak, ott, ahol ezer esztendeje van otthon – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter pénteken Zalaegerszegen.

Gulyás Gergely: a keresztény Európa elsüllyedni látszik

Gulyás Gergely a zalaegerszegi önkormányzat évzáró rendezvényén azt mondta: 2020 tavasza óta nem tud normális mederbe visszatérni az európai élet.

Úgy fogalmazott: háborúk követik egymást, "az antik hagyományokra épülő keresztény Európa elsüllyedni látszik, sokszor az az érzésünk, hogy választott vezetői tudatosan akarják a víz alá nyomni".

Emlékeztetett arra: Magyarország sokat tesz azért, hogy megmaradjon magyar és európai országnak. Ugyanakkor az adott település vezetőitől – polgármesterektől, országgyűlési képviselőktől, képviselő-testületektől és intézményvezetőktől – függ, milyen életet teremtenek a városokban és a falvakban, mennyire tudják biztosítani a fejlődést – hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Pozitív példaként említette Zalaegerszeget, ahol szerinte kiválóan használják fel a lehetőségeket.

A városban jól látható a fejlődés, amely Balaicz Zoltán polgármester időszakát jellemzi. Benépesült az ipari park, olyan vállalatok érkeztek, amelyeket világszerte a legjobbak között tartanak számon. Országos jelentőségű gyárak és a világtechnológia élvonalba tartozó vállalkozások kínálnak jó minőségű és jól fizetői munkahelyeket – mondta. A zalai vármegyeszékhelyen jól hasznosult az a több mint 103 milliárd forint támogatás, amellyel a kormány hozzájárult a város fejlesztéséhez – fejtette ki Gulyás Gergely.

Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg (Fidesz-KDNP) polgármestere elmondta: a város fejlődése a külső nehézségek ellenére sem állt le.

Közös összefogással, szakértelemmel korrektséggel és őszinte kommunikációval "sikerült minden problémán úrrá lenni" – jelentette ki a városvezető. A hagyományok szerint az évzáró rendezvényen adták át a Zalaegerszegért-díjakat. A díjak adományozásról 1993-ban döntött a közgyűlés. Az elmúlt 29 évben 248 magánszemély és 43 szervezet vehette át a díjat. Idén tíz magánszemély tevékenységét ismerték el Zalaegerszeg-díjjal.

Forrás: MTI

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
szinte még gyerek és már látomásokkal küszködik! :)
"az antik hagyományokra épülő keresztény Európa elsüllyedni látszik, sokszor az az érzésünk, hogy választott vezetői tudatosan akarják a víz alá nyomni". - ezt a gyogyós szöveget kitöl merítette gergö, a minden hazgságra képes!?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Ti vagytok a zászlós hajó, Gergely! És csak ti süllyedtek el , meg sem álltok az óceán fenekéig.
Ahogy elnézlek titeket, úszni nem tudtok, és egymást fogjátok agyonverni a mentőövekért.
csak úgy....
szinte még gyerek és már látomásokkal küszködik! :)
"az antik hagyományokra épülő keresztény Európa elsüllyedni látszik, sokszor az az érzésünk, hogy választott vezetői tudatosan akarják a víz alá nyomni". - ezt a gyogyós szöveget kitöl merítette gergö, a minden hazgságra képes!?
Péter2
A cím alapján, körbe kell keríteni az országot, hermetikusan lezárni, mint észak Korea tette , az utak mellé kereszteket , ámbár sajnos egyre több helyen van , rádiókba tv-kbe csak bibliai filmek , a rádiókban 24-órában zsoltárok , kíváncsi lennék milyen hamar megunnák ezt a nagy keresztény őrületet , mert ezek már ebben az őrületben szenvednek .
Csizmás Kond
...csak névleg keresztény, mert a valóságban a kereszténység házából már rég kupectelepet, bordélyt csináltak a demokratikus fattyak.
csak úgy....
@Shikari: tibim,ha a náciknak sikerült volna,akkor te füstbement terv lennél!
csak úgy....
@Csizmás Kond: az is lehet,hogy csak te jársz rossz házba "imádkozni"...,csöppet sem csodálkoznék ,te tétó tévelygö! :)
Nyírfa
@Shikari: 19.46

Legyen az a sorsod, amit a nácik szántak a magyaroknak.
tothjani
"választott vezetői tudatosan akarják a víz alá nyomni"
Sajnos ez igy van, hiszen Orbán Putyin koszos kutyájaként mindent megtesz, hogy megvalósuljon Gazdája régi nagy álma, vagyis Európa pusztulása.
Nessy
Tessék mondani, hányezer éve is létezik a mai Olaszország, Görögország , Germánok, sztn: A "vén Európa jó pár vallást megélt! Pannóniában is a Mitrász kultusz volt az uralkodó vallás, jaj be régen! A görögök Zeusszal, a rómaiak Jupiterrel és a többi isteneikkel együtt remekül elvoltak, míg nem jött a kereszténység! Úgy mellékesen ma már hány mellék ága van az eredeti, kétezer évvel ezelőtti kereszténységnek. Reméljük, elég stabil talapzaton áll Európa, hacsak valami templomba járó cezaromániás ididóta szét nem robbantja pár atom bombával.
Nyírfa
@Shikari: 20.29

Nem értetted. Nem baj.
namihami
És ittmarad az Orbáni Magyarország kereszténynek?
Akkor jobb is, ha elsüllyed! Európának is, Magyarországnak is! De elsősorban a kereszténységnek!
Nyírfa
@Nessy: tegnap, 20.33

" hányezer éve is létezik a mai Olaszország, Görögország , Germánok, sztn: A "vén Európa jó pár vallást megélt! Pannóniában is a Mitrász kultusz volt az uralkodó vallás, jaj be régen! A görögök Zeusszal, a rómaiak Jupiterrel és a többi isteneikkel együtt remekül elvoltak, míg nem jött a kereszténység! Úgy mellékesen ma már hány mellék ága van az eredeti, kétezer évvel ezelőtti kereszténységnek"

Ki kéne plakátolni, hogy mindenki olvashassa, buszon, villamoson, az utcán. Hátha észhez térnének néhányan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.