Nem gyenge ételkölteményt kotyvasztott Németh Szilárd, a Fidesz elsőszámú gasztroangyala.
Fotó: Facebook/Németh Szilárd
A párt alelnöke a Mandinerrel osztotta meg, mi lesz a menü az ünnepek alatt, íme:
konyakos kacsamájhab kaláccsal, áfonyás hagymalekvárral;
bajai halászlé belsőségekkel és gyufatésztával;
borjúsült mentás zöldborsópürével és édesburgonya-rösztivel;
kolozsvári töltött káposzta;
mákos és diós bejgli;
chilis-csokoládés-juharszirupos bacon;
zserbógolyó.
Aki kedvet kapott a kacsamájhabhoz (és a pénztárcája is elbírja a 12-20 ezer forint/kg áron kapható alapanyagot), el is készítheti Németh Szilárd receptje alapján:
„A kacsamájat sózom, borsozom, hagymával, fokhagymával kacsazsírban kisütöm, a májat konyakkal együtt pürésítem, majd keményre vert tejszínhabbal összeforgatom, egyneműsítem. A hagymát félfőre szeletelem, áfonyalekváros, balzsamecetes vajon fonnyasztom, sózom, borsozom. A kalácsszeleteket serpenyőben megpirítom. Majd befaljuk az egészet”
17 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Én nem azt mondom, hogy egy tányér rántott leves legyen a karácsonyi vacsorája (bár az is kár bele), de legalább ne dicsekedne vele! A legszerényebb jókivánságom annyi lenne:: KÖSSÖN BELÉD!
Új hozzászólás